Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(xiuke @ 2015 01 23, 19:40)
pas mus net ir laidotuvės buvo, tikros, gan didelės, daug žmonių atėjo... verysad.gif

ir šarvojimas buvo.kažkiek laiko laikėte?
Mūsų iškart iš morgo išvežė į kapines.Atėjo mano klasiokai,kolegos,bendri mūsų draugai...Buvo daug žmonių kurie palydėjo mano vaiką į paskutinę kelionę...bet,deja,aš tame nedalyvavau...

Todėl kartais atrodo,o gal tai tik baisus sapnas...nei gyvos mačiau,nei karstelį gulinčios...
Bet tai baisi realybė...
Skauda,dar ir kaip skauda...nors metai jau ir 4 prabėgo
Atsakyti
Pas mus irgi susirinko artimi draugai, gimines , buvo kunigas, misios baznycioje, tik manes nebuvo.

Taip Lu skauda, labai, mums bus jau 3 metai ne uz kalnu ........
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2015 01 25, 00:15)
ir šarvojimas buvo.kažkiek laiko laikėte?

Todėl kartais atrodo,o gal tai tik  baisus sapnas...nei gyvos mačiau,nei karstelį gulinčios...
Bet tai baisi realybė...
Skauda,dar ir kaip skauda...nors metai jau ir 4 prabėgo

Ermita 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Naktį prabuvo morge, matyt darė ekspertizę, paskui ryte važiavom į morgą, ten yra šarvojimo nedidelė salė ir ten galima 3val. nemokamai pasišarvoti žmogų ir su juo atsisveikinti, na būna matyt situacijų, kai žmonės nelaiko 3 parų, o atsisveikina ir veža į kapus taip ir mes...viskas buvo suruošta, padaryta, žvakės, kryžius, gėlės... verysad.gif paskui visi su mašinom važiavom į kapus, vyro tėtis vežė anūkę, kunigas - jaunas, baltu rūbu lydėjo iki kapų, dėdė nešė karstelį paėmęs į glėbį, saulę taip kaitino, širdis verkė ir plyšo, vyras ramino mane, aš jį, per ašaras kelio nematyti...net dabar rašau, taip prapliupo man ašaros, siaube siaubeli, kiek žmogus, pasirodo, gali iškęsti... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos😊
Apsileidau-nebeuzeinu ☺️Bet tas gyvenimo tempas kad nespeju as su juo..
Tiek daug nauju mamyciu..liudna labai,kad likimas pasizaidzia su mumis taip neteisingai😢
Stipriai apkabinu naujas mamytes..zinau kaip sunku isgyventi ta skausma..tiksliau susygiveni su tuo skausmu ir ta realybe nuo kurios taip norisi begti kuo toliau ir bandyti sau isiteigti kad tai vyksta ne su manimi..
Stiprybes jums dideles😥
Visiems musu 👼 degu zvakute...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 27 sausio 2015 - 04:09
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 01 16, 15:26)
Auga kkaip ant mieliu , aukstas vaikinukas jis pas mus ir plonas  smile.gif  valgom viska nera jokiu kaprizu su maistu . Jai valgom reiskia reikia valgyt keduteje ir graziai smile.gif  valgom daug ir kakojam daug  biggrin.gif  sedim ant puodo , atlikinejam reikalus nuo 7men. buna pasipraso buna protesto akcija puodui  biggrin.gif
Einam palei baldus, is stovi vienas apie 1min.kazkur ir padaro trys zingsniukus nesilaikydamas  smile.gif
Einam kiekviena diena i lauka , jis miega lauke 3val. nera pas mus blogo oro ar salcio  einam i lauka visada  smile.gif
Daug kalba, pirma pasake mama 7men., 10men.pasake tete  wub.gif  su kate draugauja labai me duok dieve kazka pasakysi katei ar per sikna duosi is kart rekia mazius  biggrin.gif
Greit svesim pirmaji gimtadieni net nesitiki kad taip greit laikas lekia  wub.gif  as jau noriu kito leliuko  wub.gif

Jetus kaip smagu...sveikinuuuuu👪grazia seimyna...
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2015 01 09, 17:25)
Mano ilgesy...Tau būtų ketveri...kokia graži ir jau užaugus Tu ten esi-tik įsivaizduoti galiu...o pamatyti-nepamatysiu niekada...
Sunkiai miegojosi naktį,varčiaus,varčiaus o nuėjusi į virtuvę ir pažiūrėjusi į šviečiantį laikrodžio ekraną,jis rodė 02:55val.Jos gimimo laiką........................
Sunku,labai sunku
Ilsėkis ramybėje mano angele...... verysad.gif  cry.gif

Degu zvakute musu trim mergytem👼 kurios isejo
2011 Sausi. Lu 9 Tauskutes 11 mano 16

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sladama: 27 sausio 2015 - 04:39
QUOTE(Sladama @ 2015 01 27, 05:27)

Degu zvakute musu trim mergytem👼 kurios isejo
2011 Sausi. Lu 9 Tauskutes 11 mano 16

Sladama,žinoju ,kad ir Tu tarp mūsų...
Kažkada galvojau apie Tave. 4u.gif
Tai,kad jau užsukai papasakok apie savo mažylę smile.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes 4u.gif

Kur jus visos dingo ? Gal visos FB bendrauja, kad cia taip tylu ramu.

