Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Stiprybės mums šiandien Angelų mamos...Degant žvakutes ant savo išėjusių vaikų kapų...
Atsakyti
Degu musu maziesiems Angeliukams zvakutes user posted image

... taves mazute ... cray.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip cia tylu verysad.gif kaip laikotes? As labai sunkiai pragyvenau velines...buvom uzvaziave pas gimines, jauciausi tokia atitrukus nuo pasaulio, nesupratau ka ten veikiu, kaip tik ta diena pagimde viena giminaite, kiti apie tai kalbejo, o mano sirdis kraujavo... Juk tik pries du menesius ir mus visi sveikino, klausinejo koks ugis, svoris, i ka panasi.... O po triju savaiciu jau reiske uzuojautas... Kartais atrodo, kad tai ne mano gyvenimas, to negalejo atsitikti... O dabar visi musu draugai laukiasi, VISI... Nenoriu nieko matyt, nieko girdet, norisi uzsidaryti ir sedeti kamputyje verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 11 03, 16:27)
Sveikos, kaip cia tylu  verysad.gif kaip laikotes? As labai sunkiai pragyvenau velines..

Ir pirmos Vėlinės, ir pirmos Kūčios, ir pavasariai keli buvo labai niūrūs....
... nepaguosiu - natūralu tai. Ir tik Tau vienai tai išgyventi, iškęsti, išlaukti, išjausti....
Atsakyti
user posted image

cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
Atrodo susitaikai, bet atvažiavus į kapines, užgniaužė man kvapą gerklėj kažkas įstrigo...vyras, vaikai, teta ėjo, tėvai...kažkaip greit visi sudėjo gėles, uždegė žvakes...ir išėjo, likau su vyru, teta, pratrūkau sad.gif, nesam labai artimos su teta, bet ji turi palaidojusi vaikų, suprato mane, apkabino, sako žinau ką jauti, man jau 20metų praėjo ir tai negaliu pamiršti (ji viso 3 vaikus palaidojusi sad.gif ), nusišluosčiau ašaras pasakiau: nenoriu verkti prie mamos, nes ji nesuprastų...palinkėjau ramybės savo Dukrytei ir dingau iš kapų...
Kartais būna taip sunku, kartais būna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 11 lapkričio 2014 - 00:30
Visada pratrukstu ant kapu , jau ju link vaziuojant jau asaras sulaikineju , sunku , vis sunku... ir manau bus sunku...
Arteja sventes... Arteja metines ... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
As po laidotuviu tik du kartus buvau ant kapeliu... Ir taip sunku, o kapinese vel viska isgyvenu pilna jega... Tai nepadeda nei man gyvent toliau, nei jai ten danguje. Meginam pasikviesti gandrus, todel turiu laikytis, buti stipri. Kartais jauciuosi kalta, kad retai aplankau, bet suvokiu, kad jos ten nera, ji angelelis gyvena mano sirdyje... Iteigiau sau, kad galbut jos siela nori pas mus sugrizti, arba atsiusti kita gera sielyte mums, todel privalau buti stipri, kad zirniukas kuo greiciau pas mus ateitu. Stypribes mums, angeleliu mamytes
Atsakyti
Pirmus metus veazinejau ant kapu daznai kas menesi kas savaite , kai tik kildavo noras ir vaziuodavau, antrus metus jau siek tiek reciau bet vis tiek gaudavosi kas menesi. Dabar buna kas menesi kas du ...visai kaip ...
Po ligonines vyras ilgai manes ne veze pas ja. Jis palaidojo greitai kol gulejai ligonineje. Grizusi namo kaip dabar pamenu ta tustuma ta skausma, tos be mieges naktis ligonineje , gulejau-sedejau ir ziurejau i krentanti sniega balta, asaros riedejo ir riedejo , daug paru nemiegojau 5-6 paras nemiegojau negalejau uzmerkt akiu , negalejau...
Grizusi namo pamaciusi pilva plokscia krisdavau ant zemes ir verkdavau pasikukciodama ... ir dabar verkiu sunku ... negaliu... kodel ? kodel? kas i si klausima atsakys man
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 11 12, 00:21)
Pirmus metus veazinejau ant kapu daznai kas menesi kas savaite , kai tik kildavo noras ir vaziuodavau, antrus metus jau siek tiek reciau bet vis tiek gaudavosi kas menesi. Dabar buna kas menesi kas du ...visai kaip ...
Po ligonines vyras ilgai manes ne veze pas ja. Jis palaidojo greitai kol gulejai ligonineje. Grizusi namo kaip dabar pamenu ta tustuma ta skausma, tos be mieges naktis  ligonineje , gulejau-sedejau ir ziurejau i krentanti sniega balta, asaros riedejo ir riedejo , daug paru nemiegojau 5-6 paras nemiegojau negalejau uzmerkt akiu , negalejau...
Grizusi namo pamaciusi pilva plokscia krisdavau ant zemes ir verkdavau pasikukciodama ... ir dabar verkiu sunku ... negaliu... kodel ? kodel? kas i si klausima atsakys man

