Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

xiuke rasei kad nesupranti kaip kitos nesiryzta, o gal jos kaip as nezino kaip gyventi, ka daryti, gal jos irgi pasimete.......Ir su metais tik blogiau ......
Galvoju gal dar nelaikas, gal veliau, ar noriu, ar reikia, ar galesiu ...... as nezinau blush2.gif doh.gif
Atsakyti
aš nežinau, kaip man būtų praradus 2 neaugintus vaikelius iš eilės.. ar aš ryžčiausi, ar ištverčiau, nepatyriau negaliu teigti ir patarinėti..

bet esu labai dėkinga Dievui, kad man taip greitai po Ąžuolo netekties leido pastoti su Liepa, džiaugiuosi, kad pati kaip išprotėjusi stengiausi pastoti, nes ji buvo visiems atgaiva, kad ir koks buvo jautrus mano nėštumas, kiek nervų, įsterijų, bet rezultatas kasdien džiuginantis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2014 12 10, 16:19)
aš nežinau, kaip man būtų praradus 2 neaugintus vaikelius iš eilės.. ar aš ryžčiausi, ar ištverčiau, nepatyriau negaliu teigti ir patarinėti..

bet esu labai dėkinga Dievui, kad man taip greitai po Ąžuolo netekties leido pastoti su Liepa, džiaugiuosi, kad pati kaip išprotėjusi stengiausi pastoti, nes ji buvo visiems atgaiva, kad ir koks buvo jautrus mano nėštumas, kiek nervų, įsterijų, bet rezultatas kasdien džiuginantis wub.gif

As ir kaip isprotejus stengiuosi pastoti, atrodo, kad tik tada galesiu issiropst is tos duobes ir turesiu del ko gyventi. Dar ir visos drauges laukiasi, gimdo, o man kaip su peiliu per sirdi. Ir ta baime, kad nepastosiu... Su viltim laukiu ovuliacijos, stengiuosi atsipalaiduoti ir negalvoti, nes ana menesi ir bt matavau, ir ot gadinau, ir nd buvo labai dazni ir nepavyko. Todel si menesi meginsiu kitaip, maziau galvoti, nors tai dazniausiai saves apgaudinejimas, vis tiek galvoju ir beprotiskai trokstu isvysti II. Tikiuosi sios kaledos atnes stebukla
Atsakyti
As meginciau pastot ir Anggell bandyk nenuleisk ranku turi per lipti save ir savo baimes ir bandyt vel .
As kai laukiausi tai megavausi nestumu , pilvu ir neleidau sau galvot o jai vel ir... tiesiog gyvenau ta diena ir megavausi pilvu.

o del pastojimo ir as norejau labai kaip isprotejusi,ko tik nedariau ir pas gyd.ejau ir ot dariausi oi kiek visko... o poto pasakiau viskas stop uzteks save kankint ir nuleidau rankas , tada su draugem pabaliavojom gerai (ko nedariau nes norejau pastot) , linksminausi ir ka II teig.buvo tiesiog reikia atsipaliduot ir nebe galvot nestuke.gif kada bus tada ir bus snai is giedro dangaus staigmena wub.gif

