Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 23 tema

QUOTE(cibulis @ 2014 01 18, 11:10)
Užpuolė tavo blogą lankytojai. Vos sukasi. Beje, kurių metų įraše ieškoti: 2012 ar 2013?

apšiltinimą dariau 2013m įrašas bus sekantis apie apšiltinimo darbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 18 sausio 2014 - 11:29
QUOTE(mintas @ 2014 01 18, 10:46)
Nueik į mano puslapį ir ten pažiūrėk kaip palanges sudėjau, kalba eina apie nulašėjimo profilį, kad vanduo po palange nepatektų.

kaip vadinas tavo blogas?
Atsakyti
QUOTE(vandamas @ 2014 01 18, 12:07)
kaip vadinas tavo blogas?

Energiškai efektyvaus namo statybos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 18 sausio 2014 - 12:23
Man tai asmeniskai palanges montavimas ir istatymas I tam skirta lango profilio grioveli tai gaidys. Salcio tiltas konkretus.
Atsakyti
Variantai? sprendimas?

QUOTE(Noriukas5 @ 2014 01 18, 12:12)
Man tai asmeniskai palanges montavimas ir istatymas I tam skirta lango profilio grioveli tai gaidys. Salcio tiltas konkretus.

Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 01 18, 13:22)
Energiškai efektyvaus namo statybos

Kazko nerandu tavo blogo lens.gif gal nuorodele galima butu gauti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 01 18, 16:34)
Kazko nerandu tavo blogo  lens.gif    gal nuorodele galima butu gauti? smile.gif

Pas Viliu bloge yra nuoroda .
O as tai nematau nieko blogo jei standartiskai idetos palanges,jeigu viskas tvarkingai padaryta smile.gif ,man ir graziau .Aisku klinkeris graziausia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 18 sausio 2014 - 14:39
QUOTE(Noriukas5 @ 2014 01 18, 14:12)

\turite minty palanges galini uzlenkima prisukant prie polanginiu profiliu?
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2014 01 18, 15:36)
O as tai nematau nieko blogo jei standartiskai idetos palanges,jeigu viskas tvarkingai padaryta  smile.gif ,man ir graziau .Aisku klinkeris graziausia  4u.gif

Dekui,radau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(korida @ 2014 01 18, 15:36)
O as tai nematau nieko blogo jei standartiskai idetos palanges,jeigu viskas tvarkingai padaryta  smile.gif ,man ir graziau .Aisku klinkeris graziausia  4u.gif

Otandartiskai tai cia kaip? Kaip ruzavam namuke? (sonai) ar kaip pas Minta .
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 01 18, 14:34)
Kazko nerandu tavo blogo  lens.gif    gal nuorodele galima butu gauti? smile.gif

eenamas.wordpress.com
Daug geros informacijos.
Ačiū už nepatingėjimą surašyti visų gerų minčių. Gal daugiau žmonių pradės domėtis energetiškai efektyviais namais.
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2014 01 18, 16:06)
eenamas.wordpress.com
Daug geros informacijos.
Ačiū už nepatingėjimą surašyti visų gerų minčių. Gal daugiau žmonių pradės domėtis energetiškai efektyviais namais.

Aš turiu vieną esminę pastabą visiems blogų rašytojams: be kainų blogas kaip trikojis šuo. Energiškai efektyvių namų statybą stringa dėl požiūriu, kad jie brangūs, jei daugumas viešintų kainas, tai gal inertiškas požiūrius labiau išsijudintų.

Aš, pvz., kiek tik išeina skelbiu čia kainas ir nematau nieko blogo. Galbūt kartais galima nuslėpti firmos pavadinimą ar pan., bet kainos labai svarbus dalykas.
Atsakyti
Gal prisimenate kas iš čia besilankačiųjų buvo įdėjęs nuotraukų apie sekliuosius pamatus, kur rostverkas išbetonuotas ant platesnio pado, kuris remiasi į sutankintą žvyrą? Viskas žemės paviršiuje.
Atsakyti
Gal sitam reportaze (zmogus idomiai pamatus padare, be poliu jokiu, ant zvyro).
http://www.forumhous...threads/229130/

QUOTE(BangaS @ 2014 01 18, 15:22)
Gal prisimenate kas iš čia besilankačiųjų buvo įdėjęs nuotraukų apie sekliuosius pamatus, kur rostverkas išbetonuotas ant platesnio pado, kuris remiasi į sutankintą žvyrą? Viskas žemės paviršiuje.

Atsakyti