Braske 27 kaip tu? Imberinis.sausainis kaip laikaisi?

Xiuke, Lu , Tauskute, Carmenere, tee, Emilio mamyte, Lauryte80, estele, Raja, kaip jus ?
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2015 02 24, 16:01)
Sveikos Mamytes  4u.gif

Kur jus visos dingo ? Gal visos FB bendrauja, kad cia taip tylu ramu.

Braske 27 kaip tu? Imberinis.sausainis kaip laikaisi?

Xiuke, Lu , Tauskute, Carmenere, tee, Emilio mamyte, Lauryte80, estele, Raja, kaip jus ?

Labas.
Aš vis užsuku ,pasižiūriu ir apsidžiaugiu,kad nėra naujų angelų mamų...
Laikausi neblogai 4u.gif ačiū,kad teiraujiesi.

Kaip Tu pati?
Atsakyti
Liudna, tuscia, kvepia pavasariu jau, o man verkti norisi. Taip sunku ant duses...... kad kartais norisi i zeme ilisti .
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2015 02 24, 16:01)
Imberinis.sausainis kaip laikaisi

Labas, malonu, kad teiraujiesi smile.gif as neblogai. Ryt keliauju pas genetike, labai jaudinuosi. atrodo laikausi laikausi ir vel ikrentu i liudesio duobe, kartais prislegia kaltes jausmas, kad liudziu maziau nei tureciau, bet gi negaliu sukrauti blogu emociju ant mazuliuko. Dar kartais apima nerimas, nes suvokiu kad sis mazylis- tai ne mano U. o as juos lyg sutapatinu, atrodo, kad susigrazinsiu savo mergyte, bet jei laukiuosi ne mergytes... Tada vel apima kaltes jausmas pries si mazyli. Taip ir blaskausi tarp dziaugsmo, liudesio, kaltes...
Atsakyti
Laba vakara smile.gif Mes gyvenam gerai , dienos buna skirtingos nes pas mazaji Karalaiti buna nuotaika nenuspejama biggrin.gif parekiam, paverkiam , pazyziam , juokiames, ... ir taip gyvenam wub.gif Laikas bega greitai atsventem 1-ji gimtadieni , noriu jau kito leliuko bet dar metelius ir vel bandysim kviestis wub.gif
Aciu kad teirajates ir prisimenate as ir visada uzeinu vos ne kiekviena diena smile.gif

Anggell 4u.gif 4u.gif 4u.gif laikykis gal pavasaris bus grazesnis gal nestuke.gif wub.gif kuo is visos sirdies linkiu nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2015 02 24, 17:01)
Liudna, tuscia, kvepia pavasariu jau, o man verkti norisi. Taip sunku ant duses...... kad kartais norisi i zeme ilisti .

Angell,laikas susiimti 4u.gif .laikas pagalvoti apie kitą nestuke.gif .Tik kita spurdanti,auganti gyvybė tavyje Tau atnes lengvumą.Bus dūšioje ne taip tamsu 4u.gif
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2015 02 24, 19:47)
Labas, malonu, kad teiraujiesi  smile.gif as neblogai. Ryt keliauju pas genetike, labai jaudinuosi. atrodo laikausi laikausi ir vel ikrentu i liudesio duobe, kartais prislegia kaltes jausmas, kad liudziu maziau nei tureciau, bet gi negaliu sukrauti blogu emociju ant mazuliuko. Dar kartais apima nerimas, nes suvokiu kad sis mazylis- tai ne mano U. o as juos lyg sutapatinu, atrodo, kad susigrazinsiu savo mergyte, bet jei laukiuosi ne mergytes... Tada vel apima kaltes jausmas pries si mazyli. Taip ir blaskausi tarp dziaugsmo, liudesio, kaltes...

Kiek jau savaitėlių Jums?
Būdavo ir man tokie epizodai,kaltės jausmo,kad pernelyg džiaugiuosi nėštumu...Bet viskas normalu.
O aš atvirkščiai labai norėjau berniuko,nuo dviejų juostelių pasirodymo nėštumo teste žinojau,kad tai bus berniukas wub.gif svarbu gyvas ,sveikas

Tauškute,žinojau,žinojau,kad Tauškaliukui jau metukai.Valio!Sveikinimai! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lu: 25 vasario 2015 - 08:12