Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Anggell @ 2014 07 09, 16:43)
Braske27 o kiek jums metu, jeigu ne paslaptis ?  blush2.gif As irgi pritariu, kad sveikas ir gyvas  thumbup.gif

man bus 31 lapkriti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(braske27 @ 2014 07 10, 12:06)
man bus 31 lapkriti  blink.gif

tai čia daug??? blink.gif man rugsėjį tiek bus bigsmile.gif
iš kitos pusės gi tik 13 lotuliukas.gif
Pats tas vaikelio susilaukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 07 10, 09:58)
tai čia daug??? blink.gif man rugsėjį tiek bus bigsmile.gif
iš kitos pusės gi tik 13 lotuliukas.gif
Pats tas vaikelio susilaukti 4u.gif

na 13 gal ir nenoreciau buti, na bent kokia 10 meteliu jaunesne tai tikrai smile.gif nesijauciu sena, bet leliuko geriausia susilaukti iki 30. na taip ir turejo buti, bet........... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braske27 @ 2014 07 10, 15:13)
na 13 gal ir nenoreciau buti, na bent kokia 10 meteliu jaunesne tai tikrai  smile.gif nesijauciu sena, bet leliuko geriausia susilaukti iki 30. na taip ir turejo buti, bet........... verysad.gif

kas čia per nusistatymas? aš ir taip galvojau, kad iki 30 geriausiai, be kai dabar man tiek kiek Jums, o aplink bendraamžės tik dabar pradėjo gimdytis vaikus, tai jau gaunasi, kad aš jauna pasigimdžiau pirmąjį biggrin.gif (25m) be to kai gulėjau Kaune, tai mačiau gimdyvių ir virš 40metų, bet niekas ten to amžiaus neakcentuoja... (geras amžius: vienos išeina į dekretą, kitos tampa močiutėmis biggrin.gif )-kažkur skaičiau...
artėja ir mūsų Mažikės 4metukų tylusis gimtadienis...sunku susitaikyti, kad niekada kitaip ir nebus, kad tyliai vis skaičiuosiu tuos metus...diena iš dienos pagalvoju apie Ją...sunku išmesti iš galvos, paleisti...ir kažkokia graužatis vis, gal kaltės jausmas kažkoks...nebėra taip sunku, bet vis tiek žinai, kad kažkas ne taip...kad kažko trūksta ir tiek... nebeskaudina žmonių žodžiai tiesiog daug ką nutyli...jau daug kas nebeskaudina šia tema, nes kažkur užrakinau viduje...bet vis tiek suvirpa širdis paėmus kūdikį ant rankų, ašaros susikaupia...bet nuryni tą guzą, vaiką atiduodi tėvams...ir toliau gyveni... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 10 liepos 2014 - 13:51
QUOTE(braske27 @ 2014 07 10, 14:13)
na 13 gal ir nenoreciau buti, na bent kokia 10 meteliu jaunesne tai tikrai  smile.gif nesijauciu sena, bet leliuko geriausia susilaukti iki 30. na taip ir turejo buti, bet........... verysad.gif

na,jau,na jau tikrai ne iki 30.dabar iki 35,bet ir poto niekas neuždraudžia tau pastoti.Nosį aukštyn ir pirmyn.
Atsakyti
Tikrai braske27 amzius ne kliutis smile.gif Pazistu viena moteri, kuri 40 m neteko savo sunaus 7 metu, ir po poros gal menesiu pastojo ir pasigimde kita vaikiuka. O mano kaimyne pasventus gyvenima vaikams, turi 5, vyriausiam virs 20, maziausiam gal 2 metukai smile.gif o jai paciai tikrai daugiau nei 40 smile.gif
Taip kad SEKMES braske27 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estele @ 2014 07 10, 12:05)
Tikrai braske27 amzius ne kliutis smile.gif  Pazistu viena moteri, kuri 40 m neteko savo sunaus 7 metu, ir po poros gal menesiu pastojo ir pasigimde kita vaikiuka. O mano kaimyne pasventus gyvenima vaikams, turi 5, vyriausiam virs 20, maziausiam gal 2 metukai smile.gif o jai paciai tikrai daugiau nei 40 smile.gif
Taip kad SEKMES braske27  4u.gif

na taip zinau amzius ne kliutis, bet kai kazkas nutinka, tuomet ir pradedi galvoti gal reikejo anksciau( nors vaikiuku pradejau noreti tik pries kokia pora metu), o anksciau tai nea norejosi pagyventi sau, nors vaikus labai myliu,turbut dar nebuvau tam pribrendus 4u.gif laikas viska tikriausiai sudelios i stalciukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2014 07 03, 09:38)
Sveikos mamytes 4u.gif

