Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

QUOTE(888mar @ 2015 01 27, 19:02)
labutis,
aš nuo pirmadienio esu su šia dieta tik rettai kada prisijungiu. Pirmadienį atsiųsiu rezultatus.

Atsiųsk dar nuo kokio kg pradedi lieknėti ir tikslą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rebutia @ 2015 01 27, 19:50)
Gal ir esmė tarpai, bet kolegų gaila biggrin.gif Maršus ir jiems klausyti reikia lotuliukas.gif Aš pusryčiams suvalgau kokį vaisių (apie 8.30), ir maždaug pusė 11, mano skrandis jau pradeda norėt daugiau biggrin.gif Tai dar pratempiu iki 11 - 11.30, bet neilgiau.... Ir antrą pietų dalį valgau apie kokią 15-16 val...
Kitaip negaliu schmoll.gif Jei pavalgyčiau apie 12 val., tai vakare šaldytuvas būtų mano draugas lotuliukas.gif Bandžiau, nepasiteisino schmoll.gif Dabar geriau aš tik po pusė kg nuridenu per sav., bet geriau tiek nė nei kiek ax.gif

as irgi tos pozicijos geriau maziau nei nieko, bet viena diena bus stop smile.gif bent man taip buvo ir viskas, nekrenta nors tu ka. tada reikia vel ta svori kazkaip isjudinti smile.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 27, 19:59)
Galiu aš pafiksuot kelis mėnesius, kol dar namie su maža sėdžiu smile.gif azarto bus smile.gif ir stimulas gėdos prieš Jus ir save pačią nepasidaryt smile.gif tai kas prisideda- siųskit až su dabartiniu kg, siekiamu ir pirmadieniais siųskit pasisverusios tą dieną smile.gif antradieniais skelbčiau rezultatus smile.gif pažaiskim " Pavasarį būsiu liekniausia gazelė" biggrin.gif

nezinau ar cia man beverta prisidavineti. Pradejau nuo 74,5, dabar sveriu 65,5. Viso 9 kg nuridenta. dabar tikslas yra apie 4 kg ir viskas, as einu i kacalka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2015 01 27, 21:17)
as irgi tos pozicijos geriau maziau nei nieko, bet viena diena bus stop  smile.gif bent man taip buvo ir viskas, nekrenta nors tu ka. tada reikia vel ta svori kazkaip isjudinti smile.gif

Kai bus stop, galvosiu iš naujo ką daryti smile.gif Dabar man labiau galvą skauda, kaip komandiruotėje teisingai maitintis biggrin.gif O be to, beveik pavasaris, tikiuosi, iki prasidės šviežios daržovės, svoris po truputį kris, o tada jau daržovės alkį neblogai malšins... smile.gif
Atsakyti
labas rytas. Ir as pradėjau dietintis nuo pirmadienio. Nuridenti norėtųsi bent 8kg. Žiūrėsim kaip seksis. I sporto klubą taip pat einu. Visa informacija pirmame psl perskaičiau. Noreciau paklausti ar yra senu temų? Nes as niekaip nerandu, o butu idomu paskaitinėti ir daugiau informacijos susirinkti smile.gif
Atsakyti
Jaunuole, aš info rusų kalba tinklapiuose radau labai daug smile.gif tik kai jos daug, tai ir nusišnekėjimų netrūksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunuole @ 2015 01 28, 11:14)
labas rytas. Ir as pradėjau dietintis nuo pirmadienio. Nuridenti norėtųsi bent 8kg. Žiūrėsim kaip seksis. I sporto klubą taip pat einu. Visa informacija pirmame psl perskaičiau. Noreciau paklausti ar yra senu temų? Nes as niekaip nerandu, o butu idomu paskaitinėti ir daugiau informacijos susirinkti smile.gif

Nelabai supratau. Tiesa labas rytas biggrin.gif Nebera senuju temu g.gif gal bent pagelbes Rienkos (ji cia visą košę užvirė biggrin.gif ) blogas. Ten meniukai ir panašūs dalykai. Gal pagelbės.

Rienkos blogas
Atsakyti
visko prisiskaičius nutariau, kad kavą reikėtų gerti tik nuo 12val. Svorio kritimui kava netrukdytų ir ryte išgerta, bet jei noriu ir organizmą pavalyti, tai ryte kava netinka. Nes organizmas valosi iki 12val., todėl ryte tik vaisiai leidžiami.
Padariau tokias išvadas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 888mar: 28 sausio 2015 - 12:55
Labas visoms smile.gif
O aš visgi be kavos negaliu, tik ryte ir ne kitaip smile.gif antraip visai akių neatmerkčiau biggrin.gif

Šiandien pietums pasigaminau žirnių pirštelius smile.gif labai skanu su švž.salotom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 14:01)
Šiandien pietums pasigaminau žirnių pirštelius smile.gif labai skanu su švž.salotom smile.gif

Gal receptą galima 4u.gif Turiu žirnių kalnus, tik kad nelabai kur turiu naudot biggrin.gif Ir džiovintų, ir žalių šaldytų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 28, 14:01)
Labas visoms smile.gif
O aš visgi be kavos negaliu, tik ryte ir ne kitaip smile.gif antraip visai akių neatmerkčiau biggrin.gif

aš irgi kankinuosi, be kavos labai sunkiai ištraukiu, bet grožis reikalauja aukų doh.gif

receptuko ir aš norėčiau smile.gif
Atsakyti
O aš nesikankinu ir geriu lotuliukas.gif Net ir dietinantis aš turiu būt laiminga lotuliukas.gif
Atsakyti
Receptas pats paprasčiausias smile.gif
Iš vakaro užmerkti norimą kiekį žirnių, tada juos išvirti, sutrinti į košę ir įpylus porą šaukštų vandens, išmaišyti, formuoti rankomis norimą kepsnį ir kepti ant gerai įkaitintos keptuvės smile.gif be aliejaus, kitaip jie ištyžta ir gaunas košė smile.gif pasiskaninau pakepintais vandenėlyje morkom su svogūnu smile.gif prieskoniai pagal skonį smile.gif

Grožis grožiu, bet vaikui dar ir mama stabilios psichinės būklės reikalinga, dėl to kavos neatsisakysiu smile.gif
Papildyta:
Kalba apie mitybą (rusų kalba)

Atsakyti