Labas vakarėlis, mielosios .....
Visoms daug daug stiprybės....Kaip gaila, kad laiko neina pasukti atgal...
Sausio 3 buvo 18 metų, kai netekom savo pirmagimio. Jau 18.... To vakaro scenarijų galiu papasakot sekundžių tikslumu, ir deja, laikas nėra gydytojas
Na o mūsų mažoji auga irgi kaip ant mielių , gruodžio 30 atšventėm 2 metukų gimtadienį. Daug čiauška, jau pusmetis gyvenam be pampersų, labai mėgsta žaisti su sese, pagrindinis žodis "moku" . Rengtis moku, valgyt moku, į tualetą nueit moku, peiliu pjaustyt moku.... labai nori būti savarankiška ir be galo myli gyvūnus. Kas vakarą su tėčiu eina aplankyt " ave", "ozka", 'kuti-kuti ( kalakutai) , vista ir " uši" ( triušius). Tik klo kas neišgyvendinam iš mūsų miegamojo, užmiega tik mūsų lovoje, tada perkeliam, o naktį vėl atropoja pas mus.
Foto iš antrojo gimtadienio ...
Sveikos,
Sausio menesio mamytėms
Kristulee labai grazi tavo mazoji dama... Sveikinimai gimtadienio proga
As gyvenu neblogai... Vaikai ir jau didoki... negaliu patikėt kad mazgei kovo men bus jau 5 metai... didele... o charakteriukas... su broliu nenusileidzia viens kitam nei trupucio... Nu bet kaip nors isaugsim...
Sausio menesio mamytėms
Kristulee labai grazi tavo mazoji dama... Sveikinimai gimtadienio proga
As gyvenu neblogai... Vaikai ir jau didoki... negaliu patikėt kad mazgei kovo men bus jau 5 metai... didele... o charakteriukas... su broliu nenusileidzia viens kitam nei trupucio... Nu bet kaip nors isaugsim...
labas
Nu galit kalt mane prie kryziaus... bet as buciau uz tokia foto... man lig siol labai gaila... kad nera nei vienos foto...
QUOTE(Lu @ 2015 01 23, 10:16)
Nu galit kalt mane prie kryziaus... bet as buciau uz tokia foto... man lig siol labai gaila... kad nera nei vienos foto...
QUOTE(kumpiene @ 2015 01 23, 11:21)
labas
aš irgi už...man gi Jos net pamatyti nedavė,nei palaikyti.Vaistų prileidę pasakė,kad geriau būtų nematyti...Ir kaip as dabar gailiuosi,kad tuo metu neadekvati buvau
O nuotraukos labai norėjau nors vienos,klausiau vyro kodėl nenufotografavo,bet ar jam galvoje tada tas buvo?...
senai mačiau tą fotosesiją, atrodytų nenormalu, jei neturėčiau savo Angelo, bet dabar viskas kitaip...
LU IR KAIP GI JIE NUSPRENDĖ, KAD TAU GERIAU NEMATYTI nieko sau... manęs tai klausė nori nenori? pasakiau Žinoma, juk vaikas mano...o ir laidotuvėse dalyvavau, silpna buvau, bet jau po paros išleido, nebūčiau ėjusi į kalbas, kad be manęs laidotų, fizinį skausmą vistiek lengviau buvo ištverti...
o aš turiu nuotraukyčių, kaip gerai žinoti, kad galiu bet kada pažiūrėti, kai blėsta Jos veidas iš atminties...Bet nedažnai pažiūriu, kažkoks blokas uždėtas širdy, kad nekankinti savęs...
ir netgi dabar po tiek metų, sunku susivokti, vis dar, kodėl taip atsitiko...
LU IR KAIP GI JIE NUSPRENDĖ, KAD TAU GERIAU NEMATYTI nieko sau... manęs tai klausė nori nenori? pasakiau Žinoma, juk vaikas mano...o ir laidotuvėse dalyvavau, silpna buvau, bet jau po paros išleido, nebūčiau ėjusi į kalbas, kad be manęs laidotų, fizinį skausmą vistiek lengviau buvo ištverti...
o aš turiu nuotraukyčių, kaip gerai žinoti, kad galiu bet kada pažiūrėti, kai blėsta Jos veidas iš atminties...Bet nedažnai pažiūriu, kažkoks blokas uždėtas širdy, kad nekankinti savęs...
QUOTE(xiuke @ 2015 01 23, 15:28)
senai mačiau tą fotosesiją, atrodytų nenormalu, jei neturėčiau savo Angelo, bet dabar viskas kitaip...
