Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 23 tema

zidini tai turi faktas, KKK niekaip ne biggrin.gif

Projete buvo KKK tai nieko nekeitei nes minejai jog turi du kaminus smile.gif

QUOTE(korida @ 2014 01 25, 15:34)
O is kur tu *** ,toks ekstrasensas ,kad nusprendei ar matai ,kad pas mane neturint kkk sala tobele ? biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 01 25, 17:38)
zidini tai turi faktas, KKK niekaip ne biggrin.gif

Projete buvo KKK tai nieko nekeitei nes minejai jog turi du kaminus smile.gif

Turiu ne zidini o krosnele smile.gif nu ir ka smile.gif,kur as neigiau ,kad neturiu krosneles. O ka tu nori tuo pasakyti (imeciau parodyti i zidiniu tema kaip dega smile.gif... tipo tu neturi KKK biggrin.gif biggrin.gif
TURU tuos du gerius smile.gif smile.gif apsiltintas vienas 10cm akmens vata mirksiukas.gif o kitas 15cm neo niu i ka dar pasakysi ,*** ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 25 sausio 2014 - 16:03
QUOTE(korida @ 2014 01 25, 15:47)
Turiu ne zidini  o krosnele  smile.gif  nu ir ka smile.gif,kur as neigiau ,kad neturiu krosneles. O ka  tu nori tuo pasakyti  (imeciau parodyti i zidiniu tema kaip dega  smile.gif... tipo tu neturi KKK biggrin.gif  biggrin.gif
TURU tuos du gerius  smile.gif  smile.gif  apsiltintas  vienas  10cm akmens  vata  mirksiukas.gif  o kitas 15cm neo  niu i ka dar pasakysi ,*** ?

Vadinasi su ŠS sąnaudomis gudravai. Sakei, kad šildaisi pigiau nei kaimynas su dujomis, bet pasirodo, kad prišildai papildomai su krosnele. Kaip yra iš tiesų?
Atsakyti
Nevaryk ant duju peckury biggrin.gif

QUOTE(korida @ 2014 01 25, 15:47)
Turiu ne zidini  o krosnele  smile.gif  nu ir ka smile.gif,kur as neigiau ,kad neturiu krosneles. O ka   tu nori tuo pasakyti  (imeciau parodyti i zidiniu tema kaip dega  smile.gif... tipo tu neturi KKK biggrin.gif  biggrin.gif
TURU tuos du gerius  smile.gif  smile.gif   apsiltintas  vienas  10cm akmens  vata  mirksiukas.gif  o kitas 15cm neo  niu i ka dar pasakysi ,*** ?

Gal net akumuliacine uzvaro KKK pagalba smile.gif

Vadinasi su ŠS sąnaudomis gudravai. Sakei, kad šildaisi pigiau nei kaimynas su dujomis, bet pasirodo, kad prišildai papildomai su krosnele. Kaip yra iš tiesų?

vieni gudrauja COP pagalba, kiti nuosava miska turedami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 25 sausio 2014 - 16:16
QUOTE(*** @ 2014 01 25, 18:13)
Nevaryk ant duju peckury biggrin.gif
Gal net akumuliacine uzvaro KKK pagalba smile.gif

Tai tu smalkintojas biggrin.gif net detektoriu isigijai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 01 25, 18:10)

Nieko negudrauju skaityk cia http://www.supermama...?...3532&st=276 smile.gif

P>S> ir koks man tikslas butu PISTI prota .... I ....Gryno drinks_cheers.gif
Mes Jums neskiedžiame! http://www.kaunoalus...kcija_alus.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 25 sausio 2014 - 16:29
Butu labai smagu jai sudetum visa info i viena vieta o ne sistemint per desimt temu smile.gif

Ty kiek m2 sildai, grindys? Visi pamineti kw sildymui ar ir karstam vandeniui? Kiek siltinai troba? Ir tt jai nesunku smile.gif

QUOTE(korida @ 2014 01 25, 16:16)
Nieko negudrauju skaityk cia http://www.supermama...?...3532&st=276  smile.gif

P>S> ir koks man tikslas butu PISTI prota .... I ....Gryno drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 01 25, 18:27)
Butu labai smagu jai sudetum visa info i viena vieta o ne sistemint per desimt temu smile.gif

Ty kiek m2 sildai, grindys? Visi pamineti kw sildymui ar ir karstam vandeniui? Kiek siltinai troba? Ir tt jai nesunku smile.gif

O koks tikslas man viska sisteminti ? drinks_cheers.gif Nera nei noro tam nei delko smile.gif

O cia jau gali apkaltinti reklama unsure.gif

P.S. jei jau siulai tai gal pats , pasistemink pirma apie savo kurini ,gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 25 sausio 2014 - 16:35
Tai ka neturiu ko dar talpint, nebaigtas nei stogo siltinimas (truksta treciojo neps sluoksnio) nei visu skyliu, kaminu sandarinimas.

