Labutis,
RAJA, SVEIKINU TAVE IR MAŽYLĘ LILIJĄ
Saldaus pienelio, ramių naktelių, gražių ir brangių akimirkų jums
Tauškute, na o Tau - kad kuo greičiau ateitų ta finišo tiesioji Tikiuosi ir linkiu kad būtų lengvai ir greitai
Na o aš su savo penkeriuke jaučiuosi kaip ta beždžionė iš multikų
Mažoji dabar tokio amžiaus, kai eina kaip buldozeris ir viską niokoja, kas pasimaišo jos kelyje , broliai sakė dės skelbimą kad dovanoja Elzę
Vyresnėliui meilės seilės, pirmokas iš savęs reikalauja daugiau nei reikia, tai gan dažnai pervargęs vien dėl savo užsispyrimo , nulinukas tik atsipūtęs - jei kas mokykloje nesigauna pačiam, visad pasinaudoja savo žavumu ir randa panelių, kurios už jį tai atlieka . Urtė mano padėjėja, auklė ir draugė - namuose ir šokam ir dainuojam, ir sesę mokom, ir pamperius keičiam ir kodėlčiuką žaidžiam - mamyte, kaip gaila kad aš nebuvau tavo vestuvėse... o kur tu mane tada buvai palikusi??? Na ir prasideda ilgi aiškinimai, nuotraukų vartymai ir t.t. Na o mažylė kol kas visus paperka savo šypsenom, gudrumu ir pasiutimu
Tokia ta mano kasdienybė ...
QUOTE(kristulee @ 2014 01 31, 19:12)
Labutis,
Tauškute, na o Tau - kad kuo greičiau ateitų ta finišo tiesioji Tikiuosi ir linkiu kad būtų lengvai ir greitai
Mažoji dabar tokio amžiaus, kai eina kaip buldozeris ir viską niokoja, kas pasimaišo jos kelyje , broliai sakė dės skelbimą kad dovanoja Elzę
Vyresnėliui meilės seilės, pirmokas iš savęs reikalauja daugiau nei reikia, tai gan dažnai pervargęs vien dėl savo užsispyrimo , nulinukas tik atsipūtęs - jei kas mokykloje nesigauna pačiam, visad pasinaudoja savo žavumu ir randa panelių, kurios už jį tai atlieka . Urtė mano padėjėja, auklė ir draugė - namuose ir šokam ir dainuojam, ir sesę mokom, ir pamperius keičiam ir kodėlčiuką žaidžiam - mamyte, kaip gaila kad aš nebuvau tavo vestuvėse... o kur tu mane tada buvai palikusi??? Na ir prasideda ilgi aiškinimai, nuotraukų vartymai ir t.t. Na o mažylė kol kas visus paperka savo šypsenom, gudrumu ir pasiutimu
Laba vakara
Kaip miela skaityt fainas tas penketukas tavo
Na laukiu laukiu as to finiso labai dar kai buvau pas gyd.sake kad saremiai geri , bet as ju nejauciu tai sake greit gymdysiu nes kaklelis minkstas , 1cm . Na laukiu kada prasides visa tai
Pirmadieni vel eisiu pas gyd. tynimai mane vargina, toliau tynstu tai bus matyt kaip tyrimai ir kas toliau Jai ne tynimai tai dar galeciau pora savaiciu ir palaikyt pilvuke, bet kai tynstu tai norisi jau greiciau , greiciau...
QUOTE(Lu @ 2014 01 26, 18:56)
Skaiciau senas Angelu mamu temas.Kazkaip norejosi prisiliesti prie praeities,paskaityti ka tada jauciau-rasiau...
Ir pagalvojau,kad labai daug mamyciu cia nebeuzsuka
Aš irgi dažnai vartau senus puslapius.... skaitau.. ir vis dar verkiu.. nes tuose puslapiuose toks nesumeluotas skausmas, tokia atvira gėla..
Prisimenu, kaip baisu buvo parašyti pirmą žinutę. kaip žvėriškai skaudėjo tą pusmetį, tuos metus. Kaip bijojau, kad Sandrynja nebūtų Ta mama. Kaip baisu buvo dėl Tų mamų, kurioms juodas angelas antrą kartą sparnu mostelėjo - visos pergyvenom dėl Bim, dėl rugsėjės, dėl renciaus, dėl linos31.
QUOTE(kristulee @ 2014 01 31, 18:12)
Kokia smagi ta kasdienybe,ka i nieka pasaulyje tokios neiskeisciau.O Elzytes liniuote kokia siandien grazi
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 01 31, 18:19)
O jetau,tuoj Kaip laukiu,kad tu zinotum
QUOTE(Vaivos juosta @ 2014 01 31, 18:43)
Aš irgi dažnai vartau senus puslapius.... skaitau.. ir vis dar verkiu.. nes tuose puslapiuose toks nesumeluotas skausmas, tokia atvira gėla..
Prisimenu, kaip baisu buvo parašyti pirmą žinutę. kaip žvėriškai skaudėjo tą pusmetį, tuos metus. Kaip bijojau, kad Sandrynja nebūtų Ta mama. Kaip baisu buvo dėl Tų mamų, kurioms juodas angelas antrą kartą sparnu mostelėjo - visos pergyvenom dėl Bim, dėl rugsėjės, dėl renciaus, dėl linos31.
Verkiau ir as...Taip,tikrai to skausmo ,ilgesio labai daug.
