Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Sveikutes mamytes 4u.gif
Kaip smagu girdet Tauskute grazius zodzius ir gerus potyrius, taip ir toliau laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif
skaiciuosim dieneles su tavimi kartu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2014 01 20, 22:04)
Sveikutes mamytes  4u.gif
Kaip smagu girdet Tauskute grazius zodzius ir gerus potyrius, taip ir toliau laikykites  4u.gif  4u.gif  4u.gif 
skaiciuosim dieneles su tavimi kartu  rolleyes.gif

Kaip tu laikaisi? senai be girdeta? gal gandrai ir tave aplanke ? 4u.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai smile.gif , skaiciau labai daug temeliu, tikrai buvo ju nemazai smile.gif, Gal ir kitos mamytes pasirodys smile.gif.
Kaip joms sekasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 01 20, 19:33)
Prasinesiu  smile.gif

Anksciau sis forumas gyvavo , bet dabar jau( senbuves tarp kuriu esu ir as ) nebe aktyvus , budavo vos suspeji kurt nauja temele, o dabar viena kita ...

Noretusi tikrai suzinot kaip kitoms sekasi mergynoms , kaip gyvena, kaip ju vaikai ir t.t.

Buvo "Gyvas"kai snekedavom daug,nes tik cia mus suprato,tik cia tinkama zodi surasdavo,paguosdavo.Laikas eina.Labai gaila,kad vis nauju Angelu mamu atsiranda verysad.gif

Mums sekasi neblogai.Dabar vaikas papiktintas,nes sunkiai lenda dantys.7 islindo ,8 pakeliui.O siaip dziaugsmas jis musu didziulis wub.gif

Tauskute,as labai uz tave "sergu" biggrin.gif Labai laukiu tavo leliuko:)
Atsakyti
Tauskute, manau mes cia visos laukiame tavo stebukliuko wub.gif biggrin.gif

O mane jau ant rasavaite kankina galvos skausmas doh.gif , be tableciu negaliu. Jau lyg tai pora dienu buvo ramu, ir vel pradejo skaudeti, sakau gal magnetines audros cia kaltos saules, net neisivaizduoju. I lauka einu tik su kepure , tai tikrai negalejau persalti.....

O del temeles, tai gal atgaivinsime 4u.gif

Atsakyti
sveikos 4u.gif
aš kasdien užeinu, bet nebeparašau, naujos mamos, jos susibendrauja, taip ir sukasi ratas, senbuvės kitos visai nepasirodo, nors kai kurios atėjo į būrį, net neatėjo, o su skausmu tiesiog įsiveržė (gerąja prasme įsiveržė) ir dingo verysad.gif , gal dirba, gal skiriasi, gal mažiau skausmas drąsko, gal nebereikia išsikalbėti, gal nebenori plėšyt širdies, daug gal...bet man tai gera ši temelė, kai niekas tavęs nesupranta niekur kitur, tik čia... 4u.gif beto turim FB grupę, tai ten daugiau susimatom wink.gif

Tauškute, laukiam greičiau Tavo leliaus wub.gif , gal vardelį išsirinkot?

Lu, čia mūsų temos didžiausia aplankytoja 4u.gif

Mes gyvenam sena vaga...mažoji turi 16dantų, sakyčiau be vargo išdygo...prasidėjo ožių metas...parduotuvėje scenas kelia,visur karstosi, laipo 9ant spintelių, ant skalbiankės lipa pati) piešia ant sienų, ant savęs su flomasteriais, o man nervas ima, nes dičkė to nedarydavo schmoll.gif
Didžioji 6m atšventė gimtadienį, bet su darželiu taip ir nesusidraugaujam, kasryt ašaros doh.gif verysad.gif žodžiu... unsure.gif

O aš daug ėmiau siuvinėti, nuramina kažkaip, plius daug pažįstamų vaikų gimė, tai siuvu metrikus dovanoms... smile.gif
Atsakyti
Xiuke,ot padykus mergina tavo:)Faina:) ir gaila dėl vyresneles,kodel jai tas darželis toks nemielas?o Tavo siuviniai fantastiski;)
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Xiuke kokia tavo dukryte isdykele wub.gif O kodel didzioji nenori i darzeli? Vaikai nepatinka, aukletoja, ar nori su tavimi buti? rolleyes.gif As irgi siuvineju, aisku darbeliu turiu tik pora, ir tai jie jau ne pas mane biggrin.gif , padovanojau. Bet dabar suradau schema Vestuko wub.gif , tai labai noriu ji issiuvineti smile.gif, jis juodas baltas, spalvu daug nereikia smile.gif, bet medzia reikia nupirkti smile.gif Tik nezinau ar man juoda medziaga pirkti ir issiuvineti balta vesta, ar pirkti balta medziaga ir juodai fona issiuvineti..... g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 20, 23:29)
Tauskute, manau mes cia visos laukiame tavo stebukliuko  wub.gif  biggrin.gif

O mane jau ant rasavaite kankina galvos skausmas  doh.gif , be tableciu negaliu. Jau lyg tai pora dienu buvo ramu, ir vel pradejo skaudeti, sakau gal magnetines audros cia kaltos saules, net neisivaizduoju. I lauka einu tik su kepure , tai tikrai negalejau persalti.....

