sapnavau tik porą kartų, jau didelę merginą ir kad nėščia su Ja vaikščiojau vėl...daugiau ir nebepasirodė...
Sausaini,o tu tik galvok,kad tai sapnas geras,pranašiškas ir pamatysi,kaip bus viskas ok
Buvo sapnų visokių.Ir baisių,ir gražūs keli.Baisiausi būdavo tai tie,bet jie tikrai iš mano pasąmonės ,nes aš ilgai negalėjau nusiraminti,kad tai aš kalta,kad neišsaugojau savo vaiko.Sapnuodavau labai mažą kūdikėlį kuris tilpdavo man delnuose ir aš jų pamesdavau,slysdavo jis man iš rankų.Ir jau poto kaip pastojau,kankino keisti sapnai,bet neprisileidau tos minties,kad kažkas gali atsitikti...aišku,kad buvo visokių krizių ir baisu buvo,bet laikas greit eina ir viskas gerai baigėsi.
Linkiu visoms Kalėdų stebuklo
Buvo sapnų visokių.Ir baisių,ir gražūs keli.Baisiausi būdavo tai tie,bet jie tikrai iš mano pasąmonės ,nes aš ilgai negalėjau nusiraminti,kad tai aš kalta,kad neišsaugojau savo vaiko.Sapnuodavau labai mažą kūdikėlį kuris tilpdavo man delnuose ir aš jų pamesdavau,slysdavo jis man iš rankų.Ir jau poto kaip pastojau,kankino keisti sapnai,bet neprisileidau tos minties,kad kažkas gali atsitikti...aišku,kad buvo visokių krizių ir baisu buvo,bet laikas greit eina ir viskas gerai baigėsi.
Linkiu visoms Kalėdų stebuklo
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 12 12, 01:49)
KODEL?
nes neįvertinau gyvybės, nes dėl Ąžuolo masčiau ir apie blogiausia.. nenorėjau dar vaikų.. įsivaizdavau jog aš galiu pati tam vadovauti.. noriu nenoriu.. kad užtenka man 1.. palauksiu kol jis paaugs.. bet, kai pradėjau tuo domėtis.. tai atmušė nuo tos minties.. kai Ąžuolui buvo keli mėn man vėlavo mėnesinės, mane buvo apėmę siaubas, nejau vėl laukiuosi, tikrai to neištversiu.. prieš darydama testą jau irgi galvojau, kad kuo anksčiau sužinosiu tuo bus geriau, gal nebus taip baisu tai daryti, nes 3 pabiručių aš tikrai nesugebėsiu auginti.. bet testas buvo neigiamas.. o tuomet Dievas davė dar porą mėn pasidžiaugti Ąžuolu ir atėmė jį, kai aš buvau pati laimingiausia, kai buvau jau atsigavusi ir džiaugiausi abiejų sūnų auginimu, kai kartojau sau, kad kvaila buvau jog buvo kilę minčių ir t.t.
..paėmė Dievas ir pasiėmė jį.. parodė man jog ne nuo manęs priklauso JIS TURI TEISĘ GYVENTI AR NE.. jog ne aš sprendžiu kada ir kiek vaikų auginsiu.. jog kai kurie planuoja ir šnipštas..
po Ąžuolo išėjimo Liepą mes planavom, mes jos norėjom, norėjau jos iškarto.. bet 4 mėn Dievas man jos nedavė.. tiesiog skyrė laiko atsigauti, susivokti, o tuomet ėmė ir padovanojo.. tai buvo pirmas testas, kurį pasidariusi aš verkiau iš laimės, dėkojau Dievui.. PIRMAS KARTAS..
ir dabar, kai man vėluoja mėnesinės aš negalvoju, kaip čia reikės pasiryžti to vaikelio neturėti, o galvoju, kaip susidėlioti, kad mums VISIEMS būtų smagu ir gera gyventi..
