Įkraunama...
Įkraunama...

90 dienų maisto derinimo dieta

QUOTE(rasicka @ 2015 01 27, 12:42)
ar pavyzdziui i morku salotas galima saulegrazu seklu (aisku nekepintu) isimesti? Ar geriau nemaisyti?

vitaminu diena tikrai galima. Sia diena galima seklas, riesutus. tik vartojant riesutus reiktu nepamirsti, kad jie labai kaloringi. saulegrazu seklos man rodos nera tokios kaloringos, o keletas ju tikrai pagyvins skoni. as uz smile.gif liekneti irgi turi buti skanu smile.gif del kitu dienu reiktu pasiziureti.
Atsakyti
Aš visada pasiskaninu nors keliom sėklom daržovių salotas smile.gif ir patenka nedaug į organizmą, ir optinė apgaulė- įdėta, vadinas skaniau smile.gif

Kaip tik užmačiau maximoj esvarstyklės po 5.99€, reik nusipirkti, kad stebėt savo pažangą.
Artėja mm, tai atsidarė šiukšliadėžės sindromas... Kaip apgaunat organizmą nuo noro kramsnoti? Gelbėjuos vandeniu, bet nelabai sekas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brashkiene:): 27 sausio 2015 - 14:00
Alyvuogės pas mus kas? Prie kurios dienos labiausiai tiktų? Ir geriau juodas ar žalias?
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 27, 14:59)
Aš visada pasiskaninu nors keliom sėklom daržovių salotas smile.gif ir patenka nedaug į organizmą, ir optinė apgaulė- įdėta, vadinas skaniau smile.gif

Kaip tik užmačiau maximoj esvarstyklės po 5.99€, reik nusipirkti, kad stebėt savo pažangą.
Artėja mm, tai atsidarė šiukšliadėžės sindromas... Kaip apgaunat organizmą nuo noro kramsnoti? Gelbėjuos vandeniu, bet nelabai sekas...

na va, saunu kad radote thumbup.gif o siuksledezes sindroma galima apgauti suvalgius datule, tai ne pagal taisykles, bet geriau nei nutrukus suest visa gabala sokolado biggrin.gif jos slyksciai saldzios tai daug kam suveikia, organizmas uzsideda pliusa, kad jau apsalau ir nebesinori sokolado. o jei norisi suriai irgi galima pazaisti. pvaz lasisa ant garu su biski daugiau druskos (organizmas gaus druskos + zuvu riebalai kazkaip patenkina smegenis), tik va jau ryte speju galima atsikelt uztinusiai biggrin.gif bet tai praeina kol iseinama i darba. krakmolui zirniu galima suriau pasidaryti, angliavandeniai is vis ne beda, o vaisiams as labiau rinkdavausi darzoves ir tokiomis dienomis ziauriai sueidavo troskinti rauginti kopustai lotuliukas.gif aisku be mesos, as slakeli aliejaus isipildavau, apsikepdavau, pasitroskindavau ir vualia thumbup.gif jei neuztenka galima apgauti akis imetant kokia morka pvz, akys manys, kad mesos gabaliukai biggrin.gif cia tik fantazija reik ijunkt mirksiukas.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 27, 15:44)
Alyvuogės pas mus kas? Prie kurios dienos labiausiai tiktų? Ir geriau juodas ar žalias?

siaip alyvuoges darzove vitaminu dienai, geriausios be abejo yra zalios, jos ale naturalesnes, bet as megstu juodas ir valgau juodas. vitaminu diena indelis alyvuogiu budavo mano pietus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Juodabagyra smile.gif esat puiki patarėja smile.gif

Tai raugintukai produktai geriausiai vaisių dienai? smile.gif ok,žinosiu smile.gif

Atsakyti
Visgi svarstyklės maxėj virtuvinės au akcija biggrin.gif apsigavau pamačius, kad sveria iki 150kg smile.gif nupirko paprastas smile.gif čia kasnors fiksuoja pasiekimus, kam reik prisiduoti?