Tauskute, nemanau, kad atsakymas i klausima kodel isvis egzistuoja... Musu visi aplinkiniai su kuriais draugaudavom dabar pagimde arba dar laukiasi. Mes dziaugemes, kad musu mazyle bus pati vyriausia kompanijoj, kad mes busim tie, kuriu klausines patarimu...bet yra kaip yra, pavargau galvoti kaip turejo buti. Kazkur perskaiciau, kad zmogus po dideliu nelaimiu tol nebus laimingas, kol nenustos galvoti koks gyvenimas turejo buti ir pamils ji toki, koks yra. Tik tada issilaisvins is praeities gniauztu.
Atsakyti
As ja paleidau savo auksa plauke ...
bet pamirst as negaliu tu dienu , ne imanoma pamirst man to nestuke.gif tai buvo mano dziaugsmas, ir lauktas vaikas, noretas , pamiltas... negaliu tu dienu pamirst kai pasake kad sirdis nebe plaka, negaliu pamirst jos mazo kunelio, jos kojites mazytes... negaliu as pamirst ... ta akimirka puse manes mire... gyvenimas pasikeite , pasikeiciau ir as , ir pazinau aplinkinius , gymines, seima ...
As jau augynu mintyse negaliu apie ja nepagalvoti, negaliu... tokio pat amziaus dukterecia yra skirtumas tik butu ne pilnas menuo
Zinau kad atsakymo ne bus i si klausima kodel? Kodel pakiso mums gyvenime virkstele, kodel ji apsivijo ja... kodel pasieme ja tarp angelu...
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 11 12, 20:28)
As ja paleidau savo auksa plauke ...
bet pamirst as negaliu tu dienu , ne imanoma pamirst man to  nestuke.gif  tai buvo mano dziaugsmas, ir lauktas vaikas, noretas , pamiltas... negaliu tu dienu pamirst kai pasake kad sirdis nebe plaka, negaliu pamirst jos mazo kunelio, jos kojites mazytes... negaliu as pamirst ... ta akimirka puse manes mire... gyvenimas pasikeite , pasikeiciau ir as , ir pazinau aplinkinius , gymines, seima ...
As jau augynu mintyse negaliu apie ja nepagalvoti, negaliu... tokio pat amziaus dukterecia yra skirtumas tik butu ne pilnas menuo
Zinau kad atsakymo ne bus i si klausima kodel? Kodel pakiso mums gyvenime virkstele, kodel ji apsivijo ja... kodel pasieme ja tarp angelu...

Kaip pazistama.. atrodo jau susitaikei, pasimirsai, jau leidi sau buti laimingas, bet buna akimirku, kai begale klausimu uzpuole drasko krutine ir privercia asaroti, nes gi galejo buti kitaip.. wub.gif
Atsakyti