QUOTE(arkava @ 2014 01 14, 22:16)
Viliau, bet nu neisejai? Dar pamokini mus
Nzn, bet mano atveju, zinau, kas man netenkino buvusiam name, todel dabar siekiu, kad butu istaisyta tai, kas netenkino. Remiuosi tik praktika, 3 kolkas esamais matytais objektais, pasistaciusiu praktika, faktais.
Savaitgali, dar vienas namas, jo pliusai/minusai bus ivertintas ir paimta tas, kas naudinga ir nauja.
Ir visiskai dzin, kai tas bus ivertinta popieriukais -PN, A+ ar pan.
Na toks poziuris, nepykit...
Blin čia iš jūsų išeisi... Jei atvirai - jei nebūtų protingų įdomių pašnekovų, nebūtų ir įdomumo čia nei rašyti, nei skaityti. Mokyti ne labai noriu - va paskui reikalaus 10,000
tiesiog dalinuosi savo praktika ir samprotavimais, kurie, beje irgi paremti objektais (1vnt
- čia tik kol kas) ir praktika. Beje, objektas ne paskutinis, pradėta didelio namo renovacija - rekonstrukcija su tikslu iš kokios gal G klasės priartėti prie A, čia energijos sąnaudose, ne popieriukuose.
Požiūris sveikas, pykt nėra ko. Tik neabejoju, kad po realios PN praktikos daug kur tvirta nuomonė labai susvyruos - tame tarpe ir dėl orinio šildymo.
Ir dėl popieriukų pritariu. Mano svarbiausias popieriukas - realiai suskaičiuotos kWh per mėnesį, pasidaugini iš kainos ir turi nenuginčijamą sertifikatą.
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 01 14, 22:49)
Man svarbu tik mažos sąskaitos.
Papildyta:
Aš ne tobulas. Tik žmogus. Gal ir per aštriai pasakiau, ką galvoju.
Šį lozungą atsispausdinkite raudonai ir prisiklijuokite ant ekrano. Kad nebereiktų kartoti "ką sako teorija", nes - žiūrėkite kas priklijuota raudonai
Ir vėl Cibulis kaip negesintos kalkės, gavęs vandenėlio grįžta į vėžes... ne trečias kartas.