Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 23 tema

Vyskas cia gerai biggrin.gif . kas kaip nori, taip daro. Yra simtai svarbesniu mazgu
Tik kai kas sunkiai pripazysta klydes smile.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 01 17, 22:44)
Arkavos paklausk,jam tokie dalykai kliuva  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Milao @ 2014 01 17, 23:49)
Ai, penktadienis  4u.gif

Tikrai kad penktadienis ir dar pilnatis, o dar būtų... 13-ta? Aš tik parašiau savo nuomonę, nes Bangas klausė kaip kam atrodo. Tik tiek.
Papildyta:
QUOTE(arkava @ 2014 01 18, 08:15)
Vyskas cia gerai biggrin.gif . kas kaip nori, taip daro. Yra simtai svarbesniu mazgu
Tik kai kas sunkiai pripazysta klydes  smile.gif

Tai blogai, tai gerai. O paskui nesisukalbėjimo audros kyla.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 01 18, 09:15)
Tik kai kas sunkiai pripazysta klydes  smile.gif

Klydes ? bigsmile.gif tai didzioji dalis namu palangiu Lietuvoj,klaida? Drasiai tu cia. Kazkoks kosmonautas (cia ne apie tave) sumaste zmonem sunkumu,nuo kuriu mazai naudos,o kiti ir tiki.. bigsmile.gif

P.s. Blogam sokejui ir kiausiniai maiso.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sertifikuotas pasyvus dvibutis su dujų šildymo sistema.
Atsakyti
Na gal neklydes - teisingai padares. Kiekvienam savo. Negi sunku savo galva ijungt ir pagalvot, apie nuvarvejima?
Paprasciau, tai ir daro visi. As dariau kitaip.
O kazin kodel tada palange prisukant prie popalanginio profilio, ja pakisa po langu? smile.gif
(ir lange net grioveliai padaryti jai istatyt).
Galetu gi irgi paprasciau prisukt, lengviau -tik va su vandeniu kaip.. biggrin.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 01 18, 08:17)
Klydes ?  bigsmile.gif  tai didzioji dalis namu palangiu Lietuvoj,klaida? Drasiai tu cia.  Kazkoks kosmonautas (cia ne apie tave) sumaste zmonem sunkumu,nuo kuriu mazai naudos,o kiti ir tiki.. bigsmile.gif

P.s. Blogam sokejui ir kiausiniai maiso.. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 01 18, 11:18)
Na gal neklydes - teisingai padares. Kiekvienam savo.  Negi sunku savo galva ijungt ir pagalvot, apie nuvarvejima?
Paprasciau, tai ir daro visi. As dariau kitaip.
O kazin kodel tada palange prisukant prie popalanginio profilio, ja pakisa po langu? smile.gif
(ir lange net grioveliai padaryti jai istatyt).
Galetu gi irgi paprasciau  prisukt, lengviau -tik va su vandeniu kaip.. biggrin.gif

Arkava,man su vaizduote viskas o.k. Tiesiog nemaciau reikalo apsisunkinti sau palangiu dejima.. bigsmile.gif Norite krustis su nesamonem,jusu reikalas,. kaip pats sakei,yra kurkas svarbesniu mazgu kur reikia ypatingo demesio,o prie palangiu.. Isileidai palanges i pulistirola-valio,bet nerek kad visa kita yra meslas.. 4u.gif
Atsakyti
Nu, chebryte, jūs ir duodate. Iš pradžių suvarote, kad palanges nemokšiai sudėjo ne taip, kaip reikia. Kai paklausi, kas blogai, tai atsakymas: lyg ir viskas gerai, yra svarbesnių mazgų.

Kaip kaimo bobutės prie bažnyčios.
Atsakyti
Viskas ok. Tik ne man gi ir uzkliuvo sio violetinio namo palangiu dejimas biggrin.gif
Mano galva, ir cia pakankamai svarbu, del vandens nuvarvejimo.
Nuomoniu skirtumai, ir ne daugiau.... (kaip ir visur forume).

QUOTE(biesas66 @ 2014 01 18, 09:26)
Arkava,man su vaizduote viskas o.k. Tiesiog nemaciau reikalo apsisunkinti sau palangiu dejima..  bigsmile.gif  Norite krustis su nesamonem,jusu reikalas,. kaip pats sakei,yra kurkas svarbesniu mazgu kur reikia ypatingo demesio,o prie palangiu.. Isileidai palanges i pulistirola-valio,bet nerek kad visa kita yra meslas.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 18, 10:37)
Nu, chebryte, jūs ir duodate. Iš pradžių suvarote, kad palanges nemokšiai sudėjo ne taip, kaip reikia. Kai paklausi, kas blogai, tai atsakymas: lyg ir viskas gerai, yra svarbesnių mazgų.

Kaip kaimo bobutės prie bažnyčios.

Nueik į mano puslapį ir ten pažiūrėk kaip palanges sudėjau, kalba eina apie nulašėjimo profilį, kad vanduo po palange nepatektų.
Atsakyti
Koks Tamstos puslapis? hm
galima uzmest aki mirksiukas.gif

QUOTE(mintas @ 2014 01 18, 09:46)
Nueik į mano puslapį ir ten pažiūrėk kaip palanges sudėjau, kalba eina apie nulašėjimo profilį, kad vanduo po palange nepatektų.

Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 01 18, 10:46)

Užpuolė tavo blogą lankytojai. Vos sukasi. Beje, kurių metų įraše ieškoti: 2012 ar 2013?
Atsakyti
paziurek. palanges irengimas
http://www.spalvotif...ema/darbu-eiga/

QUOTE(cibulis @ 2014 01 18, 10:10)
Užpuolė tavo blogą lankytojai. Vos sukasi. Beje, kurių metų įraše ieškoti: 2012 ar 2013?

Atsakyti