Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Anggell @ 2014 01 21, 10:58)
Labas rytas  4u.gif

Xiuke kokia tavo dukryte isdykele  wub.gif O kodel didzioji nenori i darzeli? Vaikai nepatinka, aukletoja, ar nori su tavimi buti?

Jo mažoji, tai doh.gif , tik nutyla, ateinu į virtuvę, ji jau taburetę pasistūmusi link spintelių, užsiropštusi ir kuičiasi tarp prieskonių, nu visko ji pridirba...turimakvariumą 150lt, tai ko ji ten tik neprimėto ax.gif ir labai isterikuoja, jei ko negauna...na vistik manau, daugiau jai leidžiam užtat ax.gif , bet reikia susiimti, o kai subari, jau toks debesis užplaukia, kad oj jo joj... unsure.gif biggrin.gif
Dičkė šiemet liko mišrioj grupėj...nepatinka...dar sake: man tavęs gaila, tai sakau kodėl, na atseit noriu būti tik su tavimi doh.gif , žodžiu niekaip nesusidraugaujam su darželiu nuo mažens ir šiaip niekur nebūna viena, net į parduotuvę neišleidžia...galvoju gerai iš dalies prisirišusi, bet kai ateis paauglystė baigsis tas toks glaudus ryšys, bus skaudu...
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 01 21, 13:13)
Eh tuoj pasibaigs didzkiai darzelys , greit keliaus i mokykla o mazoji i darzely  smile.gif 
Bet mazoji gy tavo kokia kaprizinga ir bardakus daro  biggrin.gif

dar neis į mokyklą, nuo kt metų į paruošiamą, bet darželį...nedėkingu laiku gimusi, bet suspės dar...o mažoji nuo rudens į darželį, vėl vargelis bus, kol įpras, reikės ieškotis darbo verysad.gif bijau ir pagalvoti...ne dėlto, kad dirbti, bet kaip rasti...prieš nėštumą buvo pasisekę, bet teko rinktis...reikia darbo labai, nes sunku finansine prasme...
Papildyta:
QUOTE(zydrute @ 2014 01 21, 17:14)
,bet va ateina vakaras kai visi sumiega,o as peleda uzmigti negaliu tada ir sukasi ta plokstele vis per nauja,vis delioju ta scenariju mintyse verysad.gif

atrodo, Rugsėjė ir rašė, kad diena gyviesiems, o naktis Angeliukams...man taip pat, vakare mintyse Ji pasirodo, per kokias šventes visada regiu šalia, kai sunku ar liūdna būna guodžiuosi... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 21 sausio 2014 - 16:07
Taip su darbu nelengva, as irgi po pirmos ieskojau . Ir ka, ????..... Ateini i pokalbi, klausia ar istekejusi , paskui apie vaikus, ir kai kurie sakydavo iskart, kad tikrai greit turesite ir netinkate, o kiti , paskambinsime, smile.gif, iki siol "skambina", smile.gif, tai likau senam darbe, bet mintys apie nauja yra.
O kada jau yra vaikai, tai paklausia kokio amziaus, ir tada vel problema, mazi..... irgi nenori doh.gif ir daryk ka nori
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Matyt visos uzsalo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif !!!!
Ka veikinejate? biggrin.gif
Atsakyti
mes pirmiau prigersim biggrin.gif pas mus lietus lyja,visur balos schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 23, 15:59)
Sveikos  4u.gif

Matyt visos uzsalo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  !!!!
Ka veikinejate?  biggrin.gif

