Įkraunama...
Įkraunama...

Pasyvus namas - 23 tema

QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 15, 20:40)
paspauskite tą pardavėją, kur nurodą įdėjau. kai kam pavyko gana geras kainas ten gauti, o ir montavimą jie tikrai pigiau nei 3,5 siūlėsi atlikti. na bet pabendraukite, gal Jūsų poreikiai labai dideli.

Derėtis tikrai moku ir mėgstu. Pabandysiu. Teisingiau užklausą jau išsiunčiau, o kaip bus toliau žiūrėsim.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 15, 22:40)
Kad tik panašiai nebūtų su oras-vanduo, kurių nuorodas įdėjote. Užklausas visiems ES atstovams/perpardavėjams išsiunčiau. Pažiūrėsim, kuo baigsis. Gal pirminiai 6500 Lt virs 12 000 ar 13 000 Lt su viskuo.
Papildyta:

Tu isdestyk savo detalius reikalavimus cia ar man atsiusk Paziuresiu ka galima ... . Efkos uzklausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 01 15, 20:44)
Tu isdestyk savo detalius reikalavimus cia ar man atsiusk Paziuresiu ka galima ... . Efkos uzklausiu  biggrin.gif

Geriau tegul Efka neoficialioje aplinkoje tau (o tu paskui visiems) pasidalina apie oras-vanduo šilumos siurblius: kaip dažnai genda, kas genda, kaip su NVK, iki kokio minuso realiai veikia. Čia būtų kur kas įdomiau.
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 01 15, 22:32)
tai jei apvalinant k.v ir sildymas 150 lt menesiui?  blink.gif  cia uz gruodi? doh.gif
gal i AZ galima sprendimus kokius naudojote ir siltalo tipus/storius? tokia saskaita tureciau - visiems kaimynams tureciau klausima - "o kiek JUS uz sildyma mokate? mes tai DAUG, 150 lt biggrin.gif biggrin.gif )

Tai cia dar daug 135Lt manau g.gif ,nes laikiau 21-21,5lC ,o jei dar pamazinti iki 19-20 lC tai galima butu dar suekonominti smile.gif , ar isnaudoti tik naktine energija (pas mane dabar pastovus tarifas )
Pamatai 17cm neo, Sijonas extrudinis10cm ir 120cm nuo namo , Grindys 25 cm, Sienos 25 neo, Perdengimas 40cm neo ,Langai mediniai 110mm paketas 60mm 4 stiklai du selektyvai, kaustyti aliuminiu - EWG firmos . Mniusas ,kad kaimynelis pamalonino paveseliu is RP doh.gif . Ai ,durys Gycio 110cm . Ai, dar turiu du kaminus doh.gif doh.gif nu del vieno tai dar nieko ant jo eksrta atvejui burzuika sandari uzjungta . kas cia dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 15 sausio 2014 - 21:05
QUOTE(korida @ 2014 01 15, 22:00)
Tai cia dar daug 135Lt manau g.gif  ,nes laikiau 21-21,5lC  ,o jei dar pamazinti iki 19-20 lC tai galima butu dar suekonominti  smile.gif , ar isnaudoti tik naktine energija (pas mane dabar pastovus tarifas )
Pamatai 17cm neo, Sijonas extrudinis10cm ir 120cm nuo namo  , Grindys 25 cm,  Sienos 25 neo, Perdengimas 40cm neo ,Langai mediniai kaustyti aliuminiu - EWG firmos . Mniusas ,kad kaimynelis pamalonino paveseliu is RP  doh.gif . Ai ,durys Gycio 110cm . Ai, dar turiu du kaminus  doh.gif  doh.gif nu del vieno tai dar nieko ant jo eksrta atvejui burzuika sandari uzjungta . kas cia dar  g.gif

na jo.. iki jusu siltalo storiu mums tolokai lotuliukas.gif bet net jei su musu 135 kv sildomo pasiektumem 200 lt uz k.v ir sildyma butu pasaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 01 15, 21:00)
Pamatai 17cm neo, Sijonas extrudinis10cm ir 120cm nuo namo  , Grindys 25 cm,  Sienos 25 neo, Perdengimas 40cm neo ,Langai mediniai kaustyti aliuminiu - EWG firmos . Mniusas ,kad kaimynelis pamalonino paveseliu is RP  doh.gif . Ai ,durys Gycio 110cm . Ai, dar turiu du kaminus  doh.gif  doh.gif nu del vieno tai dar nieko ant jo eksrta atvejui burzuika sandari uzjungta . kas cia dar  g.gif

Kai aš prieš kelis mėnesius prašiau tokių duomenų, tai sunku buvo pasidalinti...

