Labutis Geri tyrimai , viskas gerai tik nakti prasidejo tynimai kaip visada , ir dar pikino labai. Tai siandiena poliklinikoje prisibuvau konkreciai , poto i ligonine nusiunte pas gyd.tai nuvaziavau , paziurejo viskas gerai. Reik dar pakentet truputukas ir viskas bus, na del tynimu Su mazino mano termina gyd.(buvau antkalnyje pas vedeja) poliklinika blogai paskaiciavo mano termina, nors ir pati zinojau kad blogai paskaiciavo , nes pati pasiskaiciavau tai nea 21d.o 15d. Tai jai nepagymdysiu iki14d.tai 14d keliausiu i ligonine
Per Valentino diena , o gal ir padimdysi iki tos dienos . Svarbiausia kad tyrimai geri , o laiko jau liko visai mazai
QUOTE(Anggell @ 2014 02 03, 16:51)
Per Valentino diena , o gal ir padimdysi iki tos dienos . Svarbiausia kad tyrimai geri , o laiko jau liko visai mazai
na nezinia kada ... liko tik laukt ir tiek bet jai kas tik kokie skausmai iskart lekt i ligonine ir nieko nebe laukt net jai ir kamstis nepasirodys ir jai vandenys nenutekes jai prades saremiai ar gymda susitraukinet kas 20-10min vaziuot i ligonine
QUOTE(Anggell @ 2014 02 03, 14:10)
Diveja o tai ka daryti? Kur vaika palikti? Net neisivaizduoju, , ismoku nera, pinigu nera, o kaip gyventi......Nesamone
Tai vat kad bėda.Vis svajoju,kad gal nu kaip nors į darželį gal paims,nors abejoju... Bet jei aš gaunu darbą,tokį kokio noriu,tada išgabensim maže į kaimą... už beveik 200km Ten močiutė ir savo ūkį apsižiūrėtų ir mažę mūsų augintų.Nors vien pagalvojus,kad ji bus taip toli,širdis plyšta... bet nors tokią išeitį turim.Auklei neuždirbsim,o be mano algos neišsversim.Vat esam apmastymuose dabar
Sveikos visos mamytes, smagu girdeti geras naujienas is Tauskutes, juk tiek mazai beliko laukti savo isvajoto leliuko As grizau sestadieni is saltos LT, o pas mus kaip ir beveik kasdien lyja Buvau tikrint sveikatos, tai grizau su nekokiom naujienom. Pasidariau kraujo tyrimus ir rado 2 slykstynes plauciuose chlamidija, kuri ant ribos ir citomegalo virusa, kaip kad sake, kuriuo neseniai persirgau... ir visa ko kaltininkas nusilpes imunitetas. per ilga ir uzsitesusi kosejima pasigavau chlamidija, o del citomegalo viruso, tikriausiai ir praradau savo angeliuka, nes jis labai pavojingas nestumo metu. Kaip, kad sake ginekologe, pas kuria konsultavausi LT. Tikriausiai taip buciau nieko ir nepesus, jeigu ne kraujo tyrimu lobaratorijos daktare, patare pasidaryt tyrimus del siu slykstyniu. Bendras kraujo tyrimas butu nieko neparodes.... Citomegalo viruso nestumo metu neimanoma pastebeti, isskyrus tada, kai nesivysto nestumas arba labai mazas leliuko svoris. Mano atveju nei vieno, nei kito nebuvo. UK mane gyde nuo astmos (idiotai) spejimo budu be jokiu tyrimu nusprende, kad man astma, kas LT nepasitvirtino.... paskutine diena, pries griztant i LT uzejo labai skaudeti pilvo apacia, nuvykau i ligonine, o ten eilini karta, spejimo budu itare apendicita kas ir vel nepasitvirtino... israse antibiotikus ir kazkokius vaistus nuo slapimo pusles uzdegimo ( nors jokio uzdegimo kaip parode slapimo tyrimas nebuvo) aisku as ju nepirkau, o kita diena as jau buvau pakeliui i LT su dideliu pilvo skausmu. Cia po gimdymo praejus 6 sav. niekas neapziurejo, nes pasake, jeigu gerai jausies, nebutina ir apziura. Tai va ir toliau kovoju su paslijusia sveikata tikriausiai cia visko primaliau, tiesiog mintys visos padrikos....
