Čia super torčiukus ir mini pyragaičius daro
http://www.kavine-sv...yragaiciai.html
Sveikos, merginos, pasidalinsiu ir aš savo patirtimi. Buvome trijuose Vilniaus konditerijos įmonėse (Bijoloje, Mažojoje Ragainėje ir J. Gulbinienės įm.). Daug kas ankstesnėje temoje gyrė Bijolos tortus. Na mums jie visai nepatiko. Kai degustavome, labai nenatūralūs atrodė. Skanūs tortai pas Gulbinienę, tačiau nepatiko, kaip aptarnauja. Susumavus ir aptarnavimą, ir tortų skonį, pasirinkome Mažąją Raigainę.
-Skanesnių tortų nesu ragavęs!,- taip atsiliepė mano būsimasis...
-Skanesnių tortų nesu ragavęs!,- taip atsiliepė mano būsimasis...
Sveikos busimos nuotakos
Mums liko praktiskai tik saldu stala issirinkti, nes viska jau kaip ir turime. Bet kazkaip vat su vestuviniu saldumynais uzstrigome.
Buvau radus puiku varianta ,kur gamina nuostabaus skonio saldumynus ir kainos pas juos labai geros, tai cupcake . lt . Jie is Kauno, bet vat mums netinka, nes musu sventes vietos seimininkai praso, kad torta pristatytu i vieta gamintojai . O tie cup cake'ai jau uzimti musu diena, tad tai atpuole. Bijolos nenorim, nes pas juos labai kainos uzkeltos, mazoji ragaine irgi ne, nes teko ragauti ju krikstynu torta ,tai buvo kazkas baisaus...
Gal turit atsiliepimu apie Beatrices saldumynus?
Mums liko praktiskai tik saldu stala issirinkti, nes viska jau kaip ir turime. Bet kazkaip vat su vestuviniu saldumynais uzstrigome.
Buvau radus puiku varianta ,kur gamina nuostabaus skonio saldumynus ir kainos pas juos labai geros, tai cupcake . lt . Jie is Kauno, bet vat mums netinka, nes musu sventes vietos seimininkai praso, kad torta pristatytu i vieta gamintojai . O tie cup cake'ai jau uzimti musu diena, tad tai atpuole. Bijolos nenorim, nes pas juos labai kainos uzkeltos, mazoji ragaine irgi ne, nes teko ragauti ju krikstynu torta ,tai buvo kazkas baisaus...
Gal turit atsiliepimu apie Beatrices saldumynus?
O sakykite, kokios ju vestuviniu tortu kainos ir gal zinot ar jie teikia torto atvezimo i vieta paslauga?
QUOTE(Karas1433 @ 2014 05 02, 10:31)
As v estuvem issirtinkau VIPSaldumynai, kaune. torta ant saldaus dar bus visko visko daug.... Skrudelynas, sakotis, vaisiai, akleru tortas, keksiukai, tinginys... ir v iskas bus naminiai! Tuo sese pasirupino
QUOTE(Lina1989 @ 2014 05 02, 16:53)
O sakykite, kokios ju vestuviniu tortu kainos ir gal zinot ar jie teikia torto atvezimo i vieta paslauga?
Sveiki Lina,
Mes uzsisakem Dauksiagires dvaro tortai, kaune. Tai 1 kl kaina iki 60lt. O atvezimas +50lt. Bet rekomenduoju kad butinai atvestu kadangi buna ir sutruksta ir seip jie ant stovo tai saugiai pristato padeda ir nereikia rupintis. Beja ten galima rinkinuka pasiimti paragavimui yra 7 skoniai. Tai is ju ir rinkomes.
Labai aciu, butinai pasidomesim
Mums butinai tures atvezti, nes ten kur svesim kitaip nepriima... kazin tik ar jie is Kauno i Trakus atves )
Mums butinai tures atvezti, nes ten kur svesim kitaip nepriima... kazin tik ar jie is Kauno i Trakus atves )
QUOTE(justyte313 @ 2014 05 04, 20:43)
Sveiki Lina,
Mes uzsisakem Dauksiagires dvaro tortai, kaune. Tai 1 kl kaina iki 60lt. O atvezimas +50lt. Bet rekomenduoju kad butinai atvestu kadangi buna ir sutruksta ir seip jie ant stovo tai saugiai pristato padeda ir nereikia rupintis. Beja ten galima rinkinuka pasiimti paragavimui yra 7 skoniai. Tai is ju ir rinkomes.
QUOTE(justyte313 @ 2014 05 04, 20:43)
Sveiki Lina,
mes irgi is ju uzsisakem torciuka
Alytuje Dolcezzoj esu uzsakinejus, labai skanu ir tikrai nebrangiai padare (bent lyginant su vilniaus kainomis, tai tikrai nebrangiai, o kaip alytuj kitur kainos, nezinauu)
Gal galit dar ką rekomenduoti Šiauliuose be Barauskienės ir Saldžios pagundos?
QUOTE(etnologe @ 2014 05 14, 11:04)
Gal galit dar ką rekomenduoti Šiauliuose be Barauskienės ir Saldžios pagundos?
Baranauskienė nebedirba.