O del temeles, tai gal atgaivinsime  4u.gif

Labas rytukas 4u.gif Gali skaudet galva kad orai taip keiciasi, nes man sekmadieni ir skaudejo ir spaudimas buvo pakiles vakar ir paskaudejo bet greit i praejo 4u.gif

Pati laukiu tos dienos kai gymdysiu, pagymdysiu ir laikysiu glebyje wub.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2014 01 21, 00:28)
sveikos 4u.gif
aš kasdien užeinu, bet nebeparašau, naujos mamos, jos susibendrauja, taip ir sukasi ratas, senbuvės kitos visai nepasirodo, nors kai kurios atėjo į būrį, net neatėjo, o su skausmu tiesiog įsiveržė (gerąja prasme įsiveržė) ir dingo  verysad.gif , gal dirba, gal skiriasi, gal mažiau skausmas drąsko, gal nebereikia išsikalbėti, gal nebenori plėšyt širdies, daug gal...bet man tai gera ši temelė, kai niekas tavęs nesupranta niekur kitur, tik čia... 4u.gif  beto turim FB grupę, tai ten daugiau susimatom wink.gif

Tauškute, laukiam greičiau Tavo leliaus wub.gif , gal vardelį išsirinkot?

Lu, čia mūsų temos didžiausia aplankytoja  4u.gif

Mes gyvenam sena vaga...mažoji turi 16dantų, sakyčiau be vargo išdygo...prasidėjo ožių metas...parduotuvėje scenas kelia,visur karstosi, laipo 9ant spintelių, ant skalbiankės lipa pati) piešia ant sienų, ant savęs su flomasteriais, o man nervas ima, nes dičkė to nedarydavo schmoll.gif
Didžioji 6m atšventė gimtadienį, bet su darželiu taip ir nesusidraugaujam, kasryt ašaros  doh.gif  verysad.gif  žodžiu... unsure.gif

O aš daug ėmiau siuvinėti, nuramina kažkaip, plius daug pažįstamų vaikų gimė, tai siuvu metrikus dovanoms... smile.gif

Vardelio dar kaip ir neturim smile.gif sakiau vyrui pagalvoti ir sugalvoti , lietuviska grazu varda smile.gif tai pasitikiu juo kad sugalvos ir isrinks vaikui gera varda smile.gif

Eh tuoj pasibaigs didzkiai darzelys , greit keliaus i mokykla o mazoji i darzely smile.gif
Bet mazoji gy tavo kokia kaprizinga ir bardakus daro biggrin.gif visi vaikai skirtingi ir nieko nepakeisi 4u.gif
As ne esu FB uzsiregistravusi as tik cia bunu 4u.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif

as, turbut kaip ir dauguma senesniu mamyciu,nuolatine sio skyrelio palydove,tik nebyli blush2.gif bet visada uzsuku,pasidziaugiu su nestukem, ir liudziu su naujom angelu mamytem 4u.gif

mano viena mergaite irgi nemegsta darzelio,daznai verkia apsikabinus net pasikukciodama,o kita ziuri i sese ir ramina juk vakare mama ateis,ko cia verki biggrin.gif o taip abi geros ozkytes,labai islepine esam,bet vis is tos meiles ax.gif
as ieskaus naujo darbuko,nuo senojo labai pavargau ir salta,ir sunku,ir seimai laiko nelieka visiskai.
Vis dar skauda baisiai prisiminus savo angela,koks didelis jau butu,po savaites svestu 7-aji gimtadieni verysad.gif laikas eina beprotiskai greitai...

Atsakyti
Jau butu 7? Koks didelis verysad.gif As irgi buna pagalvoju ,kad jai irgi kazkada butu 7, paskui 10, paskui 18 ir t.t. ir vis pagalvoju kaip as jausiuos, ar ramesne busiu, ar tau skausmas ir toliau valgys mane ....................... Dabar kaip ir ramiau man, nors dazniausiai buna bangom uzeina nuotaikos kaita ...... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 21, 15:54)
Jau butu 7? Koks didelis  verysad.gif As irgi buna pagalvoju ,kad jai irgi kazkada butu 7, paskui 10, paskui 18 ir t.t. ir vis pagalvoju kaip as jausiuos, ar ramesne busiu, ar tau skausmas ir toliau valgys mane ....................... Dabar kaip ir ramiau man, nors dazniausiai buna bangom uzeina nuotaikos kaita ......  blush2.gif

taip 7 ir 5 metai kai pas angeliukus verysad.gif is tiesu daug laiko jau prabego,jauciuosi ramiau,diena net negalvoju,atrodo kad nieko ir nebuvo,uzsimirsta viskas,bet va ateina vakaras kai visi sumiega,o as peleda uzmigti negaliu tada ir sukasi ta plokstele vis per nauja,vis delioju ta scenariju mintyse verysad.gif

stiprybes naujoms mamytems 4u.gif baisu ir prisimint kaip zveriskai skaudejo pacioj pradzioj verysad.gif
Atsakyti