Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 01 24, 16:16)

Uz tat ir sako kad skirtingi yra nestumai  4u.gif 
Laukiu nesulaukiu finiso  smile.gif  kada i gleby paimsiu savo leliuka, kada griziu namo nebe viena ...  wub.gif 

Viskas bus Gerai mergyt, manoji pupa turejo vasari gimti, bet...pasirinko anksciau laiko gimti, nors zinojau, kad taip ir bus, sekiau jusu vasarinukiu tema Iki nauju, gyvenau jusu isgyvenimais, ir Tiesa pasakius semiausi is taves stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aciu tau 4u.gif neprisijungiau prie jusu, nes visas nestumas buvo ant rizikos tai nesinorejo liudnu minciu nesti I jusu buri.jau tiek beliko, tuoj susitiksi su savo mazyliu, ir galesi myluoti, glamoneti wub.gif sekmes tau, ir grazaus susitikimo!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 26 sausio 2014 - 12:39
Raja28 sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tai kaip suprantu jau turi dukryte? wub.gif Kieliu savaiciu gyme? smile.gif Kaip sekasi? As supratau is mamyciu kad tu dar nestuke.gif tik. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 26, 15:53)
Raja28 sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif Tai kaip suprantu jau turi dukryte?  wub.gif  Kieliu savaiciu gyme?  smile.gif  Kaip sekasi? As supratau is mamyciu kad tu dar  nestuke.gif  tik.  blush2.gif

Dekui, taip Turiu coliuke jau beveik 3 kg. esam biggrin.gif thumbup.gif gime 34,3 sav.
Oi Kaip atpratusi Nuo visko esu, bet isivaziuojam po biski, tik paryciais issiurbta be jegu jauciuosi biggrin.gif , pati esu nusilpusi o dar MP maitinu, tai sunku, bet seimyna padeda, Kiek gali, tai daug lengviau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2014 01 26, 14:38)
Viskas bus Gerai mergyt, manoji pupa turejo vasari gimti, bet...pasirinko anksciau laiko gimti, nors zinojau, kad taip ir bus, sekiau jusu vasarinukiu tema Iki nauju, gyvenau jusu isgyvenimais, ir Tiesa pasakius semiausi is taves stiprybes 4u.gif  4u.gif  4u.gif Aciu tau  4u.gif neprisijungiau prie jusu, nes visas nestumas buvo ant rizikos tai nesinorejo liudnu minciu nesti I jusu buri.jau tiek beliko, tuoj susitiksi su savo mazyliu, ir galesi myluoti, glamoneti wub.gif sekmes tau, ir grazaus susitikimo!!!! 4u.gif

Dar karteli sveikinu wub.gif as nujauciau kad tu nestuke.gif bet kazkaip neprasinesiai tai ir... 4u.gif Svarbiausia kad viskas gerai , ir gleby turi mergyte. wub.gif Kuo vardu ? wub.gif
Laukiu tos dienos kai ir as gleby laikysiu leliuka savo wub.gif jau nebe daug beliko ir man ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 01 26, 17:23)
Dar karteli sveikinu  wub.gif  as nujauciau kad tu  nestuke.gif  bet kazkaip neprasinesiai tai ir...  4u.gif  Svarbiausia kad viskas gerai , ir gleby turi mergyte.  wub.gif  Kuo vardu ?  wub.gif
Laukiu tos dienos kai ir as gleby laikysiu leliuka savo  wub.gif  jau nebe daug beliko ir man  ...  wub.gif

Lilija wub.gif
Atsakyti
Labas,labas
Skaiciau senas Angelu mamu temas.Kazkaip norejosi prisiliesti prie praeities,paskaityti ka tada jauciau-rasiau...

Ir pagalvojau,kad labai daug mamyciu cia nebeuzsuka
Lairam,Inezza,Nasata,rence,rencius,zvelsa,Bona-pari,Ievoole,dar Juraciuke buvo.

Raja,smagus dabar tavo tie rupesteliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2014 01 26, 19:46)

Grazus vardukas wub.gif

Labas rytukas 4u.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Ir man labai patinka vardas thumbup.gif

Taip Lu neuzsuka, bet ir kitos irgi neateina ...... Bet manau xiuke labai gerai parase, kodel kitos neateina, kas laiko neturi, kas dirba, kas stengesi ziureti i ateiti ir nebeskaudinti saves, ir t.t .....
Papildyta:
Dabar mano savijauta ir nuotaika pakankamai geros, bet labai nenoriu pavasario, visi dziaugiasi, kad saule, silta, o man begalo skaudu ir sunku, visos emocijos ir jausmai sukyla......., bet apie tai dabar negalvoju, dziaugiuosi kad ziema ir salta blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 27, 12:30)

Taip Lu neuzsuka, bet ir kitos irgi neateina ...... Bet manau xiuke labai gerai parase, kodel kitos neateina, kas laiko neturi, kas dirba, kas stengesi ziureti i ateiti ir nebeskaudinti saves, ir t.t .....

Greiciausiai taip ir yra 4u.gif

O tu kolkas negalvok apie pavasari.Gyvenk sia diena.Dziaukis 4u.gif O kai ateis pavasaris,su saule susils ir tavo sirdis.Ir galesi galvoti apie vaikeli 4u.gif
Atsakyti
Lu negalvoju, tik kai kiti pasako kad laukia pavasario blush2.gif , tik tada man net bloga tampa, kad jis ateis, man geriau iskart vasara smile.gif . O apie vaikeli mes siais metais neplanuojame, gal tik po 1-2 metu blush2.gif . Nes moraliskai nepasiruosusi esu, vyras irgi sake noretu palaukti, nes kazkaip netikiu kad viskas butu gerai....... blush2.gif , aisku taip net galvoti negalima, o man kitaip neiseina doh.gif nors tu ka......., po pirmo tikejau, kad pavyks, o po antro , kaip per galva kas dave, ir neiseina man galvoti kitaip.......
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 27, 17:07)
Lu negalvoju, tik kai kiti pasako kad laukia pavasario  blush2.gif , tik tada man net bloga tampa, kad jis ateis, man geriau iskart vasara smile.gif . O apie vaikeli mes siais metais neplanuojame, gal tik po 1-2 metu  blush2.gif . Nes moraliskai nepasiruosusi esu, vyras irgi sake noretu palaukti, nes kazkaip netikiu kad viskas butu gerai....... blush2.gif , aisku taip net galvoti negalima, o man kitaip neiseina  doh.gif nors tu ka......., po pirmo tikejau, kad pavyks, o po antro , kaip per galva kas dave, ir neiseina man galvoti kitaip.......

Tikiu,reikia laiko Jums 4u.gif

Oras prastas.Sedim namie.Atsibodo smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai, negaliu net ilgiau su vestuku savo iseiti sad.gif, per salta
Atsakyti