Man kazkaip pradzioj pastoviai 12d akis bade...... o po atros nelaimes as jau nepastebiu ar 12 ar 15...... , dabar jau vel sunku nes arteja lapkricio 1d. nes reikes sutvarkyti kapa, jau ziuriu gelyciu ir sirdi drasko, pavasari jai butu 3 m ........, vel arteja sventes, Kaledos, n.m , oj kaip as nelaukiu ir nenoriu ..........
QUOTE(Anggell @ 2014 10 10, 15:12)
Man kazkaip pradzioj pastoviai 12d akis bade...... o po atros nelaimes as jau nepastebiu ar 12 ar 15...... , dabar jau vel sunku nes arteja lapkricio 1d. nes reikes sutvarkyti kapa, jau ziuriu gelyciu ir sirdi drasko, pavasari jai butu 3 m ........, vel arteja sventes, Kaledos, n.m , oj kaip as nelaukiu ir nenoriu ..........
Jo,lapkričio 1 irgi sunki diena dėl visų išėjusių,bet ypatingai dėl mūsų vaikų...Taip,taip,galvoji,mąstai ką ten gražaus nunešti,ieškai gražiausių žvakių ,gėlių....
QUOTE(Lu @ 2014 10 10, 15:06)
Liko trys mėn ir Jai jau būtų buvę 4metai...Kažkaip įsirėžė atmintin tos dienos skaičius ir kiekvieną mėnesį smaugia tą dieną....
smaugia ir mane
vis mygdydama Laurynuka pagalvoju kad kitam kambary galejo miegoti Simona , kaip jie zaistu , ...
ryte atsimerkusi taip gera pamatyt ta maza sypsena ir garsu juoka , tyliai dziaugsmo ir sirdy verencia asara vis nubraukiu nes pagalvoju ir apie savo Auksa plauke ...
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 11, 22:38)
smaugia ir mane
vis mygdydama Laurynuka pagalvoju kad kitam kambary galejo miegoti Simona , kaip jie zaistu , ...
ryte atsimerkusi taip gera pamatyt ta maza sypsena ir garsu juoka , tyliai dziaugsmo ir sirdy verencia asara vis nubraukiu nes pagalvoju ir apie savo Auksa plauke ...
Žinai,taip, šitie mūsų vaikai stebuklingi mums,ir tik mes vienos žinom dėl ko.Dėl ko juos labiau myli,dėl ko juos labiau saugai,dėl ko daugiau stengiesi,nes tai mums dovana.Bet...bet vistiek to ilgesio nepakeičia niekas.Gaila,kad nebegalėsiu būti ,bet man dar taip trūksta vienos mergytės,taip trūksta.....
Tauškute,kaip laikas bėga Tauškaliukai jau beveik 8 mėn:)Jau košytes valgot?gal jau ropoja?gal jau dantukų turit?
QUOTE(Lu @ 2014 10 12, 14:31)
Žinai,taip, šitie mūsų vaikai stebuklingi mums,ir tik mes vienos žinom dėl ko.Dėl ko juos labiau myli,dėl ko juos labiau saugai,dėl ko daugiau stengiesi,nes tai mums dovana.Bet...bet vistiek to ilgesio nepakeičia niekas.Gaila,kad nebegalėsiu būti ,bet man dar taip trūksta vienos mergytės,taip trūksta.....
Tauškute,kaip laikas bėga Tauškaliukai jau beveik 8 mėn:)Jau košytes valgot?gal jau ropoja?gal jau dantukų turit?
Kodel sakai kad nebe galesi ?
Labai greit augam ir lekia laikas, noretusi kad siek tiek taip greit nebegtu sis laikas ropot neropojam tik atbulai kaip vezys sukam ratus cia labiausiai jam patynka , vartosi kaip paseles , valgom koses nuo5men. koses jam oi tik duok ir visada patikrina kiek yra jos kiek liko ar viska suvalge turim viena dantuka vakar pirma karta atsisedom i nakti puodi ir pakakojom ir pasisiojom
Labai myli katyte oi cia jo geriausia drauge kate jam pasiduoda , jis ja pesioja ir pesioja , patampo ir uz ausu ir uz uodegos isskirtinai net ja kviecia o ta ir atlekia , draugeliai zodziu
dabar sedi ir zaidzia su tetuku
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 12, 20:14)
1,Kodel sakai kad nebe galesi ?
2,Labai greit augam ir lekia laikas, noretusi kad siek tiek taip greit nebegtu sis laikas ropot neropojam tik atbulai kaip vezys sukam ratus cia labiausiai jam patynka , vartosi kaip paseles , valgom koses nuo5men. koses jam oi tik duok ir visada patikrina kiek yra jos kiek liko ar viska suvalge turim viena dantuka vakar pirma karta atsisedom i nakti puodi ir pakakojom ir pasisiojom
Labai myli katyte oi cia jo geriausia drauge kate jam pasiduoda , jis ja pesioja ir pesioja , patampo ir uz ausu ir uz uodegos isskirtinai net ja kviecia o ta ir atlekia , draugeliai zodziu
2,Labai greit augam ir lekia laikas, noretusi kad siek tiek taip greit nebegtu sis laikas ropot neropojam tik atbulai kaip vezys sukam ratus cia labiausiai jam patynka , vartosi kaip paseles , valgom koses nuo5men. koses jam oi tik duok ir visada patikrina kiek yra jos kiek liko ar viska suvalge turim viena dantuka vakar pirma karta atsisedom i nakti puodi ir pakakojom ir pasisiojom
1,Neberizikuosiu.Visgi 3 CP jau...
2, Kaip faina.Laikas bėga greitai,kartais per greitai...
Oho,koks kietas bičiukas ir į puodą tuoj viską darys.
Mano tik sėdi ant puodo ,o sėkmingai kampuose arbe į sauskelnę sisioja
QUOTE(Lu @ 2014 10 12, 23:24)
1,Neberizikuosiu.Visgi 3 CP jau...
o kas su 3 CP yra blogai ?
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 13, 11:56)
o kas su 3 CP yra blogai ?
Žinau,kad ir 4 CP gali būti,bet mano ir gimda nebe tokios geros būklės
QUOTE(Lu @ 2014 10 13, 13:41)
Žinau,kad ir 4 CP gali būti,bet mano ir gimda nebe tokios geros būklės
gaila o gal dar nu eik pas gyd.gal paziures ir pasakys kad dar galima
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 10 13, 14:07)
gaila o gal dar nu eik pas gyd.gal paziures ir pasakys kad dar galima
Oi,ne,ne/Vaikelio norėčiau,bet bijau šį kartą .Dėl tų rizikų.Užteks 2 turtų)
Bice, toks gyvenimas Tavo vaiko - Angelu būti...
Su gimtadieniu Tavo mergytę.
...pagalvojau šiandien - gal Jos abi, Tavo ir mano, vienam suole TEN sėdi .
Su gimtadieniu Tavo mergytę.
...pagalvojau šiandien - gal Jos abi, Tavo ir mano, vienam suole TEN sėdi .
QUOTE(Vaivos juosta @ 2014 10 15, 22:14)