Taigi jie iškart man pradėjo leisti raminamuosius.Ir sakyčiau stiprokus.Kai pažadino naktį ir pasakė,kad Jos jau nebėra-aš tuo metu net verkt nesugebėjau.Tada paklausė ar žinau,ką daro su mirusiais,kad atiduoda skrodimui ir t,t.Pasakiau,kad turbūt žinau.Ir niekas net neužsiminė ,kad aš galiu pas Ją nueiti,į Ją pažiūrėti.Po operacijos man buvo aukšta temperatūra.Plius raminantys,sakau,kad visiškai neadekvati buvau.Ir kai poto vyras ryte atvažiavo klausė,ar man Ją parodė,gyd pasakė,kad jie pagalvojo,jog man bus geriau,kad nematysiu.Ir apie laidotuvėse dalyvavimą nebuvo nė kalbos,nes temperatūra man laikėsi,niekas manęs neišleido.
Ir aišku,kad gailiuosi ir pykstu ant savęs,kd negalėjau,nesugebėjau pasipriešinti ir žūt būt pamatyti savo vaiką....
Na tai jau čia galėjo gyd. daugiau pasistengti, o nenuspręsti patys už Tave... tik tiek norėjau pasakyti...
Sveikos , as uz irgi , ..... labai grazu..... gaila kad as neturiu nuotraukos. As kaip ir Lu , jos net nemaciau, bet manes paklause ar as noriu pamatyti, bet vyras atsake ne, nereikia , as kaip nesuprasdama is vis nuo vaistu ir visos situacijos, pritariau , kad nenoriu . As iki sios savo tokio elgesio negaliu suprasti, kaip as taip galejau, kaltinu save iki siol , kad jos nemaciau , tik is tolo, trumpai, kol nese. Viskas. Baisu ....... Nzn kodel taip paielgiau, nera paaiskinimo.
Papildyta:
Ir per laidotuves nebuvau. Dave tokiu vaistu kad atsistoti negalejau, alpau iskart kaip tik bandziau atsistoti, paeiti ...... Man labai skaudu kad nemaciau savo vaiko......., bet tai atejo veliau...... pirmom dienos as buvau be proto, be jausmu, soko busenoj, ir apsvaiguli nuo vaistu
Papildyta:
Man vel kazkokia skausmo , liudesio banga....... Paskutiniu metu kasdien verkiu...... vidyje tokia tustuma...... nemoku net paaiskinti.......
Papildyta:
Ir per laidotuves nebuvau. Dave tokiu vaistu kad atsistoti negalejau, alpau iskart kaip tik bandziau atsistoti, paeiti ...... Man labai skaudu kad nemaciau savo vaiko......., bet tai atejo veliau...... pirmom dienos as buvau be proto, be jausmu, soko busenoj, ir apsvaiguli nuo vaistu
Papildyta:
Man vel kazkokia skausmo , liudesio banga....... Paskutiniu metu kasdien verkiu...... vidyje tokia tustuma...... nemoku net paaiskinti.......
As uz ir foto sesija. Juk kazkas lieko grazaus nors ir...
Manes ir klause ar norim pamatyt ? Bet as tada nezinojau ar noriu ar nenoriu ... ne tas galvoj man buvo , bet maciau ja jos maza kuneli, jos kojites, rankytes, galvyte nusukta... Man tada buvo tik viena kad tik su verktu kad su rektu kad tai ne tiesa kad jos nebera , kad jos sirdute nebe plaka...o del laidotuviu ir man ne tas galvoj buvo , as ligonineje nei miegojau nei...tik verkiau ir verkiau ir vis patyket negalejau kad jos nebera ... O vyras viska greit sutvarke , palaidojo ja...
Kai laukiausi jos labai norejau foto sesijos su pilvu vyras padovanojo , visur fotografavausi as taip norejau ta pilvuka i amzinti ... bet jos foto neturiu ir ne tas galvoj buvo
Manes ir klause ar norim pamatyt ? Bet as tada nezinojau ar noriu ar nenoriu ... ne tas galvoj man buvo , bet maciau ja jos maza kuneli, jos kojites, rankytes, galvyte nusukta... Man tada buvo tik viena kad tik su verktu kad su rektu kad tai ne tiesa kad jos nebera , kad jos sirdute nebe plaka...o del laidotuviu ir man ne tas galvoj buvo , as ligonineje nei miegojau nei...tik verkiau ir verkiau ir vis patyket negalejau kad jos nebera ... O vyras viska greit sutvarke , palaidojo ja...
Kai laukiausi jos labai norejau foto sesijos su pilvu vyras padovanojo , visur fotografavausi as taip norejau ta pilvuka i amzinti ... bet jos foto neturiu ir ne tas galvoj buvo
pas mus net ir laidotuvės buvo, tikros, gan didelės, daug žmonių atėjo...
Sveikos, mamytės. Matau, kad skausmas metų neskaičiuoja. Užsukau (grįžau) čia visai netyčia. Ir tik pradėjus skaitinėti, širdį vėl suspaudė. Gruodžio mėn buvo 5metai kai turim Angelą. Jam greitai būtų 13 metų... Apsiverkiau...Skaudės visada. Stengiuosi gyventi toliau, džiaugtis, bet žinau kad jau nebus taip kaip buvo. Nuoširdžiai džiaugiuosi ir sveikinu sūpuojančias stebukliukus. Ir liūdžiu kartu su naujomis Angelų mamomis.