Labas rytukas 4u.gif As vakar visa diena gulinejau lovoj , 5h ryto pabudau nesupratau kas vyksta su kojom ir rankom, kai nu ejau i vonia pamaciau save grazia putlia , visa trigubai istynusia, tai dariausi vesias voneles kojom ir rankom tai visa diena gulinejau ir save stebejau ar tynstam ar nea 4u.gif Bet buvo siokie tokie tynimai , bet praejo , tai siandiena ziuriu kaip ir nera tynimu smile.gif
Siandiena su vyru keliauja i opera vakare tai papromogausim siandiena truputuka smile.gif
Atsakyti
Oj Tauskute , gerai kad praejo, bet daug kas tinsta nestuke.gif , bet tiesa pasakius net nezinau ar cia blogai ar cia gerai, ar tai norma.Gero jums vakaro siandien smile.gif, kokie saunuoliai, mano vyras nemegsta teatru, operu, o as noreciau nueiti. tai gal kita menesi su drauge eisiu i teatra smile.gif

Zydrute gal tada ir gerai kad pas mus salciai, man nepatinka lietus ir balos lotuliukas.gif

Pagaliau penktadienis, kaip gerai smile.gif, arteja savaitgalis wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 24, 14:59)
Oj Tauskute , gerai kad praejo, bet daug kas tinsta  nestuke.gif , bet tiesa pasakius net nezinau ar cia blogai ar cia gerai, ar tai norma.Gero jums vakaro siandien smile.gif, kokie saunuoliai, mano vyras nemegsta teatru, operu, o as noreciau nueiti. tai gal kita menesi su drauge eisiu i teatra smile.gif

Zydrute gal tada ir gerai kad pas mus salciai, man nepatinka lietus ir balos  lotuliukas.gif

Pagaliau penktadienis, kaip gerai smile.gif, arteja savaitgalis  wub.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Negerai yra tynimai nestuke.gif metu , as ir galvojau kad cia na nieko tokio , ir sesuo sake ir drauges kad na tynimas tai normalu , bet kai pasakiau gyd.tai taip ir pasake kad tai yra negerai , sake stebet save , jai ka pas ja atlekt ir guldys i ligonine arba vaziuot i ligonine ir nieko nelaukt 4u.gif Tai va stebiu save, vakar toks buvo geras patynimas , siandiena tfiu tfiu viskas gerai, tai va taip ir stebiu save 4u.gif
Na mano vyras ir kai nebuvo nei karto skae oi ne, man nepatynka ir t.t. o kai nu ejom i teatra, poto oi opera tai pradejo patykti smile.gif Reikia tik nusivesti ir patyks smile.gif Tai mes rudeni ir ziema tik ir vaikstom i teatrus ir i operos ir baleto teatra smile.gif Dar turiu bilietus kovo men.bet ne eisim nes lelius bus kur as ji nikeu gyvu nepaliksiu niekam 4u.gif Tai teks padovanot kam nors 4u.gif O tada kai pirkau bilietus pavasari dar nezinojau kad nestuke.gif tai griebiau visus kuriuos galima buvo, nes papygiai buvo ir va kovo men. liks kazkam dovanu smile.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos mamytes 4u.gif

Saltukas lauke spaudzia, bet man patinka kai saulyte sviecia...vis daugiau sviesos gyvenime..tik liudna, labai liudna nes pries metus jau skaiciavau savaites, dienas kada laikysiu savo leliu...bet jau visai greitai bus metai, kai taip ir neteko jo laikyti savo rankose verysad.gif kaip atrodo greitai laikas praejo, o skausmas ir ilgesys vis toks pat...

Labai daug dirbu ir tik darbas padeda kazkiek uzsimirsti...bet kai tik lieku viena ir vel viskas tas pats...
Karts nuo karto vis uzsuku cia paskaitineju kaip gyvenat...bet uzsukus negaliu sulaikyti asaru, gal todel vis reciau apsilankau...nebesinori saves skaudinti, stengiuosi galvoti kuo pozytiviau, kad sulaukciau dar vieno maziuko, kuris sikart tikiu suteiks gyvenimui prasmes ir dziaugsmo.

Anadien uzsidegiau namie zvakute, o jos liepsna primine mano Angeliuka, tai gal koki pusvalandi ziurejau i liepsnele ir negejau sulaikyti asaru...gerai kad reikejo i darba, tai prisiverciau nusiraminti.