O as gi dar nelabai patiketi galejau,kad toks forumas yra Isivaizduoji,galvojau,kad as viena tokia.
Man Tauskute apie Angelu mamas pasake
Ir kaip poto buvo baisu,kad musu tiek daug,kad tas ratas sukasi ir atsiranda nauju mamu.Ir kaip skaudejo kartu su visomis......
as noreciau pasiskaityt irgi bet kol kas atidedu velesniam laikui ten tiek isgyventa , tiek... gal po kiek laiko galesiu bet dabar kol esu , noriu gyvent tik teigiamom emocijom , ir neisileist sau baimiu ir nerimu
Tauškute, kol laukiausi Ievos, nei vieną akimirką, nei vieną dieną neleidau sau minties, kad gali būti kas nors blogai. Tiesiog kažkaip užblokavau tai ir negalvojau. Nes jaučiau - jei tik sudvejosiu - bus neramu, bus baimės, bus nervai.
Bet ligoninėj mano stiprybės neliko nei kvapo. Oi kaip blioviau, kaip bijojau. Kiek velnių gavau nuo gydytojo. Padėjo jo pabarimas.
Bet ligoninėj mano stiprybės neliko nei kvapo. Oi kaip blioviau, kaip bijojau. Kiek velnių gavau nuo gydytojo. Padėjo jo pabarimas.
Man irgi buvo labai baisu ir skaudu parasyti pirma zinute, as po pirmo taip ir nesugebejau parasyti, tik pradedavau ir trindavau, bet po antros netekties, supratau kad niekas manes nesupranta , tik kitos Angelu mamos gali mane suprasti, man reikejo bendravimo, as norejau issipasakoti, kad butu kazkiek lengviau....negalejau tyleti, o nebuvo kas isklausytu, visi keisdavo tema, vyras prasydavo nekalbeti nes jam irgi blogai...... Esu labai dekinga , kad priiemet i savo Angelu mamu buri.
Labai dziugu ir silta skaityti, kaip po netekciu turite stebukliukus, kaip jie auga, kokie jie, ka daro, suteikia ir vilties ir dziaugsmo, kad po juodos dienos ateina svesi......
Labai dziugu ir silta skaityti, kaip po netekciu turite stebukliukus, kaip jie auga, kokie jie, ka daro, suteikia ir vilties ir dziaugsmo, kad po juodos dienos ateina svesi......
QUOTE(Vaivos juosta @ 2014 01 31, 22:38)
Tauškute, kol laukiausi Ievos, nei vieną akimirką, nei vieną dieną neleidau sau minties, kad gali būti kas nors blogai. Tiesiog kažkaip užblokavau tai ir negalvojau. Nes jaučiau - jei tik sudvejosiu - bus neramu, bus baimės, bus nervai.
Tai va ir as sau neleidziu nei baimems nei neramumu isileist. Vis sau sakau viska gerai taip va ir laikausi
Papildyta:
QUOTE(Anggell @ 2014 01 31, 23:28)
Man irgi buvo labai baisu ir skaudu parasyti pirma zinute, as po pirmo taip ir nesugebejau parasyti, tik pradedavau ir trindavau, bet po antros netekties, supratau kad niekas manes nesupranta , tik kitos Angelu mamos gali mane suprasti, man reikejo bendravimo, as norejau issipasakoti, kad butu kazkiek lengviau....negalejau tyleti, o nebuvo kas isklausytu, visi keisdavo tema, vyras prasydavo nekalbeti nes jam irgi blogai...... Esu labai dekinga , kad priiemet i savo Angelu mamu buri.
Ateina tikrai ... ir as visa laikau sakiau kad ateis ir pas mane i kiema svente , vis su nekantrumu laukiau tu II bruksniuku , laukiau kantriai, ir vis kiekviena men.guosdama save kai pamatydavai neogiama ... sakydavau kitas menuo bus geresnis ir bus II ir taip pora metu. Ir kai pasakiau kad pavargau ir noriu poilsio porai menesiu ir apie tai negalvot, ir nieko nesistengt , nieko nedaryt.Stai kitas menuo ir II O dabar laukiu kada , kada paimsiu i gleby savo leliuka .
QUOTE(Lu @ 2014 02 01, 12:25)
Tauskute,pagaliau Jūsų mėnuo Greitai,jau greitai šitoje temoje sulauksime Tauskucio
Labai laukiu tik idomu kada , kada...
Nes puola mane negalavimai vakar labai krutines srity skaudejo , kad net kvepuot buvo sunku , tai valerijono lasu isgeriau po kiek atleido . Bet spaudimas geras buvo , tai nezinau gal ka lelius uzspaude O dar tynimai tie ir manau per tynimus tuos kg man gerai prisidejo , kaip ant mieliu dabar kg auga
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 01, 11:33)
Nes puola mane negalavimai vakar labai krutines srity skaudejo , kad net kvepuot buvo sunku , tai valerijono lasu isgeriau po kiek atleido . Bet spaudimas geras buvo , tai nezinau gal ka lelius uzspaude O dar tynimai tie ir manau per tynimus tuos kg man gerai prisidejo , kaip ant mieliu dabar kg auga
Gali buti,kad leiukas ka kojytemis prispaude. Daznu ir man tokiu neikvepimo priepuoliu budavo.
O del tinimu gal normalu,ka?
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 01, 11:33)
O Kaip slapimo tyrimai, ar baltymo nera?