gal žinote, kur KAUNE rasti skaniai ir normaliai kepančią moterį/panelę/konditerę? toks vaizdas, kad visoms kepėjoms rankos auga ne iš tos vietos iš kurios turėtų, tortai/keksiukai - baisu žiūrėti, rusų laikų puošimas...
va dar vienas pavyzdys...padarysiu "reklamą"! panašu, kad kaikurie tortus kojom kepa....
man reikia, kad keksiukai ir tortas gražučai būtų ir malonūs akiai
va panašių man reikėtų, be jokių masyčių, jokių guminių nesąmonių ant viršaus, kad būtų naturalūs...
vieną panelę radau, bet gali būti, kad ji kaip tik tuo metu išvažiuoja todėl ieškau kitos, prašau pasiūlykite ką nors
va dar vienas pavyzdys...padarysiu "reklamą"! panašu, kad kaikurie tortus kojom kepa....
man reikia, kad keksiukai ir tortas gražučai būtų ir malonūs akiai
va panašių man reikėtų, be jokių masyčių, jokių guminių nesąmonių ant viršaus, kad būtų naturalūs...
vieną panelę radau, bet gali būti, kad ji kaip tik tuo metu išvažiuoja todėl ieškau kitos, prašau pasiūlykite ką nors
QUOTE(Rožinė @ 2014 01 15, 22:29)
gal žinote, kur KAUNE rasti skaniai ir normaliai kepančią moterį/panelę/konditerę? toks vaizdas, kad visoms kepėjoms rankos auga ne iš tos vietos iš kurios turėtų, tortai/keksiukai - baisu žiūrėti, rusų laikų puošimas...
Sitas "kurinys" tikrai kad kojom puostas
Kepejos kepa tai, ko praso uzsakovai. Dabar dengimo mases labai madingos.
Gaila, Kaune nezinau kas kepa.
QUOTE(miskouoga @ 2014 01 15, 23:45)
Sitas "kurinys" tikrai kad kojom puostas
O kaip jie atrodo???
na man tai baisu tos dengimo masės ir skonis šlykštus, todėl ieškau, kas natūralius ir subtiliai dekoruotus keptų, bet tokių nėra
QUOTE(Rožinė @ 2014 01 15, 23:03)
na man tai baisu tos dengimo masės ir skonis šlykštus, todėl ieškau, kas natūralius ir subtiliai dekoruotus keptų, bet tokių nėra
Tikrai yra.
O mase ne visada yra šlyksti.
Tortų, kesiukų dekoracijos priklauso tik nuo nuotakos pasirinkimo, nemanau, kad kepeja primygtinai siūlo dengtus mase. Parodykit pavyzdį ir padarys, kaip norit, jei nepasitikit, užsisakykit pabandymui.
Cia keksiukai dengti mase:
Dengimo masės skonis tikrai nėra šlykštus, juk ten pagrindas cukraus pudra, ta masė tiesiog laabai saldi , jos juk galima ir nevalgyti.. O privalumas dengimo masių tas, kad tortukai gražiai išlaiko formą, net ir karštą dieną, kas labai aktualu vasarą. Tuo tarpu papuošimai iš grietinėlės, mascarpone sūrio jautrūs karščiui.
Bet ji dokumentu turbut neturi?
Mane taip pat domintų torčiukas. Kas sakėtės iš Bijolos, ar labai brangu?
Taip pat ši - http://s1090.photobu.../...rt=6&page=1 norėčiau prisidėti prie ankstesnio klausimo - ar tortų autorė turi visus reikiamus dokumentus? Nes vargu ar be jų į restoraną įsineštume tortą...
Gal kas dar ką turite pasiūlyti Vilniuje? Gal kam darė Beatričės saldumynai?
Taip pat ši - http://s1090.photobu.../...rt=6&page=1 norėčiau prisidėti prie ankstesnio klausimo - ar tortų autorė turi visus reikiamus dokumentus? Nes vargu ar be jų į restoraną įsineštume tortą...
Gal kas dar ką turite pasiūlyti Vilniuje? Gal kam darė Beatričės saldumynai?
Gal galit sukonkretinti, kokiu dokumentu konkreciai reikia del torto? Mums nieko nesake apie dokumentus, bet esu girdejusi, kad kai kur reikalauja..
Ir dar klausimas del geliu ant torto, kaip auksciau pateiktuose pavyzdziuose, ar jos daromos gaminant torta ar ten kazkokia butaforija, ne is maisto produktu pagaminta, dedama?
Ir dar klausimas del geliu ant torto, kaip auksciau pateiktuose pavyzdziuose, ar jos daromos gaminant torta ar ten kazkokia butaforija, ne is maisto produktu pagaminta, dedama?