QUOTE(braske27 @ 2014 02 03, 19:24)
Citomegalo virusa nestumo metu galima aptikti kazkas tave blogai informavo. Kai nestumo metu daro tyrimus ir buna kai kurie rodikliai pakyte tada daro ir citomegalo atskira tyrima . Nes as turiu ir citomegalo virusa na persirgau po gymdymo jis atsirado pas mane. O citomegalo virusas atsiranda organizme nuo vandens arba kai yra nusilpes organizmas Pas mane taip ir buvo po gymdymo nusilpes oragnizmas tai normalu nes nelaime padare savo ir prikibo sis virusas
Na as zinau kad UK ten prieziura yra visai kitokia ir nelabai jie ten gylinasi ir daro tyrimus nestumo metu.
Linkiu pasveikt kuo greiciau nuo siu bacilu sveikatytes tau mergyt, ir stiiprybes
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 03, 15:49)
Citomegalo virusa nestumo metu galima aptikti kazkas tave blogai informavo. Kai nestumo metu daro tyrimus ir buna kai kurie rodikliai pakyte tada daro ir citomegalo atskira tyrima . Nes as turiu ir citomegalo virusa na persirgau po gymdymo jis atsirado pas mane. O citomegalo virusas atsiranda organizme nuo vandens arba kai yra nusilpes organizmas Pas mane taip ir buvo po gymdymo nusilpes oragnizmas tai normalu nes nelaime padare savo ir prikibo sis virusas
Na as zinau kad UK ten prieziura yra visai kitokia ir nelabai jie ten gylinasi ir daro tyrimus nestumo metu.
Linkiu pasveikt kuo greiciau nuo siu bacilu sveikatytes tau mergyt, ir stiiprybes
As UK gydytojais jau nepasitikiu, o kito nestumo atveju, beliks vazineti i LT ir papildomai tikrintis uz pinigus, nes speju, kad mano nestume jie kazka praziurejo............ laukiu vaikelio mirties isvadu uz poros sav.gal suzinosiu kas ir kaip buvo...
QUOTE(braske27 @ 2014 02 03, 20:07)
As UK gydytojais jau nepasitikiu, o kito nestumo atveju, beliks vazineti i LT ir papildomai tikrintis uz pinigus, nes speju, kad mano nestume jie kazka praziurejo............ laukiu vaikelio mirties isvadu uz poros sav.gal suzinosiu kas ir kaip buvo...
laikykis mergyt stiprybes tau linkiu
Braske27 , tikiu sunkus periodas , daug laikykis. O tau ir dabar skauda pilvas? Tai kaip supratau tau pries isvaziuojant i Lt jau skaudejo pilvas? Ir tave cia jau apziurejo ( Lt) ar tu ir dabar nezinai kodel tau skauda ? As tai dariau tyrimus chlamidiju, mikroplazmu, ureaplazmu ir dar 3 kazkokius, dabar nepasakysiu, bet visi buvo neigiami , viskas gerai zodziu. Norejau dar dėl Antifosfolipidinio sindromo , bet siuntimo man niekas nedave, ir gydytojai nemato poreikio daryti si tyrima. Bet as vistiek noreciau, bet jis nemazai kainuoja, tai dar nedariau, bet manau reikejo ji iskart daryti po nelaimes, tai jau kaip ir per velu. Dabar jau gali nieko neparodyti, nes praejo beveik 10 men. Pas genetikus buvome su vyru irgi viskas gerai. Abu issityreme, nieko nerado....., o du Angelus turime Kada jau zinosi atsakyma, parasyk prasau , kokios isvados O citomegalo virusui tyrima matyt kiekvienai nedaro nestumo metu? Nes neatsimenu as toki kad darytu. Gal nebuvo poreikio.