paauginsim Laurynuka su eis 2metukai ir bandysim vel pastot wub.gif tikiuosi greit uzkimbsim nes su Laurynu ilgai pastot negalejau
Atsakyti
Na vat kaip pvz aukleji suni, duodi kasni, suo pasiema, paskui tu atemi, paskui vel duodi, pasiema , atemi, vel duodi , bet suo jau pagavos ar imti, ar neatimsi , jeigu zmogus duoda ir atima reiskia jis nori kazka kad suo suprastu, ismoktu, ar ne. Tai ir cia taip pat, gal ir galeciau pastoti, gal man D duotu, bet jau nezinau ar galima tai priimti, nes jeigu vel atims, gal tai yra pamoka, bet as nezinau kodel, kodel atima, gal geriau susitaikyti ir saves nekankinti. Stengiuosi dziaugtis kiekviena diena ta ka turiu . Turiu nuostabu vyra, ir du nuostabius gyvuneliu, suni ir katina, jie yra mano seima. Tie mazuciai padareliai man kaip vaikai .
Atsakyti
Angell, tikiu, kad be galo sunku, skaudu ir visaip kaip žiauru po dviejų netekciu. ... Bet kodel tu pasiduodi, kodel tu nenori įrodyti sau , likimui ar dar ten kam, kad tu gali tureti vaikeli.Man tik sūnus uzgyde sielos žaizdas,tik jo dėka as galiu gyventi, džiaugtis. Aisku, tos žaizdos kuri širdyje liko del prarasto vaiko niekas neuztrauks, bet ji ne tokia kraujuojanti ir ne tokia verianciai skaudi... Todėl, sakau, kad tu turi susilaukti vaikelio:) nenuleisk rankų!!! Tau pavyks!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 12 11, 12:34)
Angell, tikiu, kad be galo sunku, skaudu ir visaip kaip žiauru po dviejų netekciu. ... Bet kodel tu pasiduodi, kodel tu nenori įrodyti sau , likimui ar dar ten kam, kad tu gali tureti vaikeli.Man tik sūnus uzgyde sielos žaizdas,tik jo dėka as galiu gyventi, džiaugtis. Aisku, tos žaizdos kuri širdyje liko del prarasto vaiko niekas neuztrauks, bet ji ne tokia kraujuojanti ir ne tokia verianciai skaudi...  Todėl, sakau, kad tu turi susilaukti vaikelio:) nenuleisk rankų!!! Tau pavyks!!!!

pritariu visu 100% drinks_cheers.gif Angell nenuleisk ranku bandyk tu tikrai gali turet ir susilaukt leliuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 12 10, 18:20)
..stengiuosi atsipalaiduoti ir negalvoti, nes ana menesi ir bt matavau, ir ot gadinau, ir nd buvo labai dazni ir nepavyko..

nesistenk atsipalaiduoti, o ATSIPALAIDUOK!
aš pamenu kol save prievartavau nieko, stebėjau dienas, visas jas mylėjomės, bet iš streso tsip ir nebuvo atsiradusios mėnesinės, net 4rių jų nebuvo, o kai galų gale nusprendėm ai nebereikia, eik dirbti, eik į sporto klubą, pradėjau su vyrų mylėtis iš aistros, pradėjome eiti į pasimatymus, aš pradėjau vėl puoštis, tapau tokia pati kokia buvau prieš abu berniukus, daili, liekna ir patraukli, tai tik tuomet žiūriu kad mėn vėluoja ir op nėščia wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 12 10, 18:37)
..o poto pasakiau viskas stop uzteks save kankint ir nuleidau rankas , tada su draugem pabaliavojom gerai (ko nedariau nes norejau pastot) , linksminausi ir ka II teig.buvo..

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Anggell siūlyčiau atsigauti, tas atsigavimas aišku nebebus toks, kad vidumi tapsi tokia pati, kaip anksčiau, bet keisk kitką, atrask jėgų, keisk ką nors savo gyvenime, atrask, daryk tai ko niekada nedarei ir tai kas tau suteiks naujų jėgų, eik į jogą, nurimk ir bandyk vėl.. manau tau tikrai PAVYKS, tik reikia pabandyti tą juodą šleifą užgožti, kad galėtum naujai pradėti, aš manau tai tave slegia..