Senai cia jau lankiausi, bet todel, kad baimes pilnos kelnes, Merginos pagaliau po tiek laiko ir mums pavyko  wub.gif  pamatem II tokias. Laukiau laukiau ir va noriu pasidziaugt su Jumis wub.gif

bigsmile.gif pagaliau thumbup.gif Valiooooooo 4u.gif

QUOTE(estele @ 2014 07 08, 08:47)

kai kas nors paklausia ko labiau noreciau mergytes ar berniuko, tai mintyse pagalvoju GYVO vaiko....ir sakau nesvarbu...

Aš irgi taip galvodavau,nesvarbu kas,svarbu kad tik jis gimtų.Tai ir bus 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
https://www.youtube....h?v=0IndEifc_O0
Atsakyti
Labas visoms... seniai bebuvau uzsukusi, bet matyt, taip buvo geriau. Paminejom ir mes tyluji pirmaji gimtadieni... jau atrodo siek tiek lengviau, bet ir vel viskas atgyja. Ir vel kasdiene kova su savimi.
Liudna, kad vis nauju mamyciu prisijungia ir be galo smagu uz tss, kurios nugali visas baimes ir dziaugiasi stebukliukais, kuriuos supuoja.
Naujai prisijungusioms begalines stiprybes...
Atsakyti
Braske27 , tikri ne daug cia smile.gif, man 28 bus rugseji, bet vaiku neplanuojame, gal po 30, gal....... smile.gif.O kad geriau iki 30, tai mes ir turime smile.gif, tik jie angelai, bet jie yra wink.gif

Laimingai istekejusi su tylioju gimtadieniu ......, zvakute Jusu angeliukui..... sad.gif

Kaip daznai aplankote savo angelu kapa? g.gif wub.gif Kokie jausmai, geriau dazniau vaziuoti ar reciau? Mes vaziuojame kas menesi verysad.gif , sunku is ten iseiti, nuotaikos nera dar pora dienu, asaros akyse , skausmas sirdyj. Dabar nebuvome pora menesiu, taip isejo..... tai diena iki jau galvojau pastoviai apie geles, zvakes, plius lindo mintis ivairios, prabego visi tie du metai ir visas nestumas, blioviau nezmoniskai, kodel nezinau, sunku buvo viduje, neistveriau, nesuvaldziau jausmu..... sad.gif, gal kartais kaip labai sunku verkti yra gerai????
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 07 28, 19:51)
Kaip daznai aplankote savo angelu kapa?  g.gif  wub.gif Kokie jausmai, geriau dazniau vaziuoti ar reciau? Mes vaziuojame kas menesi  verysad.gif , sunku is ten iseiti, nuotaikos nera dar pora dienu, asaros akyse , skausmas sirdyj. Dabar nebuvome pora menesiu, taip isejo..... tai diena iki jau galvojau pastoviai apie geles, zvakes, plius lindo mintis ivairios, prabego visi tie du metai ir visas nestumas, blioviau nezmoniskai, kodel nezinau, sunku buvo viduje, neistveriau, nesuvaldziau jausmu..... sad.gif, gal kartais kaip labai sunku verkti yra gerai????

Sveikos, jau esu retas svečias šioje temoje. Paskaitau, bet neberašau. Aš į kapines važiuoju retai. Nebejaučiu, kad ten mano vaikas. Jis širdyje, nuotraukėlėje, pirmuose drabužėliuose, mažytėsi vilnos kojinaitėse. Galvoju apie jį, kai ant palangės smagiai striksi paukštelis, jaučiu jį, kai naktį į langą barbena lietus ar daužosi naktinis drugys matydamas šviesą lange. VISADA įsivaizduoju jį mūsų šeimos nuotraukose. Graudu, kad negaliu jam surengti triukšmingo gimtadienio su dideliu tortu, daugybe draugų. Jis mano širdyje visada visada, tačiau kapas po ketverių metų man yra tik vieta, kuri netraukia... Biržėlį jam būtų sukakę ketveri metukai wub.gif ....
Atsakyti