Namas 206m2, visur grindinis sildymas, dujos + zidinys. Paleistas out of the box kacigarino po 9m3 duju, po kalibravimu 0.5-1m3, dabar kai atsalo ~1m3 i para + ~3-4malkos. Pakeliau siandien kreive nes atveso iki 17 nuo 19.

QUOTE(korida @ 2014 01 25, 16:32)
O koks tikslas man viska sisteminti ?  drinks_cheers.gif  Nera nei noro  tam nei delko  smile.gif
O cia jau gali apkaltinti reklama  unsure.gif

P.S. jei jau siulai tai gal  pats , pasistemink pirma  apie savo kurini ,gerai  drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 25 sausio 2014 - 16:42
Ant kiek situacija panasi. Irgi mazas sklypas, irgi visas veiksmas vienoje puseje, tik pietvakarineje. Irgi planuoju su vienom durim verstis. Del terasos duru tai visos gimines spaudima tenka laikyti. As pats nematau tikslo viena salia kitos per pora metru daryti dvi duris. O va kitiem atrodo kad terasos durys yra terasos durys, o be terasos duru nafig tada terasa ir isvis namas doh.gif
Ai dar pas mane garazas, ir durys tarp garazo ir katilines bus. Garazas nesildomas, bet jame vis tiek silciau nei lauke. Tai gal nesiskaito kaipo antros laiko durys?
QUOTE(BangaS @ 2014 01 25, 14:51)
...  Aš kažkaip tikiuosi su vieneriomis durimis išsiversti, nes sklypas nedidelis ir visas veiksmas toje pačioje namo pusėje (pietinėje).<{POST_SNAPBACK}>

Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2014 01 25, 20:19)
Ant kiek situacija panasi. Irgi mazas sklypas, irgi visas veiksmas vienoje puseje, tik pietvakarineje. Irgi planuoju su vienom durim verstis. Del terasos duru tai visos gimines spaudima tenka laikyti. As pats nematau tikslo viena salia kitos per pora metru daryti dvi duris. O va kitiem atrodo kad terasos durys yra terasos durys, o be terasos duru nafig tada terasa ir isvis namas  doh.gif
Ai dar pas mane garazas, ir durys tarp garazo ir katilines bus. Garazas nesildomas, bet jame vis tiek silciau nei lauke. Tai gal nesiskaito kaipo antros laiko durys?

Visa esme tame ,kad tos durys butu sandarios su uztraukimu nu ir zinoma kiek imanoma siltesnes smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2014 01 25, 18:42)
Tai ka neturiu ko dar talpint, nebaigtas nei stogo siltinimas (truksta treciojo neps sluoksnio) nei visu skyliu, kaminu sandarinimas.

Namas 206m2, visur grindinis sildymas, dujos + zidinys. Paleistas out of the box kacigarino po 9m3 duju, po kalibravimu 0.5-1m3, dabar kai atsalo ~1m3 i para + ~3-4malkos. Pakeliau siandien kreive nes atveso iki 17 nuo 19.

Pas mane irgi 3 sluoksnis palepeje nebaigtas (jei taip galima pavadinti ),nesandarumu pilna ,rekuperacines vedinimo sistemos nera tai nera ka labai ir daug sisteminti kaip pas pati .iIr kaip matau is nei kuriu veikeju pareiskimu ir Viliu i(pagarba Jam) noras praejo ,kaip matau , sisteminti:) o gal ir ne ,gal klystu g.gif smile.gif ,man tai visai nera noro tai daryti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 25 sausio 2014 - 19:04
Vakar turejau garbes, pabendraut su ekspertu, mokslininku, kiek zinoma, vieninteliu (jo zodziais), sertifikuojanciu A ir auksciau klases namus. Bus galima pasiklausinet, jei idomumo bus, del sertifikaciju. Tik kazkaip nemanau, kad ju sieksim, uzteks parametro- sild sezono kaina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 01 25, 15:37)
O kai pasieksi rezultatu su vienom durim geresniu nei  pas mane su 4 ,tada as tau nukelsiu kepure smile.gif

Pas mane dvi, bet vis tiek pabandysiu wink.gif.
Atsakyti