Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Mano ilgesy...Tau būtų ketveri...kokia graži ir jau užaugus Tu ten esi-tik įsivaizduoti galiu...o pamatyti-nepamatysiu niekada...
Sunkiai miegojosi naktį,varčiaus,varčiaus o nuėjusi į virtuvę ir pažiūrėjusi į šviečiantį laikrodžio ekraną,jis rodė 02:55val.Jos gimimo laiką........................
Sunku,labai sunku
Ilsėkis ramybėje mano angele...... verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2015 01 09, 20:25)
Mano ilgesy...Tau būtų ketveri...kokia graži ir jau užaugus Tu ten esi-tik įsivaizduoti galiu...o pamatyti-nepamatysiu niekada...
Sunkiai miegojosi naktį,varčiaus,varčiaus o nuėjusi į virtuvę ir pažiūrėjusi į šviečiantį laikrodžio ekraną,jis rodė 02:55val.Jos gimimo laiką........................
Sunku,labai sunku
Ilsėkis ramybėje mano angele...... verysad.gif  cry.gif

console.gif zvakute degu tavo Angelui user posted image
Atsakyti
Tauskute,šiandiena žvakelės liepsna plazda Tavo Simonai............ verysad.gif
Atsakyti
Noretusi turet ta lazdele stebuklinga kaip pasakose buna kad nors akimirkai , nors vienai minutei apkabint ja, pabuciuot, paglostyt , jos plaukus ilgus grazius sviesius ... Noretusi kad ateitu nors sapnuose , bet tik karta buvo atejusi ir daugiau nebe...
Man data ir valanda kada pagymdziau ja kazkokia ... na man itartina...
2011.01.11 pagymdziau 00.11min. ir vardas jos Angelo yra. Vis pagalvoju ar sie skaiciai kazka reiskia ar... net nezinau...
Ar man vienai taip yra kad kai ateina metines tos dienos sunkios, ta diena 10d.nuo ryto iki...viskas prisimenu su smulkmenom ir nors siandiena vis tai ten , tai sen... bet vis bloga , negera, sunku ... Ir ateina ta akimirka kai vis galvoju ir prasiau tada kad ji surektu , kad ji surektu... bet deja... tyla , tokia tyla kad jai ne as ir ne mano asaros pasikukciadama verkiau butu galima isgyrsti kaip tiksi laikrodys ...
Ilgiuosi taves mazute... Noriu tave apkabinti, pabuciuoti...
Ketveri metai ... cray.gif
Atsakyti
stiprybės mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes visoms... 4u.gif
Atsakyti
Sausis ir man nemielas, šiandien ta diena, kai pagimdžiau ir netekom savo sūnelio. Dabar laukiuosi ir jausmų dar daugiau, visai neišeina sulaikyt ašarų. Apsikabinu pilvuką ir taip bijau, kad tai pasikartos.
Retai čia užsuku, kai vienas kolega su žmona skaitinėjo šį forumą ir pletkinom kitiem, nemalonu buvo. Rodėl vengiu kažkaip rašyti...
Labai sunki diena, žinau, kad suprasit. Myliu savo Angeliuką Danieliuką, toks didelis jau būtų, 2 metukai. Esu sapnavusi, kad apkabinu ir žinau, kad tuoj neteksiu...
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2015 01 15, 11:41)
Sausis ir man nemielas, šiandien ta diena, kai pagimdžiau ir netekom savo sūnelio. Dabar laukiuosi ir jausmų dar daugiau, visai neišeina sulaikyt ašarų. Apsikabinu pilvuką ir taip bijau, kad tai pasikartos.
Retai čia užsuku, kai vienas kolega su žmona skaitinėjo šį forumą ir pletkinom kitiem, nemalonu buvo. Rodėl vengiu kažkaip rašyti...
Labai sunki diena, žinau, kad suprasit. Myliu savo Angeliuką Danieliuką, toks didelis jau būtų, 2 metukai. Esu sapnavusi, kad apkabinu ir žinau, kad tuoj neteksiu...

