Stai ir mes sedim ant puoduko 8men.proga pasirodom
Kaip nerealu, Tauskute! Jau įsivaizduoju, kaip tau su juo gera
oi nerealu man su juo vakar uzderejo 8men.proga antras dantukas
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 17, 12:23)
oi nerealu man su juo vakar uzderejo 8men.proga antras dantukas
Boze,boze (čia mano Kerniukas taip sako) kaip smagu:)
QUOTE(Lu @ 2014 10 17, 13:27)
Boze,boze (čia mano Kerniukas taip sako) kaip smagu:)
smagu kad dygsta bet nesmagu nakti nes sia savaite be miego as , neramiai miega keliuosi kas 30min. bet niekis greit pasibaigs sios naktis tokios
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 17, 12:32)
smagu kad dygsta bet nesmagu nakti nes sia savaite be miego as , neramiai miega keliuosi kas 30min. bet niekis greit pasibaigs sios naktis tokios
Iki 6 mėn miegojo mano burundukas ramiai,atsikelia pavalgo ir vėl miega.Kada ne kada pilvuką skaudėdavo panešioti reikėdavo.NUo 6 mėn ,oi neramiai miegojo iki 8 mėn kol dantuliai du vienas paskui kitą išlindo.Bet kai pagalvoji,anoks čia vargas svarbu sveiki,laimingi
QUOTE(Lu @ 2014 10 17, 13:38)
Iki 6 mėn miegojo mano burundukas ramiai,atsikelia pavalgo ir vėl miega.Kada ne kada pilvuką skaudėdavo panešioti reikėdavo.NUo 6 mėn ,oi neramiai miegojo iki 8 mėn kol dantuliai du vienas paskui kitą išlindo.Bet kai pagalvoji,anoks čia vargas svarbu sveiki,laimingi
As du men. nemiegojau vis nakti rekdavo ir poto pabandziau duot nakciai misinuko tai super ismiegodavo tik dabar dantukai neleidzia ramiai miegoti. O taip reiskia budavo alkanas ir taip kol nevalgem kosiu jis buvo neramus labai zyzem , rekem, zodziu buvo vargo. Ir kai pradejom valgyt koses viskas nurimo tikrai geras vaikas jai ten su rekiam ar su zyziam tai labai retai , tai as pagalvojau kad turbut mazius alkanas buvo nepasisodindavo viena MP , nors valgydavom kas 2val. nors iki3men.viskas oki buvo o poto jau... ir dar nusitraukiau pieno cia ejom i vestuves tai per valanda duok dieve 60-80ml. tai kur cia vaikas nereks. Bet dabar kai koses valgom tai MP tik atsigerimui , nakciai duodu misinuko , o per nakti prisipildo (.)(.) ir tada ryte gauna MP ir diena , o va vel nakciai misinukas taip dabar mes valgom. Jai butu MP tai tikrai misinuko neduociau , bet va pabandzziau misinuka nakciai ir ismiegam nuo 22h iki5h kazkur buna anksciau einam miegot 21htai 4h valgom MP Taip va ir sukames
Sveikos, angeliuku Mamos, kaip laikotes? As kartais lengviau, kartais labai sunku... Kol kas mes dar atostogaujam, bet tuoj reikes grizti namo, i salta rudeni bijau vel matyti tuos gailescio pilnus veidus, as suprantu, kad zmones mus uzjaucia, bet jausdama ju gailesti, pradedu pati saves gaileti o dar tas neigiamas NT varo i nevilti, tiek daug vilciu dejau i sita cikla, visur raso kad super lengva pastoti po gimdymo, bet man nepavyko, matyt organizmas dar nepasiruoses... Lauksiu pirmuju mmm ir vel planuosim, as kaip apsesta noriu pastoti, bet ar galetu mane kas nors kaltinti? Zinau, kad mano mazyles niekas man nesugrazins, bet ta tustuma sirdy gali uzpildyti tik nauja givybe, kuria mylesiu lygiai taip pat kaip ir savo U. Pirma karta gyvenime sitaip laukiu mmm, prasides naujas ciklas, naujos viltys. Nezinau kaip reikes grizti i darba, kuriame manes nelaukia, gal liksiu bedarbe o naujo ieskoti nenoriu, butu nesazininga darbdaviu atzilgiu jei po pusmecio iseiciau i dekreta... Issiliejau jums, zinau kad suprasit
Beje, ar yra cia moteru, kurios greitai pastojo po kudikio netekties? Ar viskas buvo gerai?
Beje, ar yra cia moteru, kurios greitai pastojo po kudikio netekties? Ar viskas buvo gerai?
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 10 19, 11:16)
sekmės būtinai stenkitės pastoti buvo mamyčių, kurios ir po ęmėn pastojo, o kitoms teko ir kelis metus pavargti, kol svajonės sulaukė pavyks ir Jums...
Tauškute nesimato Tavo sūnelio man...
