Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2014 02 01, 14:59)
Gali buti,kad leiukas ka kojytemis prispaude. 4u.gif Daznu ir man tokiu neikvepimo priepuoliu budavo.
O del tinimu gal normalu,ka?

nera normalu tynimai , nesiau vakar slapimo tyrimus tai pirmadieni eisiu pas gyd.bus atsakymas ziures kas ir kaip. Nors visa sausi tynau ir tyrimai geri buvo slapimo tai ziuresim kokia dabar bus ar geri ar nea, jai nea tai guldys i ligonine 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2014 02 01, 16:56)
O Kaip slapimo tyrimai, ar baltymo nera?

kiek dare tai nebuvo baltymo labai geri tyrimai , paskutini tyrima dare sausio13d.berods , ir dabar nesiau penktadieni 4u.gif bus matyt pirmadieni kaip 4u.gif
Atsakyti
LAbutės 4u.gif

Užsuku kartais,paskaitau,bet parašyt nelabai turiu ir ką.... Visada skaudu čia matyti naujas mamytes,liūdna be proto,gal dėl to retai ir besilankau.Užsisukus su savo merginom karsta.gif Vyresnėlė visą sausį namie,nes serga,iš pradžių angina,paskui stomattas.Tai daržely vos į dienas tebuvo . O man su jom abiem namie tikrai yra ką veikt biggrin.gif Siaučia,pešasi,džiaugiasii ir namus verčia doh.gif

QUOTE(Lu @ 2014 01 26, 18:56)

Ir pagalvojau,kad labai daug mamyciu cia nebeuzsuka
Lairam,Inezza,Nasata,rence,rencius,zvelsa,Bona-pari,Ievoole,dar Juraciuke buvo.

Mūsų yra kur kas daugiau,jau čia nebesilankančių.Arba nebenori savęs skaudinti,arba gyvena linksmesniais rūpesčiais,o gal ir laiko nebeturi....

QUOTE(kristulee @ 2014 01 31, 17:12)

Tokia ta mano kasdienybė ...

wub.gif tik spėk suktis 4u.gif
p.s.kaip tik šiąnakt apie tave galvojau.Pamaniau,ką aš čia su dviem vos susitvarkau,o tau su visa šaika suktis reikia.Įdomu buvo kaip suspėji viską.Sėkmės tau 4u.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 01 31, 17:19)
Laba vakara  4u.gif 

Va,tavo mažulio ir laukiu.Dėl to čia įkišu nosį blush2.gif

QUOTE(Vaivos juosta @ 2014 01 31, 17:43)
Aš irgi dažnai vartau senus puslapius.... skaitau.. ir vis dar verkiu.. nes tuose puslapiuose toks nesumeluotas skausmas, tokia atvira gėla..
Prisimenu, kaip baisu buvo parašyti pirmą žinutę.  unsure.gif kaip žvėriškai skaudėjo tą pusmetį, tuos metus. Kaip bijojau, kad Sandrynja nebūtų Ta mama. Kaip baisu buvo dėl Tų mamų, kurioms juodas angelas antrą kartą sparnu mostelėjo - visos pergyvenom dėl Bim, dėl rugsėjės, dėl  renciaus, dėl linos31.

Kaip mano parašyta.....
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2014 02 01, 18:02)

Mūsų yra kur kas daugiau,jau čia nebesilankančių.Arba nebenori savęs skaudinti,arba gyvena linksmesniais rūpesčiais,o gal ir laiko nebeturi....

Divėja,žinau,kad daugiau tikrai žinau
laikyk savo frontą,sveikatos merginai 4u.gif
O mažytės dar darželin nevedi?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 02 01, 17:32)
Divėja,žinau,kad daugiau tikrai žinau
laikyk savo frontą,sveikatos merginai 4u.gif
O mažytės dar darželin nevedi?

Norėčiau vest,bet gi nauja tvarka,be rugsėjo niekaip doh.gif Nežinau kur dėsiu,kai į darbą eit reikės unsure.gif
Atsakyti
Laba

Daug musu cia... senesniu... manau dauguma uzsuka paskaito... paliudi...

Diveja o atostogu dar neturi? Kad kiek imano pratemt laika?

Kristulee... tavo seimyna wub.gif

Pas mane nieko naujo... tas pats ratas... tik vaikai auga... sunus darosi tikra atrama.... bando vyra atstoti namu ukyje... stengias taisyti kas kur atsitinka.... o man ir grazu ziuret... ir graudu.... kad tenka vaikui suaugti... siemet 9 metai jau... ir kur tas laikas bega... mazgei tuoj 4m... o atrodo ka tik islaukta... bet jau panos "sustrumas" doh.gif i darzeli tik su rankinuku... ruzavu... jame lupdazis, "mobiliakas" ruzavi akiniai nuo saules, veidrodukas... ir pabandyk iseit per duris be jo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2014 02 02, 19:17)
Laba

