QUOTE(*** @ 2014 01 16, 09:12)
Skaitytojui kuris anonimiskai skaito tik pastaruosius postus gali susidaryti nuomone kad Mintas turi karcia patirti su kaminais, dujom ir panasiai.. Realiai taspac geo dar nera isbandytas bet yra pilna gerle rekiama kas yra blogai o kas yra gerai..
PS su dujom gal ir turi, berods minejo jog sildo buta.
Teisingai, butą šildau su dujom, beje, ten yra ir židinys, kurį kai pakuri, dar dvi savaites butas dūmais smirda.
Taip, nei ties dujomis vergaut, nei židiniui aš nevergauju, bet kai projektavau namą ir vat tada reikėjo pasirinkti, kurią namo statymo ir vėlesnio šildymo filosofiją pasirinkti, aš pasirinkau energiškai efektyvaus namo. Tuo nesigailiu, nes net elektra šildydamas namą iki dabar, moku panašiai kaip daugiau nei dvigubai mažesnio ploto, mano "naujos statybos" dabar nuomojamas butas, šildomas dujomis, bute sumontuotu katilu.
Tiesiog priesistore, sklypa gavo ten kur gavo, kur nera nei duju nei miesto kanalizacijos. Nebutu buve elektros sakytu as visad svajojau but nepriklausomas nuo monopoliju
Jei dėl to, čia ant manęs pavariai, tai jo, prie kanalizacijos ir vandentiekio manau tikrai mieliau miesto būčiau pasijungęs, bet dėl dujų ... Negirdėjai, kad ir atrodo pas koridą ir pas Vilienę dujų įvadas prie pat sklypo ribos, bet tai nieko nereiškia, jie juk neprivalo dujų įsivesti.