Kiek jau laiko pilvukui ? wub.gif Dideliausi sveikinimai wub.gif
O negalvok kas ...blogo... Megaukis nestumu, pilvuku ir gyvenk sia diena su pilvuku wub.gif As taip dariau ki taip niekaip , ki taip buciau nuprotejusi jai pastoviai galvociau o jai vel.. budavo sunkiu akimirku bet pasakydavau sau stop stop ne bus taip ir prasom negalvot bus viskas gerai smile.gif pasikalbedavau zodziu su savimi smile.gif
Ir tau ir pilvukui viskas bus gerai pamatysi , laikysi, supuosi leliuka ant ranku o nubuciuosi kaip ... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 01 16, 16:39)

PAPASAKOK APIE TAUSKALIUKA,smile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2015 01 16, 18:05)
PAPASAKOK APIE TAUSKALIUKA,smile.gif bigsmile.gif

Auga kkaip ant mieliu , aukstas vaikinukas jis pas mus ir plonas smile.gif valgom viska nera jokiu kaprizu su maistu . Jai valgom reiskia reikia valgyt keduteje ir graziai smile.gif valgom daug ir kakojam daug biggrin.gif sedim ant puodo , atlikinejam reikalus nuo 7men. buna pasipraso buna protesto akcija puodui biggrin.gif
Einam palei baldus, is stovi vienas apie 1min.kazkur ir padaro trys zingsniukus nesilaikydamas smile.gif
Einam kiekviena diena i lauka , jis miega lauke 3val. nera pas mus blogo oro ar salcio einam i lauka visada smile.gif
Daug kalba, pirma pasake mama 7men., 10men.pasake tete wub.gif su kate draugauja labai me duok dieve kazka pasakysi katei ar per sikna duosi is kart rekia mazius biggrin.gif
Greit svesim pirmaji gimtadieni net nesitiki kad taip greit laikas lekia wub.gif as jau noriu kito leliuko wub.gif na abu su vyru norim wub.gif sakem su vyru kad kai Laurynui su eis du metukai (tai po metu kazkur ) bandysim pasikviest vel virusa i pilvuka wub.gif
Is maitynau 9men ir 2sav. dabar valgom misinuka ryte ir vakare o visa kita koses, sriubos , vaisiai. Viskas naturaliai dingo pienas ir Laurynas atsisake kruti imti tai pirmas rytas kazkoks buvo sunkus nesupratau ko ne ima kruties o poto kai pamaigiau ziuriu nera pieno tai greit misinuka padariau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2015 01 16, 17:26)
Auga kkaip ant mieliu , aukstas vaikinukas jis pas mus ir plonas  smile.gif  valgom viska nera jokiu kaprizu su maistu . Jai valgom reiskia reikia valgyt keduteje ir graziai smile.gif  valgom daug ir kakojam daug  biggrin.gif  sedim ant puodo , atlikinejam reikalus nuo 7men. buna pasipraso buna protesto akcija puodui  biggrin.gif
Einam palei baldus, is stovi vienas apie 1min.kazkur ir padaro trys zingsniukus nesilaikydamas  smile.gif
Einam kiekviena diena i lauka , jis miega lauke 3val. nera pas mus blogo oro ar salcio  einam i lauka visada  smile.gif
Daug kalba, pirma pasake mama 7men., 10men.pasake tete  wub.gif  su kate draugauja labai me duok dieve kazka pasakysi katei ar per sikna duosi is kart rekia mazius  biggrin.gif
Greit svesim pirmaji gimtadieni net nesitiki kad taip greit laikas lekia  wub.gif  as jau noriu kito leliuko  wub.gif na abu su vyru norim  wub.gif  sakem su vyru kad kai Laurynui su eis du metukai (tai po metu kazkur ) bandysim pasikviest vel virusa i pilvuka  wub.gif
Is maitynau 9men ir 2sav. dabar valgom misinuka ryte ir vakare o visa kita koses, sriubos , vaisiai. Viskas naturaliai dingo pienas ir Laurynas atsisake kruti imti tai pirmas rytas kazkoks buvo sunkus nesupratau ko ne ima kruties o poto kai pamaigiau ziuriu nera pieno tai greit misinuka padariau.  smile.gif

Labai smagiai Jūs augat ir gyvenat 4u.gif
Bet kiek džiaugsmo jie suteikia wub.gif
Mano džiaugsmas jau šneka viską,į darželį eina.tik iš pampio neišeina išeiti,tikiuosi,kad iki 3 gimtadienio bus jau be pampiųbiggrin.gif
Atsakyti
Kažkaip labai daug išėjusiųjų sausio mėnesį.... Emilio mamai, Tauškutei, Lu, Sandrynjai - Jums visoms tylus palinkėjimas - kad tas amžinas ilgesys ne toks slegiantis būtų....
Atsakyti