Kristulee... tavo seimyna  wub.gif

Pas mane nieko naujo... tas pats ratas... tik vaikai auga... sunus darosi tikra atrama.... bando vyra atstoti namu ukyje... stengias taisyti kas kur atsitinka.... o man ir grazu ziuret... ir graudu.... kad tenka vaikui suaugti... siemet 9 metai jau... ir kur tas laikas bega... mazgei tuoj 4m... o atrodo ka tik islaukta... bet jau panos "sustrumas"  doh.gif i darzeli tik su rankinuku... ruzavu... jame lupdazis,  "mobiliakas" ruzavi akiniai nuo saules, veidrodukas... ir pabandyk iseit per duris be jo  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kumpiene,saunus tavo berniukas.Protingas wub.gif Isivaizduoju,kad Jo zmonai labai pasiseks smile.gif
O mazoji FYFOCKA lotuliukas.gif viskas riuzava biggrin.gif Linksma Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2014 02 02, 20:17)
Laba

Pas mane nieko naujo... tas pats ratas... tik vaikai auga... sunus darosi tikra atrama.... bando vyra atstoti namu ukyje... stengias taisyti kas kur atsitinka.... o man ir grazu ziuret... ir graudu.... kad tenka vaikui suaugti... siemet 9 metai jau... ir kur tas laikas bega... mazgei tuoj 4m... o atrodo ka tik islaukta... bet jau panos "sustrumas"  doh.gif i darzeli tik su rankinuku... ruzavu... jame lupdazis,  "mobiliakas" ruzavi akiniai nuo saules, veidrodukas... ir pabandyk iseit per duris be jo  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Saunuolis tavo sunus tikrai thumbup.gif O mergycka tai tikra FYFACKA oi berniokai kentes turbut nuo jos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 02 02, 19:34)
Kumpiene,saunus tavo berniukas.Protingas wub.gif Isivaizduoju,kad Jo zmonai labai pasiseks smile.gif
O mazoji FYFOCKA lotuliukas.gif viskas riuzava biggrin.gif Linksma Tau 4u.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 02, 19:39)
Saunuolis tavo sunus tikrai  thumbup.gif  O mergycka tai tikra FYFACKA oi berniokai kentes turbut nuo jos  lotuliukas.gif

Joa... fyfacka nebloga... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mielosios, kaip gera skaityti apie jūsų ir jūsų čiauškučių mažus ir didelius džiaugsmus, rūpestėlius... žinoti, kad šalia begalinio ilgesio širdelėse gyvena daug daug džiugesio... tegul jo niekada netrūksta... tikiuosi ir meldžiu, kad ir mūsų, vis dar laukiančių savo stebukliukų, širdys prisipildytų tuo pačiu...

Tauškute, jau taip greit išvysi ir glausi prie savęs mažuliuką wub.gif visos labai to laukiam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 01, 17:23)
nera normalu tynimai , nesiau vakar slapimo tyrimus tai pirmadieni eisiu pas gyd.bus atsakymas ziures kas ir kaip. Nors visa sausi tynau ir tyrimai geri buvo slapimo tai ziuresim kokia dabar bus ar geri ar nea, jai nea tai guldys i ligonine  4u.gif
Papildyta:

kiek dare tai nebuvo baltymo labai geri tyrimai , paskutini tyrima dare sausio13d.berods , ir dabar nesiau penktadieni  4u.gif  bus matyt pirmadieni kaip  4u.gif

Tai reiskia Viskas Gerai ir yra . Laikykis 4u.gif
QUOTE(kumpiene @ 2014 02 02, 19:17)
Laba

saunuolis sunelis thumbup.gif , dukryte fainuole wub.gif biggrin.gif
Taip kartais gyvenimas negailestingas privercia suaugti anksciau laiko, bet svarbu, kad dar yra vietos ir laiko vaikystei. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kumpiene @ 2014 02 02, 18:17)

Pas mane nieko naujo...

Kažkek turiu,bet neištempčiau.O šiaip tai kito darbo ieškaus,gal pavyks ax.gif

Tavo sūnus šauluolis thumbup.gif 4u.gif o mazgė tikrai šustra,mano kol kas nei viena nėra tokia biggrin.gif gal ir biggrin.gif nebus biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kumpiene prajuokinai, na tikrai Fyfa thumbup.gif lotuliukas.gif , bei kaip fajna, nezinau kodel bet visada norejau mergaites wub.gif , aisku nesvarbu kas butu, svarbiausia kad sveikas. O berniukas tavo saunuolis thumbup.gif

Tauskute kaip tyrimo rezultatai? Jau zinai?

Carmenere o jus planuojate kita nestuke.gif ?

Diveja o tai ka daryti? Kur vaika palikti? Net neisivaizduoju, doh.gif , ismoku nera, pinigu nera, o kaip gyventi......Nesamone doh.gif
Papildyta:
Lauryte80, tee, braske27, estele, laimingai istiekejusi kaip jus laikotes ? 4u.gif
Atsakyti