QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 12 10, 18:20)
..stengiuosi atsipalaiduoti ir negalvoti, nes ana menesi ir bt matavau, ir ot gadinau, ir nd buvo labai dazni ir nepavyko..
nesistenk atsipalaiduoti, o ATSIPALAIDUOK!
aš pamenu kol save prievartavau nieko, stebėjau dienas, visas jas mylėjomės, bet iš streso tsip ir nebuvo atsiradusios mėnesinės, net 4rių jų nebuvo, o kai galų gale nusprendėm ai nebereikia, eik dirbti, eik į sporto klubą, pradėjau su vyrų mylėtis iš aistros, pradėjome eiti į pasimatymus, aš pradėjau vėl puoštis, tapau tokia pati kokia buvau prieš abu berniukus, daili, liekna ir patraukli, tai tik tuomet žiūriu kad mėn vėluoja ir op nėščia
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 12 10, 18:37)
..o poto pasakiau viskas stop uzteks save kankint ir nuleidau rankas , tada su draugem pabaliavojom gerai (ko nedariau nes norejau pastot) , linksminausi ir ka II teig.buvo..
aš
Anggell siūlyčiau atsigauti, tas atsigavimas aišku nebebus toks, kad vidumi tapsi tokia pati, kaip anksčiau, bet keisk kitką, atrask jėgų, keisk ką nors savo gyvenime, atrask, daryk tai ko niekada nedarei ir tai kas tau suteiks naujų jėgų, eik į jogą, nurimk ir bandyk vėl.. manau tau tikrai PAVYKS, tik reikia pabandyti tą juodą šleifą užgožti, kad galėtum naujai pradėti, aš manau tai tave slegia..
Aš savo pamoką išmokau.. pilnai suprantu kodėl taip buvau nubausta..