Tauskute, sekmingo ir lengvo tau kelio iki finiso smile.gif
Atsakyti
Tauskute , gerai kad pasakei , dabar jau zinosiu kad tai negerai blush2.gif
O mano vyras pora kartu buvo teatre, bet kad uzmigo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nepatiko, sako " eik tu..."

Estele zvakute tavo Angeliukui wub.gif (*) , taip, laikas tikrai laaaabai greit bega .......
Atsakyti

man buna uzeina ir silpnumas , ir pikinimas ir yra negerai , tai dare tyrimus pakartotinai , geriau pakartotinai gliukozes tolerancija , skydliauke ziurejo sonoskopu (eho) ir krauja eme , na bijo kad ko nepraleistu istikruju 4u.gif Aisku dabar kaip sakau sustiprinta prieziura ir pati nenumoju ranka, jai spaudimas pakilo ir per val.nenukrenta vaziuot i ligonine, cia nestumas kaip sakoma del saves esu pakanti bet del leliuko viskas ki taip , ki taip reik ziuret ir sunerimt net del menkiausios smulkmenos 4u.gif Aisku galvoju tada kad gyd,ziures i mane kaip i psiche ar idiote , galvojau na pravarys mane , bet to nebuvo kaip tik gerai kad pasisakiau kas ir kaip man buna. 4u.gif Na su siuo nestumu ki taip ir negalavimai va , o su pirmu ( su angeliuke) tai buvo viskas ki taip , lengvas nestumas , jokiu blogumu, visiskai nieko , savijauta thumbup.gif buvo , ejau kaip tankas , vazinejau , dariau viska... o su siuo ki taip viskas 4u.gif
Uz tat ir sako kad skirtingi yra nestumai 4u.gif
Laukiu nesulaukiu finiso smile.gif kada i gleby paimsiu savo leliuka, kada griziu namo nebe viena ... wub.gif

estele Pirmi metai sunkiausi, kaip ir pirmos dienos kosmariskos , pirmos savaites, pirmi menesiai tai visa tai yra sunku . Bet nereik nuleist ranku kitam leliukui wub.gif Mergynos visos sake kad kitas lelius apmazina skausma , nezinau as dar ar apmazins bet zinau kad tas skausmas yra ir bus bet jis ki toks , jis kitoks , isileidau i vidu,pripazinau tai, skausmas dabar kaip ir draugas mano yra .
Laikykis mergyt ir tavo angelui zvakute degu user posted image
Atsakyti
Tauskute , kaip vakar vakaras praejo? wub.gif Ar patiko? bigsmile.gif

Del prieziuros manau ir gydytojai jau bijo, geriau pakartoti tyrimus, tada ir jiems ir tau ramiau , del to tai ir yra smile.gif Man rgi pirmas buvo lengvas, su mergyte, o vat su berniuku antras nestumas doh.gif , labai sunku .....
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 25, 23:33)
Tauskute , kaip vakar vakaras praejo?  wub.gif  Ar patiko?  bigsmile.gif

Del prieziuros manau ir gydytojai jau bijo, geriau pakartoti tyrimus, tada ir jiems ir tau ramiau , del to tai ir yra  smile.gif Man rgi pirmas buvo lengvas, su mergyte, o vat su berniuku antras nestumas doh.gif , labai sunku .....

Labas rytas 4u.gif Na buvome Carmen tai pastatytas naujoviskai, siuo laikiskai, visai kaip ir nieko , na as tikejausi to seno pastatytmo , sukneles puosnes , sukuosenos ir t.t. man kazkaip priimtiniau klasika , o cia buvo kaip Matrica jai maciusi filma. smile.gif Bet siaip idomu kazka naujo pamatyt , pasizmonet smile.gif Dar truputi pasivaiksciojom po miesta su vyru tai thumbup.gif vakaaras buvo smile.gif
Atsakyti