Aš savo pamoką išmokau.. pilnai suprantu kodėl taip buvau nubausta..
Atsakyti
O as ne, nezinau kodel duoda atima duoda atima, uz ka???? Ka as tokio padariau, ar nepariau ........ Gal ka nors iskaudinau, bet nezinau , kaip, ka, nes siaip pas mane nebuvo konfliktu kazkokiu tokiu ...... as kaip tik taikos zmogus ....... Visada stegiuosi padeti jeigu tik galiu..... O gal dar buvo nelaikas, ????? Ne, nesuprantu .....nezinau kodel.......
Papildyta:
Jau ir laiko praejo kaip paziuriu , net pati nepasitebejau kad nuo pirmo vaikelio 2.8 m, nuo kito 1.8m . verysad.gif
Papildyta:
Kaip atsigauti as nezinau, su metais tik dar labiau skauda. Sakau kad va per seimos susitikimus, nu p...ii....p , nu visiskai jauciuosi tuscia , persveciama, sudraskyta, net nemoku pasakyti ka jauciu, bet momentais atrodo noretusi i zeme ilisti, dingti. Sirdi suspaudzia, ir tik asaros, viskas..... Bet cia tik momentais, kada kontolis dingsta, o siaip save kontroliuoju . blush2.gif
Atsakyti
Zinau kad reikia atsipalaiduoti, kad kitaip nieko nebus, bet labai sunku. Nors si menesi as jau ramesne palyginus su anuo, jau nebesisioju ant OT po tris kartus per diena :-D tiksliau isvis ju nedarau, nors turiu kelis dar. Tik rytais bt pasimatuoju, kad matyciau ar vyksta O. Darbe visai gerai jauciuosi, dirbu, daznai juokiuosi, jauciuosi reikalinga. O namuose nesinori niekuo uzsiimti, reikia prisiversti, daznai apima liudesys. Anuos du kartus pastojau praktiskai is pirmo karto, nors ir OT dariau ir bt matavau ir labai stresavau kad nepavyks, bet pavyko.
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2014 12 11, 16:09)
nesistenk atsipalaiduoti, o ATSIPALAIDUOK!
aš pamenu kol save prievartavau nieko, stebėjau dienas, visas jas mylėjomės, bet iš streso tsip ir nebuvo atsiradusios mėnesinės, net 4rių jų nebuvo, o kai galų gale nusprendėm ai nebereikia, eik dirbti, eik į sporto klubą, pradėjau su vyrų mylėtis iš aistros, pradėjome eiti į pasimatymus, aš pradėjau vėl puoštis, tapau tokia pati kokia buvau prieš abu berniukus, daili, liekna ir patraukli, tai tik tuomet žiūriu kad mėn vėluoja ir op nėščia wub.gif  thumbup.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Anggell siūlyčiau atsigauti, tas atsigavimas aišku nebebus toks, kad vidumi tapsi tokia pati, kaip anksčiau, bet keisk kitką, atrask jėgų, keisk ką nors savo gyvenime, atrask, daryk tai ko niekada nedarei ir tai kas tau suteiks naujų jėgų, eik į jogą, nurimk ir bandyk vėl.. manau tau tikrai PAVYKS, tik reikia pabandyti tą juodą šleifą užgožti, kad galėtum naujai pradėti, aš manau tai tave slegia..

Aš savo pamoką išmokau.. pilnai suprantu kodėl taip buvau nubausta..

KODEL?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 11 gruodžio 2014 - 23:50
Labas rytas, merginos, norejau paklausti jusu, ar nekankina kosmarai ar siaip sapnai apie jusu angeliukus? As daznai sapnuoju kaip vel visa tai nutinka... Ta siaubinga akimirka, kaip gaivinam, kvieciam greitaja.... Negi tie kosmarai mane kankins visa likusi gyvenima? Po tokiu baisybiu, visa diena bunu kaip nesava, daznai verkiu... Kadangi vel bandom prisikviesti gandrus tai sapnuoju kad tas pats atsitinka jau kitam leliukui, arba jau paaugusiai mano mazajai angeliukei... Uzknisa kaskart vel isgyvent ta pati. Atrodo jau siek tiek ieinu i ritma, galiu apie mazyle pagalvoti jau be asaru, ir leliuku nuotraukos jau taip nebeskaudina, bet tada tie sapnai vel viska sugriauna... Beje sianakt sapnavau labai keista sapna... Kaip tik siom dienom man turi buti O, labai tikimes pagauti savo zirniuka. Tai sapnavau Dieva, viskas aplink buvo taip akinanciai balta, aplink ji zaidzia daug mazu ir didesniu angeliuku. O Dievas lyg ziuri i zeme ir sako, kur Ugnyte, jos teveliai labai kankinasi, keliauk atgal pas juos. Ir tada nubudau. Tikiuosi kad tai bus pranasiskas sapnas ir per Kaledas sulauksiu stebuklingojo II. Ech, isisvajojau.
Atsakyti