Kai aš paviešinau, kad viena firma į profilį gali įdėti 60 mm stiklo paketą, tai ir buvo EWG. Visi išdurnino su kaina, nes ju mediniai langai - labai brangūs. Kaip pačiam pavyko gauti gerą kainą? Ar permokėjai? Koks profilis, koks stiklo paketas? Kokia 1 kv. metro?
Papildyta:
Tu isdestyk savo detalius reikalavimus cia ar man atsiusk Paziuresiu ka galima ... . Efkos uzklausiu  biggrin.gif

Greitai tavo Efką sukasi, jau gavau atsakymą. O gal įspėjai?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 15, 23:09)
Kai aš prieš kelis mėnesius prašiau tokių duomenų, tai sunku buvo pasidalinti...

Kai aš paviešinau, kad viena firma į profilį gali įdėti 60 mm stiklo paketą, tai ir buvo EWG. Visi išdurnino su kaina, nes ju mediniai langai - labai brangūs. Kaip pačiam pavyko gauti gerą kainą? Ar permokėjai? Koks profilis, koks stiklo paketas? Kokia 1 kv. metro?

Taigi sakiau pasieskok butum rades ,o siandien pilnatis ir gera nuotaika biggrin.gif tai ir dalinuosi mirksiukas.gif
Cibuliuk ,tuos langus as tau uzuominoje EWG buvau kazkada uzrodes tik su sarziai --kazkokie neaiskus .... po to va ziurekit radau biggrin.gif biggrin.gif
Kainos tikrai neviesinsiu ---DEREKIS ,DEREKIS ir dar karta DEREKIS kaip panasiai sake didysis tautu vadas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2014 01 15, 23:15)

Greitai tavo Efką sukasi, jau gavau atsakymą. O gal įspėjai?

Saunuolis ,reiskia nemiega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2014 01 15, 21:18)
Cibuliuk ,tuos langus as tau uzuominoje EWG buvau kazkada uzrodes  tik su sarziai --kazkokie neaiskus  .... po to va ziurekit radau  biggrin.gif  biggrin.gif
Kainos tikrai neviesinsiu ---DEREKIS ,DEREKIS ir dar karta DEREKIS  kaip

O ką reiškia sarziai? Jų langai iš visų pasiūlymų patys brangiausi ir manęs visai nedomina. Šitie langai daug geresni. Jų Uw vertės nieko nesiskiria nuo plastikinių Aluplast ar Kommerling langų? Ir kaina geresnė nei EWG, nors vis tiek didoka palyginti su PVC.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 15 sausio 2014 - 21:31

Efka patvirtino tą patį: montavimo kaina 1500-3000 Lt ribose, šitas siurblys su integruotu boileriu kainuotų apie 9400 Lt. Bendra kaina: 11 000 - 12 000 Lt. Gal net pavyktų išspausti ir 10 000 Lt. Kaina labai gera, bet...

Jokių testų apie ES siurblius nerandu. Čia kitų gamintojų oras-vanduo ŠS testas. Kai kurie siurbliai kai lauke -7 karšto vandens nesugeba prišildyti iki +55. Arba Daikinas iš 200 l boilerio prišildo tik 113 litrų iki +40. Toliau jau jungsis tenas. Kas ten žino, kaip realiai bus su ES.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 15, 22:42)
Efka patvirtino tą patį: montavimo kaina 1500-3000 Lt ribose, šitas siurblys su integruotu boileriu kainuotų apie 9400 Lt. Bendra kaina: 11 000 - 12 000 Lt. Gal net pavyktų išspausti ir 10 000 Lt. Kaina labai gera, bet...

Jokių testų apie ES siurblius nerandu. Čia kitų gamintojų oras-vanduo ŠS testas. Kai kurie siurbliai kai lauke -7 karšto vandens nesugeba prišildyti iki +55. Arba Daikinas iš 200 l boilerio prišildo tik 113 litrų iki +40. Toliau jau jungsis tenas. Kas ten žino, kaip realiai bus su ES.

tai pirk versiją už 6,5, be integruoto boilerio ir komplektuokis pigesnį boilerį atskirai. nors jeigu nori Daikino, tai tada nereiktų ieškoti kainos. Ieškok Daikino ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Panevėžys @ 2014 01 15, 21:47)
tai pirk versiją už 6,5, be integruoto boilerio ir komplektuokis pigesnį boilerį atskirai. nors jeigu nori Daikino, tai tada nereiktų ieškoti kainos. Ieškok Daikino ir tiek.

Integruotas firminis boileris - geriau. Aš specialiai Daikino neieškau. Tik sakau, kad krūva siurblių realybėje neišspaudžia to, ką deklaruoja gamintojas. Nežinia kaip bus su ES, jų testų kol kas nepavyko rasti.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 01 15, 21:42)

30 metrų gyvatumas integruotame boileryje jau daug ką pasako.
Atsakyti