Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 11 12, 20:28)
As ja paleidau savo auksa plauke ...

As jau augynu mintyse negaliu apie ja nepagalvoti, negaliu...

Vadinasi-nepaleidai dar... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 11 16, 19:57)
Vadinasi-nepaleidai dar... unsure.gif

sutinku

man jau nebėra taip,kad galvočiau kasdieną.Tiesiog sunku gyventi,kai atsukinėji viską nuo pradžių.Supratau,kad nieko nebepakeisiu.Tie o jeigu ir t.t irgi nieko nepakeis.tiesiog...taip įvyko...
Sunkiausia per tyliuosius gimtadienius ,lapkričio 1,ir kapinėse.Buvau šiandiena....
Atsakyti
Paleidau as ja kai pastatem paminkla... prisimenu , sirdyje ji yra , buna akirmirku kai apsiverkiu is ilgesio namuose, kai pagalvoju galejo but... as zinau kad nieko nebe pakeisiu , ir nebe prikelsiu as jos, bet tiesiog skausmas niekur nedinges, ...sirdyje ji mano ir mintyse, auginu mintyse ... na nezinau kaip tai paaiskinti zodziais, sakiniais bet pabandziau parasyt kad ja paleidau ... bet ji liks mano sirdyje negaliu jos pamirst , uzsimirst visai kai prisimenu tas akimirkas tikrai skaudu labai yra kaip ir ievoole sako :
buna akimirku, kai begale klausimu uzpuole drasko krutine ir privercia asaroti, nes gi galejo buti kitaip..
Atsakyti
Vėlinių dienai... verysad.gif

Žvakutės virpa, virpa
Liepsnelėmis aky.
Atrodo jie mus girdi –
Kuždenas iš toli.
Rūkais veidai išblyškę -
Juk Vėlinių diena
Ir ašaros ištryško –
Viena, antra, trečia.
- Sugrįžkite iš kapo, -
Šaukiu iš tylumos,
Bet niekas neatsako,
Nepaguodžia vienos.
Nejučiomis sustingus
Suvirpa atmintis –
Mane, žinau, jie girdi –
Tik niekad neatgis...
Atsakyti
Sveikos angelu mamytes 4u.gif
Xiuke koks grazus eilerastis verysad.gif
Tauskute pilnai sutinku blush2.gif O as galvoju kasdien. :(po n kartu, neverkiu, tik galvoju, ji visada su manim, Sventes man liudnas laikotarpis sad.gif
Imbierinis sausainis ar jau grizai i darba?
Papildyta:
Estele kaip jus ?
Braske 27 kaip sekasi? smile.gif

Papildyta:
Carmenere , tee, irgi jau seniai nemateme smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 11 22, 00:13)

tee, irgi jau seniai nemateme smile.gif ?

tee,jau sūpuoja savo berniuką wub.gif

Kuri sekanti nestuke.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 11 22, 22:48)
tee,jau sūpuoja savo berniuką wub.gif

Kuri sekanti  nestuke.gif ?

dideliausi sveikinimai tee wub.gif wub.gif wub.gif as sakiau kad ateis ta diena kai laikysi glebyje leliuka wub.gif
Kiek laiko? koks vardas ?
tee uzeikyt kada pasipasakok kaip augat , kaip gyvenat....? pasirodykit wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 22 lapkričio 2014 - 21:04
QUOTE(Anggell @ 2014 11 22, 00:13)
Sveikos angelu mamytes  4u.gif
Xiuke koks grazus eilerastis  verysad.gif
Tauskute pilnai sutinku  blush2.gif  O as galvoju kasdien. :(po n kartu, neverkiu, tik galvoju, ji visada su manim, Sventes man liudnas laikotarpis sad.gif
Imbierinis sausainis ar jau grizai i darba?
Papildyta:
Estele kaip jus ?
Braske 27 kaip sekasi? smile.gif

Papildyta:
Carmenere , tee, irgi jau seniai nemateme smile.gif ?

