QUOTE(Milao @ 2014 01 25, 20:19)
Ant kiek situacija panasi. Irgi mazas sklypas, irgi visas veiksmas vienoje puseje, tik pietvakarineje. Irgi planuoju su vienom durim verstis. Del terasos duru tai visos gimines spaudima tenka laikyti. As pats nematau tikslo viena salia kitos per pora metru daryti dvi duris. O va kitiem atrodo kad terasos durys yra terasos durys, o be terasos duru nafig tada terasa ir isvis namas
Ai dar pas mane garazas, ir durys tarp garazo ir katilines bus. Garazas nesildomas, bet jame vis tiek silciau nei lauke. Tai gal nesiskaito kaipo antros laiko durys?
Visa esme tame ,kad tos durys butu sandarios su uztraukimu nu ir zinoma kiek imanoma siltesnes
.
Papildyta:
QUOTE(*** @ 2014 01 25, 18:42)
Tai ka neturiu ko dar talpint, nebaigtas nei stogo siltinimas (truksta treciojo neps sluoksnio) nei visu skyliu, kaminu sandarinimas.
Namas 206m2, visur grindinis sildymas, dujos + zidinys. Paleistas out of the box kacigarino po 9m3 duju, po kalibravimu 0.5-1m3, dabar kai atsalo ~1m3 i para + ~3-4malkos. Pakeliau siandien kreive nes atveso iki 17 nuo 19.
Pas mane irgi 3 sluoksnis palepeje nebaigtas (jei taip galima pavadinti ),nesandarumu pilna ,rekuperacines vedinimo sistemos nera tai nera ka labai ir daug sisteminti kaip pas pati .iIr kaip matau is nei kuriu veikeju pareiskimu ir Viliu i(pagarba Jam) noras praejo ,kaip matau , sisteminti:) o gal ir ne ,gal klystu
,man tai visai nera noro tai daryti