taip pat ta nelaimė atmušė daug bereikalingų asmenų mano gyvenime, kurie akivaizdžiai tik kenkė ir į mano gyvenimą įnešė daug daugiau gerų nuoširdžių žmonių, padėjau net keletai merginų atsisakyti aborto, mano istorija manau iki šiol veikia, kaip prevencinė priemonė organiozacijoje prieš abortus. Išmokau gyventi kitaip, nuleido mane ant žemės , nes iki tol įsivaizdavau jog esu pati geriausia, jog tik aš išmanau kaip gyventi ir jog tika š galiu nuspręsti, kaip man geriausia gyventi ir mane ištįsai vijosi nesėkmės, nelaimės, amžinai kaltinau Dievą.. kol galų gale BAKTS ir štai aš visai kitokia
JIS MANO ANGELAS SARGAS
Pasisekė, Tau Ievule, kad Tu atradai D..., tikėjimą ir pan...bet ne visos jį atranda...aš praradau tikėjimą juo, tad...
O besilaukiant visokių gai būti negatyvių minčių, gimdyti, negimdyti, noriu nenoriu sumaištis, šokas, džiaugsmas, bet tai dar nereiškia kad dėl minčių negatyvumo paėmė ir atėmė...gal gerai kai mes patys susikuriame teoriją kuri mums palengvina gyvenimą, tikėjimą, bet aš asmeniškai žinau, kad man tetrūko elementarios gyd. priežiūros, kad būtų išvengta nelaimės...
O besilaukiant visokių gai būti negatyvių minčių, gimdyti, negimdyti, noriu nenoriu sumaištis, šokas, džiaugsmas, bet tai dar nereiškia kad dėl minčių negatyvumo paėmė ir atėmė...gal gerai kai mes patys susikuriame teoriją kuri mums palengvina gyvenimą, tikėjimą, bet aš asmeniškai žinau, kad man tetrūko elementarios gyd. priežiūros, kad būtų išvengta nelaimės...
Inbierinis.sausaunis koks grazus sapnas , lauksime is taves ziniu , kad Keledos butu stebuklingos
As daznai sapnuoju, daug ivairiu sapnu. Bet dazniausiai tai buna kapai..... arba nestumai , ligonine ir kad vel ir vel prarandame vaika. bet as jau pripratau ir net apie tai negalvoju . Tik kartais labai pavargusi atsibundu.
As daznai sapnuoju, daug ivairiu sapnu. Bet dazniausiai tai buna kapai..... arba nestumai , ligonine ir kad vel ir vel prarandame vaika. bet as jau pripratau ir net apie tai negalvoju . Tik kartais labai pavargusi atsibundu.
QUOTE(Anggell @ 2014 12 18, 15:05)
Inbierinis.sausaunis koks grazus sapnas , lauksime is taves ziniu , kad Keledos butu stebuklingos
Aciu uz palinkejima :-) be galo, be krasto trokstu to is visos sirdies. Sianakt pabudau nuo kudikio verksmo, pasokau, puoliau klausyt kur cia vaikas verkia, bet cia buvo tik sapnas. Labai vargina tie sapnai, vel ir vel viska prisimenu...
Gruodzio gale bus 4 menesiai nuo gimdymo, norisi tiketi, kad organizmas jau atsigavo, ims ir pasibels II :-)
Esu sapnavusi Ją . Ir mažą, ir užaugusią... Ypatingai graži buvo sapne, kur jau užaugusi... aukšta, juodaplaukė, didelėm akim . Prie kažkokio akmens stovėjom, kalbėjom...
kaip aš verkiau pabudusi.....kaip aš verkiau...
Ir dukrytė Miglė vienąkart Ją sapnavo .
kaip aš verkiau pabudusi.....kaip aš verkiau...
Ir dukrytė Miglė vienąkart Ją sapnavo .
Linksmu Sveciu !!!!!
[B]Su Naujaisias metukai buciuoju ir visas is buciuoju[/B]
Su Naujais Metais mergaites:) linkiu svajonių issipildymo:). Na, o man sausis labai nemielas... Sausį netekome savo vaiko... Iki jos gimimo ,9-tos dienos negera buna, vis sukasi mintys apie ta baisia diena... Prisimenu viska iki smulkmenų- net siurpas krečia.! Tauskute, stiprybes mums abiems! Ramybes mūsų angeliukems...
sausis ir man ne mielas 2011.01.11 bus 4metai sekmadieni vaziuosim ant kapu uz degt zvakutes , o noretusi ant torto uzdegt bet deja yra kaip yra