Sveikos, Xiuke manau kad Tauskute jau istryne . Maciau nuotrauka, nium labai fajnas maziukas wub: , svesiaplaukis
Imberinis.sausainis asmeniskai tokiu nepazistu, bet yra tikrai daug istoriju kur pavyko labai greit pastoti. Mes po netekties su vyru nusprendeme puse metu pailseti kad atsigauti, ir dar po 2 ciklu pastojau, ( is viso po 8 men), bet deja...... 19 sav nestumas nutruko....., jau praejo nuo atnto nestumo 1.5 m. as nezinau ka daryti, kaip gyventi, bandyti, laukti, vyras sako jis galetu, bet pagal ji as tam neesu pasiruosusi......I darba buvo sunku grizti , labai sunku, bet kolektyvas geras, prieme kaip po atostogu, net tu zvilgsiu nebuvo, stengesi palaikyti, bande prajudinti mane. Vadovai aciu D irgi supratingi , be darbo nelikau, nei po pirmo nei po antro nestumo. Turiu drauge kuri irgi neteko savo sunelio, tai ji pati isejo is darbo, sake nenori ten dirbti, nes jai grizti buvo per sunku. Stovejo darbo birzoj, ieskojo kito darbo. Surado, gal nelabai greit bet isidarbino, bando is naujo kviesti gandrus.
Imberinis.sausainis asmeniskai tokiu nepazistu, bet yra tikrai daug istoriju kur pavyko labai greit pastoti. Mes po netekties su vyru nusprendeme puse metu pailseti kad atsigauti, ir dar po 2 ciklu pastojau, ( is viso po 8 men), bet deja...... 19 sav nestumas nutruko....., jau praejo nuo atnto nestumo 1.5 m. as nezinau ka daryti, kaip gyventi, bandyti, laukti, vyras sako jis galetu, bet pagal ji as tam neesu pasiruosusi......I darba buvo sunku grizti , labai sunku, bet kolektyvas geras, prieme kaip po atostogu, net tu zvilgsiu nebuvo, stengesi palaikyti, bande prajudinti mane. Vadovai aciu D irgi supratingi , be darbo nelikau, nei po pirmo nei po antro nestumo. Turiu drauge kuri irgi neteko savo sunelio, tai ji pati isejo is darbo, sake nenori ten dirbti, nes jai grizti buvo per sunku. Stovejo darbo birzoj, ieskojo kito darbo. Surado, gal nelabai greit bet isidarbino, bando is naujo kviesti gandrus.
QUOTE(imbierinis.sausainis @ 2014 10 19, 11:16)
Sveikos, angeliuku Mamos, kaip laikotes? As kartais lengviau, kartais labai sunku... Kol kas mes dar atostogaujam, bet tuoj reikes grizti namo, i salta rudeni bijau vel matyti tuos gailescio pilnus veidus, as suprantu, kad zmones mus uzjaucia, bet jausdama ju gailesti, pradedu pati saves gaileti o dar tas neigiamas NT varo i nevilti, tiek daug vilciu dejau i sita cikla, visur raso kad super lengva pastoti po gimdymo, bet man nepavyko, matyt organizmas dar nepasiruoses... Lauksiu pirmuju mmm ir vel planuosim, as kaip apsesta noriu pastoti, bet ar galetu mane kas nors kaltinti? Zinau, kad mano mazyles niekas man nesugrazins, bet ta tustuma sirdy gali uzpildyti tik nauja givybe, kuria mylesiu lygiai taip pat kaip ir savo U. Pirma karta gyvenime sitaip laukiu mmm, prasides naujas ciklas, naujos viltys. Nezinau kaip reikes grizti i darba, kuriame manes nelaukia, gal liksiu bedarbe o naujo ieskoti nenoriu, butu nesazininga darbdaviu atzilgiu jei po pusmecio iseiciau i dekreta... Issiliejau jums, zinau kad suprasit
as pastojau ne iskarto po keliu metu bet tas ir buvo didelis noras kuo greiciau kuo greiciau pastot bet deja vis budavo neigiamas NT ir asaru pakalne o poto as pasakiau viskas reik pailseti ir nustot darytis OT ir t.t. ir ka kita men. reik apie tai negalvot ir gyvent taip kaip bus taip kada bus tada , ir pamatysi kad nesitikedama bus NT zinau sunku tai padaryti nes pati ta perejau , bet patikek ateis ta diena , kai bus svente pas tave kieme Pas mane ir Raja28 atejo ir pas tave ateis
O su darbu buvo man sunku manes ir niekas nelauke , bet deja as ten labai gavau psichologini... zodziu buvo kosmaras o ne darbas kol nepakeiciau , o kai is vis isejau kitur dirbti as atgyjau ir tada ir is vis tada skraidziau su drugeliais kai ir gyvenau visa nestuma dziaugiausi juo ir megaujausi juo