Tauskute SVEIKINU Jusu maziuka !!!
Imberinis.sausainis , kiek jums jau savaiteliu? Parasyk po genetikes kaip jums sekasi augti
Kovo 8d bus misios uz mano vyro senele. Aisku susirinks jo gimine. Ir visi su vaikais. Vaikai panasaus amziau kaip ir mano vaikuciai. Jau vaiksto ir kai kuria kalba. O dar vyro brolio zmona pries menesi pagimde dar viena vaika,. Tikrai jauciuosi nepilnaverte, kitokia, jauciuosi s...dinai Galvojau gal visai nevaziuoti, bet as pas savo angela jau nebuvau nuo Kaledu
Anksciau kazkaip padedavo man baznycia, nueidavau, ramiau budavo, geriau, o dbr ziuriu is ten griztu dar labiau ant emociju ir pykta. ( paskui sedziu ir bliaunu) , siaip jau baznycioj ant ribos.
Anksciau kazkaip padedavo man baznycia, nueidavau, ramiau budavo, geriau, o dbr ziuriu is ten griztu dar labiau ant emociju ir pykta. ( paskui sedziu ir bliaunu) , siaip jau baznycioj ant ribos.
QUOTE(Anggell @ 2015 02 25, 09:49)
Imberinis.sausainis , kiek jums jau savaiteliu? Parasyk po genetikes kaip jums sekasi augti
Eina 11 savaite. Pas genetike nepapuoliau. Ne ten mane priregistravo, kazkas ten pasikeite, zodziu supykau. Dabar vizitas tik kovo 18d. Ech kaip toli. Kovo 6 einu pas savo gine, tikiuosi viskas bus gerai. Siaubingas nerimas kankina ar viskas gerai. Bent judesiukai jau butu tai vis lengviau, o dabar belieka laukti ir tiketis.
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2015 02 25, 11:47)
Eina 11 savaite. Pas genetike nepapuoliau. Ne ten mane priregistravo, kazkas ten pasikeite, zodziu supykau. Dabar vizitas tik kovo 18d. Ech kaip toli. Kovo 6 einu pas savo gine, tikiuosi viskas bus gerai. Siaubingas nerimas kankina ar viskas gerai. Bent judesiukai jau butu tai vis lengviau, o dabar belieka laukti ir tiketis.
esi vilniete?
aciukas uz sveikinimus
Nu tikrai jau , as irgi supykciau . As atsimenu buvau su 2 nestumu pas genetike kovo 14, ir buvo 14 sav. tai genetike sake, kad PRISCA I daryti jau ir per velu, o PRISCA II per anksti , bet padare PRISCA I, viskas buvo ok. , bet sprando rauksleles jau nematavo , nes maziukas jau buvo per didelis, ir tada pasake kad bus berniukas , nors kazkaip nenorejau zinoti kas bus, bet ji taip iskart pasake, i dok irase.
O kaip savijauta , ar nepykina? Oj kaip fajna , tai kaip suprantu rugsejinukas?
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 02 25, 11:41)
esi vilniete?
is Kauno as. Kai eisiu, bus 13sav ir 4d. O priema iki 13sav ir 6dienu, tai taip labai ant ribos gaunuosi. Idomu privaciai kiek kainuoja
QUOTE(Anggell @ 2015 02 25, 12:18)
Nu tikrai jau , as irgi supykciau . As atsimenu buvau su 2 nestumu pas genetike kovo 14, ir buvo 14 sav. tai genetike sake, kad PRISCA I daryti jau ir per velu, o PRISCA II per anksti , bet padare PRISCA I, viskas buvo ok. , bet sprando rauksleles jau nematavo , nes maziukas jau buvo per didelis, ir tada pasake kad bus berniukas , nors kazkaip nenorejau zinoti kas bus, bet ji taip iskart pasake, i dok irase.
