Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai ir saldumynai

QUOTE(etnologe @ 2014 05 14, 11:04)
Gal galit dar ką rekomenduoti Šiauliuose be Barauskienės ir Saldžios pagundos? smile.gif

Saldus sapnas. Ir grozis ir skonis thumbup.gif
Atsakyti
o gal zinot kokios kainos pas Dalia kaune ?
Atsakyti

Gal kam prireiks info.
Turbūt skaniausius ir pigiausius šakočius Klaipėdos apskrityje kepa L. Kužmarskienės IĮ. Šilutėje wub.gif Puošto kaina 23 lt kg, nepuošto 15 lt kg -yra visokiu dydžių, juos mes pirkom svečiams išsinešimui išleidžaint namo.
Pirkome pačioje įmonėje Šilutėje, randasi netoli laidojimo namų, paklausėm žmonių, visi žino wub.gif .
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtimi smile.gif Prieš savaitėlę atšokome vestuves ir tortą buvome užsisakę iš Daugšiagirės dvaro konditerijos kepyklos (Kaunas), tai buvau maloniai nustebinta, nes tortas buvo tiesiog puikus. Užsisakėm dviejų skonių- braškinį ir "rudens simfoniją". Svečiai paragavo tik braškinio, bet visi labai gyrė, nes tortas buvo tikrai skanus, net man nemėgstančiai jų biggrin.gif "Rudens simfonija" šiek tiek sunkesnio skonio, bet taip pat labai skanus. Žodžiu nenusivylėme ir kitiems galime rekomenduoti 4u.gif Beje, labai malonios moterys ten dirba thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal rekomenduotumėte kas kepa skanius ir geresnę kainą šakočius Vilniuje,aplinkui, tiktu ir Kaune jei butu gera kaina ax.gif Reikėtu 22vnt.
Atsakyti
Sveikos, gal kas zinot kur Kaune kepa skanius skruzdelynus. Teko girdet kad Aleksote Tuju g. bet numerio namo nezinau sad.gif anksciau sake gyveno Sanciuose.
Atsakyti
sveikos, ka patartumet del suldumynu?
bus tortas, didelis sakotis, vaisiai, saldainiai (kiek liks po rotuses ir baznycios).
ar dar ka dedat ant saldaus stalo?
o kiek perkat saldainiu prie rotuses ir baznycios sveikintojams? ar labai "sueina"? sveikintoju neturetu buti baisiai daug...kokius saldainius vasara per karscius geriau pirkti?
buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Mano vestuviu saldus stalas:

Tortas - is Kamane Gurmane (nepigu, bet labai labai LABAI rekomenduoju)

3 ar 4 sakociai - vienas mano, kitus atsinese sveciai.

Skruzdelynas

Sausainiai - 3 rusiu

2 simtalapiai - Gulbinienes (labai graziai padaryti, tik skonis smarkiai pusetinas...)

Zefyrai (tiksliau - marshmallows)

Magdalenos

Vaisiai

Saldainiai
Atsakyti
aš tai noriu čia pasidalinti info apie tortų pristatymą ir kainą ( tortą buvome užsakę iš M.Ragainės - skonis buvo geras, bet vaizdas, tai nelabai, todėl nerekomenduosiu) - užsakėme, kad tortą mums pristatytų kavinės Žalgirio sodas personalas (jie mums prie bažnyčios šampaną į taures pilstė), tai kaina buvo per pusę mažesnė, nei būtumėm tiesiogiai M.Ragainėje užsakinėję.
Kas gali pagalvoti -per tarpininkus pigiau gaunasi ir dar atveža blink.gif
Pasirodo, kad įkainiai M.Ragainėje fiziniams ir juridiniams asmenims yra skirtingi ax.gif
Atsakyti
mes torta ir vieno kasnio torciukus uzsakinejom is cia :
http://cupcake.lt/
torto kazkaip neparagavau, taciau sveciai labai gyre.
vieno kasnio torciukus ragavau, tai irgi labai skanus buvo.
tikrai rekomenduoju.
Atsakyti
Gal žinote, kur Vilniuje nusipirkti miniatiūrinių šakočių? Biržų duonos šakočiai netinka. Siaubingo skonio. Kaip ir macaroons...

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2014 07 27, 14:19)
sveikos, ka patartumet del suldumynu?
bus tortas, didelis sakotis, vaisiai, saldainiai (kiek liks po rotuses ir baznycios).
ar dar ka dedat ant saldaus stalo?
o kiek perkat saldainiu prie rotuses ir baznycios sveikintojams? ar labai "sueina"? sveikintoju neturetu buti baisiai daug...kokius saldainius vasara per karscius geriau pirkti?
buciau dekinga uz patarimus  4u.gif

mes smaližiai, tad saldus stalas buvo pilnas įvairybių biggrin.gif - tortas, naminiai vafliai, keksiukai, maršmelaus'ai, morengiukai, pyragėliai su baltyminėm kepurėlėm, įvairūs dražė (pupelės iš Saldžių majų), Rafaelo saldainukai, guminukai, zefyriukai aplieti šokoladu. pupelės gal mažiausiai "ėjo", visa kita gan greitai "nyko", tai džiaugės tiek mano, tiek svečių skrandukai
Atsakyti