Aha, jau senokai grizau, baigesi dekreto laikas ir ejau dirbti. Zymiai geriau darbe, maziau laiko lieka saves gailejimuisi... Arteja NT gadinimo laikas tai as kaip ant adatu, taip beprotiskai noriu nestuke.gif kad kai ateis mmm verksiu kruvinom asarom verysad.gif apie sventes isvis nenoriu galvoti, siemet mums ju nebus. Nenorim niekur eiti, nieko,matyti ir su niekuo bendrauti...mum geriausia dviese lovoj prie tv. Prisipirkau karoliuku, krapstinejuosi kad uzmust blogas mintis ir laika prastumt.
Atsakyti
Tikiu, suprantu, zinau...... sad.gif Pas mus pora metu is eiles nebuvo eglutes, jokiu naujuju, nieko, o tas gimines susitikimas per sventes varydavo is proto. Siai metais galvoju jau apie eglute ...... dar nezinau kokios noriu, dideles mazos, gyvos dirbtines ..... neisivaizduoju. O kaip darbe ? Kaip bendradarbiai? Mano tai nuostabus zmones, niekas nelindo, kiekvienas stengesi nepriminti, nori pasikalbeti apie tai, puiku, isklausys, bet jiems as nieko nasakyti nenorejau ir nenoriu. Taip ir praejo man tas etapas, kada reikejo grizti i darba smile.gif
Papildyta:
Pora metu jokiu gimtadieniu, pati nesvenciau ir neejau, jokiu vestuviu, ypac krikstynu......, nenorejau nieko matyti, nenorejau kad ir mane matytu. O siais metais buvome vestuvese vasara, rudeni atsvenciau savo gimtadieni, sukvieciau visas drauges, zodziu perlipau per save ir visai neblogai sekasi. Dabar galvoju apie eglute. Bet tam prireike 2 metu.
Imbierinis sausainis lauksime kartu su tavim II wub.gif wub.gif wub.gif , labai labai.
Tee sveikinu !!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 11 24, 22:12)
Tikiu, suprantu, zinau...... sad.gif Pas mus pora metu is eiles nebuvo eglutes, jokiu naujuju, nieko, o tas gimines susitikimas per sventes varydavo is proto. Siai metais galvoju jau apie eglute ...... dar nezinau kokios noriu, dideles mazos, gyvos dirbtines ..... neisivaizduoju. O kaip darbe ? Kaip bendradarbiai? Mano tai nuostabus zmones, niekas nelindo, kiekvienas stengesi nepriminti, nori pasikalbeti apie tai, puiku, isklausys, bet jiems as nieko nasakyti nenorejau ir nenoriu. Taip ir praejo man tas etapas, kada reikejo grizti i darba smile.gif
Papildyta:
Pora metu jokiu gimtadieniu, pati nesvenciau ir neejau, jokiu vestuviu, ypac krikstynu......, nenorejau nieko matyti, nenorejau kad ir mane matytu. O siais metais buvome vestuvese vasara, rudeni atsvenciau savo gimtadieni, sukvieciau visas drauges, zodziu perlipau per save ir visai neblogai sekasi. Dabar galvoju apie eglute. Bet tam prireike 2 metu.
Imbierinis sausainis lauksime kartu su tavim II  wub.gif  wub.gif  wub.gif , labai labai.
Tee sveikinu !!!!!!!!  wub.gif  wub.gif  wub.gif  4u.gif

Darbe viskas normaliai, niekas nelenda i dusia, elgiasi kaip ir seniau. Tau prireike dvieju metu, man dar tik du menesiai praejo, tikiu, kad kazkada bus geriau, negali visada buti blogai, bet kolkas labai sunkus laikas...o dar visi aplink laukiasi, gimdo...nenoriu su niekuo bendrauti. Kitais metais mano ir vyro 30-metis, planavom pasidaryti linksma baliu, bet dabar nieko nedarysim isvis, nebent pilvuka auginsim, gal tada ir atsiras noras dziaugtis gyvenimu. Ech, kazkokia nesamone verysad.gif
Atsakyti
Visi zmones skirtingi, kam reikia maziau kam daugiau laiko. Suprantu kaip sunku. Man irgi taip buvo, negalejau irgi ziureti , klausiti, kaip ateina vyras namo ir sako, o atsimeni ta ona, tai va laukiasi, arba va to ir to pagimde, nu taip skaudu buvo ( ir galvoji , jo gimdo, pastoja, o tu nieko , tu niekas, ). Dabar man tas pats. Neseniai suzinojau dideli paslapti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , vyro brolio zmona laukiasi, ir gimdys po menesio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ( pirmam 1.7m) , nu tokie keisti zmones biggrin.gif, ir dabar nesake, tesiog jau ji isejo ir pilvas didelis isejo biggrin.gif , bet as net nieko neklausiau , nu ir taip matosi biggrin.gif
Papildyta:
Bandau kitaip ziureti i gyvenima, dziaugtis tuo ka turiu. Turiu nuostabu vyra, katina ir suni , jie mano turtas. wub.gif gyvunai mums kaip vaikai . Vestukas buvo mano vaikystes svajone, dabar jam 1.8 m, vis dar negaliu atsidziaugti jo, kad jis mano, as turiu issipildziusia svajone biggrin.gif , o kas igyvendino, ? Vyras biggrin.gif Suo man padejo , jis mane isgelbejo, priverte judeti, keltis eiti. Jeigu ne jis , matyt jau buciau kitoj istaigoj.
Papildyta:
Bandau susitaikyti kad neturime vaiku, ne kiekvienam yra suteikta tokia laime galimybe auginti vaikus. Yra kaip yra blush2.gif Gal as neskirta buti mama . net nezinau. Nors praejo 2 .5 metu as kazkaip kitu vaiku ant ranku neimu, ir nezaidziu , nenoriu....... nematau poreikio.
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 11 25, 11:51)
Nors praejo 2 .5 metu as kazkaip kitu vaiku ant ranku neimu, ir nezaidziu , nenoriu....... nematau poreikio.

blush2.gif unsure.gif neimu ir aš...nenoriu... paėmiau brolio dukrytę, kūdikį, tai tik verkti pradėjau... doh.gif geriau paauginti smile.gif
Atsakyti