Oi, vis dar pykina vakarais, bet bent jau nebevemiu taip, bus rugsejinukas, pagal echo turetu buti rugsejo 19 (Pernai sia diena mire mano U.) galima.stebuklais netiketi, bet siurpas per kuna vis tiek nueina pagalvojus.
O cia tai geras, na ir sutapimas . O mano terminas su 2 nestumu buvo rugsejo 21 per mano gimtadieni turejo gimti
QUOTE(Anggell @ 2015 02 25, 11:42)
Tikrai jauciuosi nepilnaverte, kitokia, jauciuosi s...dinai
sveikos
tokiomis gyvenimo aplinkybėmis sunku jaustis kažkaip kitaip, turbūt daugumai iš mūsų tas jausmas pasireiškė...ir dabar kartais taip jaučiuosi, vistiek žinau kad esu kitokia ir šiaip man nėštumas-tabu...išlenda visos bėdos sveikatos ir pan...
stengiuosi aš atsiriboti nuo visų nėščiūjų ir jų kūdikių, nemalonu man kažkaip-skaudina va kai paauga, priimu kažkaip kitaip, nenupasakosiu to jausmo bet tokia jau esu, gal kažkur slypintis giliai pavydas(???) kirminas, kad vat man taip gerai nesusiklostė...žodžiu...
Taip Anggell, mes visos FB bendraujamės turime grupę...
Kai būna liūdna ar ilgu savo mažąją stipriau apkabinu, glaudžiu ir bučiuoju, jos man kaip viena, kartais sutapatinu, mintyse gal ir nederėtų, bet ta meilė tokia stipri...kartais didžiukė to dėmesio ir užpavydėja , bet mažoji taip kvepia vis dar tuo kūdikiu negaliu...
sekmės dideliausios gaudant gandrus, tik jie išlaisvins ir užgoš liūdesį, atneš ramybę...nors eina 5m. bet būna dienų lyg tyčia...bet viskas many...niekam nebeatsiveriu, čia tik mano gyvenimo puslapis, nuoskaudos ir ilgesys...
Man nestukes norma, , praeina, bet vat kudikiai ne , dbr jau atsila oras, savaitgali pasiiemu savo vestuka ir einame kai geras oras ilgam pasivaiksciojimui , ir tiek matau mamu su vezimeliais, seimoms, su vyrais, jie visi kartu, miske, takeliu eina, prie mokyklu, darzeliu, ir namo griztu buna su asarom, apkabinu savo baltuka ir verkiu kaip mazas vaikas. Paskui palengveja .....
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2015 02 25, 15:24)
is Kauno as. Kai eisiu, bus 13sav ir 4d. O priema iki 13sav ir 6dienu, tai taip labai ant ribos gaunuosi. Idomu privaciai kiek kainuoja
Oi, vis dar pykina vakarais, bet bent jau nebevemiu taip, bus rugsejinukas, pagal echo turetu buti rugsejo 19 (Pernai sia diena mire mano U.) galima.stebuklais netiketi, bet siurpas per kuna vis tiek nueina pagalvojus.
pas googlink kaune genetiku ir kokios kainos privaciai manau kad jai taip neramu eik privaciai o jai ...tai is lauk
butum vilniete gal ir padeciau
Laba diena,
Imbierinis.sausainis kaip pas genetike praejo vizitas? pasakok
Kaip pilvukas?
Kaip pilvukas?
QUOTE(Anggell @ 2015 03 19, 13:03)
Laba diena,
Kaip pilvukas?
Kaip pilvukas?
Labas, aciu, kad klausi :-) viskas ka siuo metu imanoma pamatyti, yra gerai. Siandien pasiemiau kraujo tyrimus del sindromu prisca I berods, tai atsakymai geri. Sekantis vizitas 19-20 savaite, darys echokardiograma, tikim, kad viskas bus gerai. Pilvukas auga ne dienom, bet valandom :-) vakarais atrodau lyg 7 menesi nescia, nors dar tik ketvirtas eina. Ai, dar pamirsau pamineti, kad dave 70% kad laukiam mergytes