Diveja, kartais tenka rinktis, aisku bus labai sunku, tiek km nuo vaikelio, bet jeigu kito pasireikimo nebus, tai manau taip reikes ir padaryti. Nevisada buna taip kaip mes norime, taigi cia del seimos geroves, Manau jai ten patiktu , tik reikia kazkaip ja paruosti, nuvezti, parvezti, kad vaikui streso nebutu, dar klausimas ar ji ten nores buti, kaip reaguos. Gal galima ir veresne ten palikti, gal joms kartu saugiau bus Pranesk kaip seksis, o gal dar pavyks i darzeli
Diveja, kartais tenka rinktis, aisku bus labai sunku, tiek km nuo vaikelio, bet jeigu kito pasireikimo nebus, tai manau taip reikes ir padaryti. Nevisada buna taip kaip mes norime, taigi cia del seimos geroves, Manau jai ten patiktu , tik reikia kazkaip ja paruosti, nuvezti, parvezti, kad vaikui streso nebutu, dar klausimas ar ji ten nores buti, kaip reaguos. Gal galima ir veresne ten palikti, gal joms kartu saugiau bus Pranesk kaip seksis, o gal dar pavyks i darzeli
nestumo metu yra daromi tam tikri kraujo tyrimai, ir jai tam tikras rodiklis yra pakiles ar kazkas ne aiskaus tada daroma ir citomegalo(jis tada daromas mokamai ir atskyras toks tyrimas yra ) Na visada nestumo ima krauja ir pagal juos ju rodiklius ziuri kas ir kaip ir ten galima...
As dariausi su vyru visus tyrimus po gymdymo , issityrem abu nuo AikiZ visi tyrimai geri buvo. O citomegalo virusa dariausi jau po 3men.kazkur , nes silpnai jauciausi ir hemoglobinas krito labai ir kai padare tyrimus pamate tam tikru rodiklius blogus ir tada pasake kad reikkia pasidaryt citomegalo virusa tyrima kuris mokamas , as tada pasidariau ir kaip tik juo sirgau atsirado ka tik. 3men.kazkur negalima buvo pastot , ir tada vel kartojausi tyrima viskas buvo normoj na persirgta.
Ir dabar nestumo metu ir dare citomegalo tyrima kaip rodikliai , bet viskas tvarkoj esu jau persirgusi , bet vis vien dariausi del sventos ramybes ar nera pakyle rodikliai Siuo virusu serga kas antra moterys vienos zino kitos nea... ir mergytes na vaikai apserga net nuo mazu metu . Tai nera jis toks ir baisus sis virusas. As ir is pirmo panikavau bet kai daugiau susizinojau apie ji , gyd.man papasakojo smulkiai tai ir ramu pasidare tada. Pamenu kad is mergynu cia ir per sirgo , sirgo siuo virusu.
Aisku yra svarbu kai nestumo metu jis atsiranda , tai rizika didele , nes sis virusas zudo vaisiu. Geriau juo persigti ne nestumo metu.
As dariausi su vyru visus tyrimus po gymdymo , issityrem abu nuo AikiZ visi tyrimai geri buvo. O citomegalo virusa dariausi jau po 3men.kazkur , nes silpnai jauciausi ir hemoglobinas krito labai ir kai padare tyrimus pamate tam tikru rodiklius blogus ir tada pasake kad reikkia pasidaryt citomegalo virusa tyrima kuris mokamas , as tada pasidariau ir kaip tik juo sirgau atsirado ka tik. 3men.kazkur negalima buvo pastot , ir tada vel kartojausi tyrima viskas buvo normoj na persirgta.
Ir dabar nestumo metu ir dare citomegalo tyrima kaip rodikliai , bet viskas tvarkoj esu jau persirgusi , bet vis vien dariausi del sventos ramybes ar nera pakyle rodikliai Siuo virusu serga kas antra moterys vienos zino kitos nea... ir mergytes na vaikai apserga net nuo mazu metu . Tai nera jis toks ir baisus sis virusas. As ir is pirmo panikavau bet kai daugiau susizinojau apie ji , gyd.man papasakojo smulkiai tai ir ramu pasidare tada. Pamenu kad is mergynu cia ir per sirgo , sirgo siuo virusu.
Aisku yra svarbu kai nestumo metu jis atsiranda , tai rizika didele , nes sis virusas zudo vaisiu. Geriau juo persigti ne nestumo metu.
QUOTE(divėja @ 2014 02 03, 19:14)
Ten močiutė ir savo ūkį apsižiūrėtų ir mažę mūsų augintų.Nors vien pagalvojus,kad ji bus taip toli,širdis plyšta...
o tai vietų nėra darželiuose ar kaip? ar Tavo mažė pasiliktų su močiute? mano net dičkė niekur nepasilieka, o apie mažę, net negalvoju, kad galėčiau net ir norėdama palikt... o dar tiek toli...nenuvažiuosi vakare pasiimti...suprantama situacija, kai nėra kam palikti vaikų...