LAbutės
Užsuku kartais,paskaitau,bet parašyt nelabai turiu ir ką.... Visada skaudu čia matyti naujas mamytes,liūdna be proto,gal dėl to retai ir besilankau.Užsisukus su savo merginom
Vyresnėlė visą sausį namie,nes serga,iš pradžių angina,paskui stomattas.Tai daržely vos į dienas tebuvo . O man su jom abiem namie tikrai yra ką veikt
Siaučia,pešasi,džiaugiasii ir namus verčia
QUOTE(Lu @ 2014 01 26, 18:56)
Ir pagalvojau,kad labai daug mamyciu cia nebeuzsuka
Lairam,Inezza,Nasata,rence,rencius,zvelsa,Bona-pari,Ievoole,dar Juraciuke buvo.
Mūsų yra kur kas daugiau,jau čia nebesilankančių.Arba nebenori savęs skaudinti,arba gyvena linksmesniais rūpesčiais,o gal ir laiko nebeturi....
QUOTE(kristulee @ 2014 01 31, 17:12)
Tokia ta mano kasdienybė ...
tik spėk suktis
p.s.kaip tik šiąnakt apie tave galvojau.Pamaniau,ką aš čia su dviem vos susitvarkau,o tau su visa šaika suktis reikia.Įdomu buvo kaip suspėji viską.Sėkmės tau
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 01 31, 17:19)
Laba vakara
Va,tavo mažulio ir laukiu.Dėl to čia įkišu nosį
QUOTE(Vaivos juosta @ 2014 01 31, 17:43)
Aš irgi dažnai vartau senus puslapius.... skaitau.. ir vis dar verkiu.. nes tuose puslapiuose toks nesumeluotas skausmas, tokia atvira gėla..
Prisimenu, kaip baisu buvo parašyti pirmą žinutę.
kaip žvėriškai skaudėjo tą pusmetį, tuos metus. Kaip bijojau, kad Sandrynja nebūtų Ta mama. Kaip baisu buvo dėl Tų mamų, kurioms juodas angelas antrą kartą sparnu mostelėjo - visos pergyvenom dėl Bim, dėl rugsėjės, dėl renciaus, dėl linos31.
Kaip mano parašyta.....