Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Man kazkaip pradzioj pastoviai 12d akis bade...... o po atros nelaimes as jau nepastebiu ar 12 ar 15...... , dabar jau vel sunku nes arteja lapkricio 1d. sad.gif nes reikes sutvarkyti kapa, jau ziuriu gelyciu ir sirdi drasko, pavasari jai butu 3 m sad.gif sad.gif sad.gif ........, vel arteja sventes, Kaledos, n.m , oj kaip as nelaukiu ir nenoriu ..........
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 10 10, 15:12)
Man kazkaip pradzioj pastoviai 12d akis bade...... o po atros nelaimes as jau nepastebiu ar 12 ar 15...... , dabar jau vel sunku nes arteja lapkricio 1d.  sad.gif nes reikes sutvarkyti kapa, jau ziuriu gelyciu ir sirdi drasko, pavasari jai butu 3 m sad.gif sad.gif sad.gif ........,  vel arteja sventes, Kaledos, n.m  , oj kaip as nelaukiu ir nenoriu ..........

Jo,lapkričio 1 irgi sunki diena dėl visų išėjusių,bet ypatingai dėl mūsų vaikų...Taip,taip,galvoji,mąstai ką ten gražaus nunešti,ieškai gražiausių žvakių ,gėlių....
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 10 10, 15:06)
Liko trys mėn ir Jai jau būtų buvę 4metai...Kažkaip įsirėžė atmintin tos dienos skaičius ir kiekvieną mėnesį smaugia tą dieną....

verysad.gif smaugia ir mane verysad.gif
vis mygdydama Laurynuka pagalvoju kad kitam kambary galejo miegoti Simona , kaip jie zaistu , ... verysad.gif
ryte atsimerkusi taip gera pamatyt ta maza sypsena ir garsu juoka , tyliai dziaugsmo ir sirdy verencia asara vis nubraukiu nes pagalvoju ir apie savo Auksa plauke ...
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 11, 22:38)
verysad.gif  smaugia ir mane  verysad.gif 
vis mygdydama Laurynuka pagalvoju kad kitam kambary galejo miegoti Simona , kaip jie zaistu , ... verysad.gif
ryte atsimerkusi taip gera pamatyt ta maza sypsena ir garsu juoka , tyliai dziaugsmo ir sirdy verencia asara vis nubraukiu nes pagalvoju ir apie savo Auksa plauke ...

Žinai,taip, šitie mūsų vaikai stebuklingi mums,ir tik mes vienos žinom dėl ko.Dėl ko juos labiau myli,dėl ko juos labiau saugai,dėl ko daugiau stengiesi,nes tai mums dovana.Bet...bet vistiek to ilgesio nepakeičia niekas.Gaila,kad nebegalėsiu būti nestuke.gif ,bet man dar taip trūksta vienos mergytės,taip trūksta.....

Tauškute,kaip laikas bėga bigsmile.gif Tauškaliukai jau beveik 8 mėn:)Jau košytes valgot?gal jau ropoja?gal jau dantukų turit?
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 10 12, 14:31)
Žinai,taip, šitie mūsų vaikai stebuklingi mums,ir tik mes vienos žinom dėl ko.Dėl ko juos labiau myli,dėl ko juos labiau saugai,dėl ko daugiau stengiesi,nes tai mums dovana.Bet...bet vistiek to ilgesio nepakeičia niekas.Gaila,kad nebegalėsiu būti  nestuke.gif ,bet man dar taip trūksta vienos mergytės,taip trūksta.....

Tauškute,kaip laikas bėga bigsmile.gif Tauškaliukai jau beveik 8 mėn:)Jau košytes valgot?gal jau ropoja?gal jau dantukų turit?

Kodel sakai kad nebe galesi nestuke.gif ? g.gif

Labai greit augam ir lekia laikas, noretusi kad siek tiek taip greit nebegtu sis laikas smile.gif ropot neropojam tik atbulai kaip vezys biggrin.gif sukam ratus cia labiausiai jam patynka , vartosi kaip paseles , valgom koses nuo5men. koses jam oi tik duok ir visada patikrina kiek yra jos kiek liko ar viska suvalge biggrin.gif turim viena dantuka wub.gif vakar pirma karta atsisedom i nakti puodi ir pakakojom ir pasisiojom wub.gif
Labai myli katyte oi cia jo geriausia drauge biggrin.gif kate jam pasiduoda , jis ja pesioja ir pesioja , patampo ir uz ausu ir uz uodegos biggrin.gif isskirtinai net ja kviecia o ta ir atlekia , draugeliai zodziu wub.gif
dabar sedi ir zaidzia su tetuku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 12, 20:14)
1,Kodel sakai kad nebe galesi nestuke.gif  ?  g.gif

2,Labai greit augam ir lekia laikas, noretusi kad siek tiek taip greit nebegtu sis laikas  smile.gif  ropot neropojam tik atbulai kaip vezys  biggrin.gif  sukam ratus cia labiausiai jam patynka , vartosi kaip paseles , valgom koses nuo5men. koses jam oi tik duok ir visada patikrina kiek yra jos kiek liko ar viska suvalge  biggrin.gif  turim viena dantuka  wub.gif  vakar pirma karta atsisedom i nakti puodi ir pakakojom ir pasisiojom  wub.gif 
Labai myli katyte oi cia jo geriausia drauge  biggrin.gif  kate jam pasiduoda , jis ja pesioja ir pesioja , patampo ir uz ausu ir uz uodegos  biggrin.gif  isskirtinai net ja kviecia o ta ir atlekia , draugeliai zodziu  wub.gif 
dabar sedi ir zaidzia su tetuku  wub.gif

1,Neberizikuosiu.Visgi 3 CP jau...

2, wub.gif Kaip faina.Laikas bėga greitai,kartais per greitai...
Oho,koks kietas bičiukas ir į puodą tuoj viską darys.
Mano tik sėdi ant puodo ,o sėkmingai kampuose arbe į sauskelnę sisioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 10 12, 23:24)
1,Neberizikuosiu.Visgi 3 CP jau...

2, wub.gif Kaip faina.Laikas bėga greitai,kartais per greitai...
Oho,koks kietas bičiukas ir į puodą tuoj viską darys.
Mano tik sėdi ant puodo ,o sėkmingai kampuose arbe į sauskelnę sisioja smile.gif

o kas su 3 CP yra blogai ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 13, 11:56)
o kas su 3 CP yra blogai ?  g.gif

Žinau,kad ir 4 CP gali būti,bet mano ir gimda nebe tokios geros būklės
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 10 13, 13:41)
Žinau,kad ir 4 CP gali būti,bet mano ir gimda nebe tokios geros būklės

gaila verysad.gif o gal dar nu eik pas gyd.gal paziures ir pasakys kad dar galima nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 13, 14:07)
gaila verysad.gif  o gal dar nu eik pas gyd.gal paziures ir pasakys kad dar galima nestuke.gif  wub.gif

Oi,ne,ne/Vaikelio norėčiau,bet bijau šį kartą .Dėl tų rizikų.Užteks 2 turtųohmy.gif)
Atsakyti
Bice, toks gyvenimas Tavo vaiko - Angelu būti...
Su gimtadieniu Tavo mergytę. verysad.gif verysad.gif
...pagalvojau šiandien - gal Jos abi, Tavo ir mano, vienam suole TEN sėdi wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vaivos juosta @ 2014 10 15, 22:14)

...pagalvojau šiandien - gal Jos abi, Tavo ir mano, vienam suole TEN sėdi  wub.gif .

angel_sadangel.gif console.gif
Atsakyti