Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 23 tema

Aplink duris klinkerio remas?
As zadu tarpulangius forizontaliai tik paivairinti, plytelem, klinkeriu, max 20m. 1a.

QUOTE(korida @ 2014 01 25, 09:58)
Nieko sudetingo ir brangaus ten nematau ... Jei dar paciam darant tai ir  pigiau
ir laikymasis  plyteliu  ,kad ir sunkesniu ,rimtesnis .Gali drasiai pjaustytas is plytos rinktis ,nes pasirinkimas zymiai didesnis  smile.gif .O ko nori cibulis tvirto ilgaamzio -grazaus namo  ...
Man tai tikrai nereikia klinkerio uztenka strukturos ,nors nisa iejimo issidejau klinkeriu ... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 01 25, 13:03)
Aplink duris klinkerio remas?
As zadu tarpulangius forizontaliai tik paivairinti, plytelem, klinkeriu,  max 20m. 1a.

Buvo projekte paivairinimas panasus ,bet atsisakiau... smile.gif

https://www.dropbox...... 16.21.55.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 25 sausio 2014 - 11:12
QUOTE(korida @ 2014 01 25, 11:08)

Ačiū už nuotrauką!
O kodėl nedarėte vitrinų?
Gal ne paslaptis kiek išleista namui pastatyti su visomis inžinerinėmis sistemomis, langais, durimis, bet be vidaus apdailos?
Ar ten atskiros klinkerio plytelės ar plokštė cokolyje užklijuota?
Niekaip neišsirenku kaip cokolį geriau papuošti.
Kiek name durų?
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2014 01 25, 15:03)
Ačiū už nuotrauką!
O kodėl nedarėte vitrinų?
Gal ne paslaptis kiek išleista namui pastatyti su visomis inžinerinėmis sistemomis, langais, durimis, bet be vidaus apdailos?
Ar ten atskiros klinkerio plytelės ar plokštė cokolyje užklijuota?
Niekaip neišsirenku kaip cokolį geriau papuošti.
Kiek name durų?

Cia is arciau https://www.dropbox....0125_130858.jpg
Nelabai noriu viesai skelbtis blush2.gif ,nes daug darbu dariausi pats ir tas iskreiptu fakta
atskiros plyteles smile.gif
Papildyta:
Durys net keturios ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 01 25, 13:22)
Nelabai noriu viesai skelbtis
Durys net keturios ... sad.gif

Suprantu.
O kokios funkcijos tų keturių durų? Tai, visgi, vitrina yra ir su durimis, nes kitaip neįsivaizuoju kur tiek durų sukišti į kompaktišką namelį. Ar dabar kai įsikraustėte jau galite patvirtinti, kad visos bus naudojamos? Aš kažkaip tikiuosi su vieneriomis durimis išsiversti, nes sklypas nedidelis ir visas veiksmas toje pačioje namo pusėje (pietinėje).
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2014 01 25, 15:51)
Suprantu.
O kokios funkcijos tų keturių durų?  Tai, visgi, vitrina yra ir su durimis, nes kitaip neįsivaizuoju kur tiek durų sukišti į kompaktišką namelį.  Ar dabar kai įsikraustėte jau galite patvirtinti, kad visos bus naudojamos?  Aš kažkaip tikiuosi su vieneriomis durimis išsiversti, nes sklypas nedidelis ir visas veiksmas toje pačioje namo pusėje (pietinėje).

speju -
1 durys pagrindines
1 durys i katiline
1 durys i sandeliuka
1 durys i terasa

jei namas su dujomis/SS tai uztenka ir 1 duru, bet jei KKK tada niekaip...
Atsakyti
Vau. 1:1 i musu, tik darom vitrina III 2.7x2.4, pietuose. Durys 2, siaurej, po stogine.
Klausimukas - koks stogo nuolydis (atrodo optimalus) thumbup.gif

QUOTE(korida @ 2014 01 25, 10:08)
Buvo projekte paivairinimas panasus ,bet atsisakiau...  smile.gif

https://www.dropbox...... 16.21.55.jpg

Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 01 25, 17:00)
speju -
1 durys pagrindines
1 durys i katiline 
1 durys i sandeliuka
1 durys i terasa

Labai teisingai suskaiciavote biggrin.gif , tik antra punkta pavadinciau technine patatalpa,nes liezuvis neapsivercia kitaip pavadinti smile.gif .
Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2014 01 25, 16:51)
  Tai, visgi, vitrina yra ir su durimis, nes kitaip neįsivaizuoju kur tiek durų sukišti į kompaktišką namelį.  Ar dabar kai įsikraustėte jau galite patvirtinti, kad visos bus naudojamos? 

Vitrina yra tik mano nedziaugsmui i rytus schmoll.gif ir durys i teras yra balkonines o ne nustumiamos ,del sandarumo sumetimo smile.gif
Na mano atveju jos bus naudojamos nes viena siena sandeliuko ribojasi su kaimyno naumuku smile.gif ...
Atsakyti
Varai ant duju o pas pati net 4 durys smile.gif

QUOTE(korida @ 2014 01 25, 15:12)
Labai teisingai suskaiciavote  biggrin.gif , tik antra punkta pavadinciau  technine patatalpa,nes liezuvis neapsivercia kitaip pavadinti  smile.gif  .
Papildyta:

Vitrina yra tik  mano nedziaugsmui i rytus  schmoll.gif ir durys  i teras yra balkonines o ne nustumiamos ,del sandarumo sumetimo  smile.gif
Na mano atveju jos bus naudojamos nes viena siena sandeliuko ribojasi su kaimyno naumuku  smile.gif ...

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 01 25, 17:19)
Varai ant duju o pas pati net 4 durys smile.gif

O prie ko tos dujos ir 4 durys ? smile.gif g.gif
Pavaryk biggrin.gif
Atsakyti
Tuoj kanors sukoreliuosiu biggrin.gif

nepasirinkai duju nes ala jos per brangus kuras tavo siltam namui tongue.gif o vat kad neturint KKK sala troba per duris px smile.gif kaip tau?

QUOTE(korida @ 2014 01 25, 15:25)
O prie ko tos dujos ir 4 durys ?  smile.gif  g.gif
Pavaryk biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 01 25, 17:30)
Tuoj kanors sukoreliuosiu biggrin.gif

nepasirinkai duju nes ala jos per brangus kuras tavo siltam namui tongue.gif o vat kad neturint KKK sala troba per duris px smile.gif kaip tau?

O is kur tu *** ,toks ekstrasensas ,kad nusprendei ar matai ,kad pas mane neturint kkk sala tobele ? biggrin.gif
Papildyta:
O kai pasieksi rezultatu su vienom durim geresniu nei pas mane su 4 ,tada as tau nukelsiu kepure smile.gif
Atsakyti