Ar galima ietų patiekalus išskirstyti į du valgymus- vieną kartą karštą, o po poros valandų sultinio?
Atsakyti
Aš asmeniškai dalinu smile.gif Ir valgau kas tris keturias valandas... Tai gaunasi, kad pietų porciją padalinu į dvi dalis. Gal svoris ir krenta lėčiau, bet po truputį krenta smile.gif
Atsakyti
Nes man ilgas tarpas gaunas tarp pietų 13.00 ir vakarienės 18.30- 19.00. Tai vandens priliurlinau jau tiek, kad suvalgius šprotą būčiau akvariumas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 27, 16:22)
Ačiū, Juodabagyra smile.gif esat puiki patarėja smile.gif

Tai raugintukai produktai geriausiai vaisių dienai? smile.gif ok,žinosiu smile.gif

daug ka jau pamirsus, bet stengiuos kiek galiu mirksiukas.gif o rauginti produktai tinka bet kuriai dienai kaip garnyras. Vaisiu dienai vieni, baltymams su mesa, krakmolui su bulvemis, angliavandeniams pvz gali buti pyrageliai su kopustais biggrin.gif o va su marinuotais reiktu nepiknaudziaut, bet kai labai norisi nusidedu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 27, 17:52)
Visgi svarstyklės maxėj virtuvinės au akcija biggrin.gif apsigavau pamačius, kad sveria iki 150kg smile.gif nupirko paprastas smile.gif čia kasnors fiksuoja pasiekimus, kam reik prisiduoti?

Ar galima ietų patiekalus išskirstyti į du valgymus- vieną kartą karštą, o po poros valandų sultinio?

lotuliukas.gif irgi gerai. praradimus fiksuodavo anksciau pirmadieniais, jei kas norite vesti suvestine prasome mirksiukas.gif as tam tikrai neturesiu kada, cia dabar bunu nes slaugau sergancia atzala smile.gif o del valgymu cia ir yra esme tie tarpai, kad maista spetu pilnai suvirskinti. jeigu kitaip neina dalinkite, su laiku iprasite, arba reikia pakenteti savaite, dvi, organizmas adaptuojasi ir viskas, kenteti nereikia. as dabar valgau pusrycius ir vakariene - t.y. 2 k. dienoje ir nemirstu biggrin.gif

QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 27, 18:33)
Nes man ilgas tarpas gaunas tarp pietų 13.00 ir vakarienės 18.30- 19.00. Tai vandens priliurlinau jau tiek, kad suvalgius šprotą būčiau akvariumas biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodabagyra @ 2015 01 27, 19:24)
lotuliukas.gif irgi gerai. praradimus fiksuodavo anksciau pirmadieniais, jei kas norite vesti suvestine prasome mirksiukas.gif as tam tikrai neturesiu kada, cia dabar bunu nes slaugau sergancia atzala  smile.gif o del valgymu cia ir yra esme tie tarpai, kad maista spetu pilnai suvirskinti. jeigu kitaip neina dalinkite, su laiku iprasite, arba reikia pakenteti savaite, dvi, organizmas adaptuojasi ir viskas, kenteti nereikia. as dabar valgau pusrycius ir vakariene - t.y. 2 k. dienoje ir nemirstu  biggrin.gif

Gal ir esmė tarpai, bet kolegų gaila biggrin.gif Maršus ir jiems klausyti reikia lotuliukas.gif Aš pusryčiams suvalgau kokį vaisių (apie 8.30), ir maždaug pusė 11, mano skrandis jau pradeda norėt daugiau biggrin.gif Tai dar pratempiu iki 11 - 11.30, bet neilgiau.... Ir antrą pietų dalį valgau apie kokią 15-16 val...
Kitaip negaliu schmoll.gif Jei pavalgyčiau apie 12 val., tai vakare šaldytuvas būtų mano draugas lotuliukas.gif Bandžiau, nepasiteisino schmoll.gif Dabar geriau aš tik po pusė kg nuridenu per sav., bet geriau tiek nė nei kiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rebutia: 27 sausio 2015 - 18:56
Galiu aš pafiksuot kelis mėnesius, kol dar namie su maža sėdžiu smile.gif azarto bus smile.gif ir stimulas gėdos prieš Jus ir save pačią nepasidaryt smile.gif tai kas prisideda- siųskit až su dabartiniu kg, siekiamu ir pirmadieniais siųskit pasisverusios tą dieną smile.gif antradieniais skelbčiau rezultatus smile.gif pažaiskim " Pavasarį būsiu liekniausia gazelė" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Brashkiene:) @ 2015 01 27, 19:59)
Galiu aš pafiksuot kelis mėnesius, kol dar namie su maža sėdžiu smile.gif azarto bus smile.gif ir stimulas gėdos prieš Jus ir save pačią nepasidaryt smile.gif tai kas prisideda- siųskit až su dabartiniu kg, siekiamu ir pirmadieniais siųskit pasisverusios tą dieną smile.gif antradieniais skelbčiau rezultatus smile.gif pažaiskim " Pavasarį būsiu liekniausia gazelė" biggrin.gif

labutis,
aš nuo pirmadienio esu su šia dieta tik rettai kada prisijungiu. Pirmadienį atsiųsiu rezultatus.
Atsakyti