Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(estele @ 2014 07 02, 13:03)
Sveikutes  4u.gif

Stiprybes morena_v  console.gif

Braske27 linkiu kuo greiciau sulaukti tu dvieju juosteliu, kitoms kurios laukia taip pat  4u.gif

As tai tinginiauju, ilsiuosi daug ir auginu pilviuka  smile.gif Artejam jau link pabaigos, ir tik tikiuosi kad sikart viskas bus gerai...35 savaites gyvenu dziaugsmu, bet tuo paciu ir su didele baime ir aisku skaudancia sirdim del Angelelio verysad.gif  Prasau Jo kad neapleistu musu ir saugotu...

Gal pagaliau prasides vasara  4u.gif

smile.gif viskas bus gerai, jau nebedaug liko iki susitikimo 4u.gif tikiu, kad musu iseja Angeliukai dabar mus saugo is aukstai...
Atsakyti
QUOTE(braske27 @ 2014 07 02, 18:05)
smile.gif viskas bus gerai, jau nebedaug liko iki susitikimo  4u.gif  tikiu, kad musu iseja Angeliukai dabar mus saugo is aukstai...

Kai paskutini karta stumiau maziu savo mintyse ir paprasiau kad padetu man ji pagymdyti ir nezinau kaip bet ir isstumiau savo maziu wub.gif nes jai buciau ne pagymdziusi ta paskutini stumima butu dar man CP bet savo auksa plaukes pagalba as pagymdziau wub.gif nors ir samone praradinejau ir kaip sakoma atsijunginejau ir kaip susisviete man nezinau ta akimirka prasiau angeliuko savo kad padetu mums wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif

Morena V - uzuojata Jusu seimai ir stirpybes. Kaip sake Lu, su laiku skausmas nedingsta, tik jis nebe toks draskantis, tiesiog gyveni su tuo. Angelu mamos savo angeliukus augina mintyse. Mano dukrytei butu du metukai, kiekviena vakara palinkiu labos nakties, pakalbam ir kiekviena diena Ji salia. Laikykites 4u.gif

Senai cia jau lankiausi, bet todel, kad baimes pilnos kelnes, Merginos pagaliau po tiek laiko ir mums pavyko wub.gif pamatem II tokias. Laukiau laukiau ir va noriu pasidziaugt su Jumis wub.gif
Braskia27 - noriu pasiust ta gera virusiuka Tau ir ipust vilties, kad pavyks, tik tikek ir nenuleisk ranku!
Atsakyti
Tee kaip smagu girdeti sveikinimai 4u.gif na tikiuos ir as uzsikresti situo geruoju virusiuku nuo taves smile.gif Beja, matau, kad gyveni UK, gal kazkur netoli manes( as is Horsham), butu smagu kada susitikt ir pabendrauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2014 07 03, 10:38)

Senai cia jau lankiausi, bet todel, kad baimes pilnos kelnes, Merginos pagaliau po tiek laiko ir mums pavyko  wub.gif  pamatem II tokias. Laukiau laukiau ir va noriu pasidziaugt su Jumis wub.gif

Kaip nuostabu wub.gif kiek laiko?
aš vis pagalvodavau apie tave,bet bijodavau užklausti.O čia tokios naujienos.Viskas bus labai gerai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tee sveikinu[COLOR=fuchsia] !!!!!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Kaip fajna smile.gif

Estela[COLOR=fuchsia] mazai jau visai liko, ot leikas greit bega smile.gif ax.gif

Braske27[COLOR=fuchsia] linkiu greiciau sulaukti II wub.gif

O man kazkaip nesinori, dingo noras smile.gif, neisivaizduoju vel nestuke.gif , daviau sau ramybe, stengiuosi apie tai net negalvoti .

Atsakyti
QUOTE(tee @ 2014 07 03, 11:38)
Sveikos mamytes 4u.gif

Morena V - uzuojata Jusu seimai ir stirpybes. Kaip sake Lu, su laiku skausmas nedingsta, tik jis nebe toks draskantis, tiesiog gyveni su tuo. Angelu mamos savo angeliukus augina mintyse. Mano dukrytei butu du metukai, kiekviena vakara palinkiu labos nakties, pakalbam ir kiekviena diena Ji salia. Laikykites  4u.gif

Senai cia jau lankiausi, bet todel, kad baimes pilnos kelnes, Merginos pagaliau po tiek laiko ir mums pavyko  wub.gif  pamatem II tokias. Laukiau laukiau ir va noriu pasidziaugt su Jumis wub.gif
Braskia27  - noriu pasiust ta gera virusiuka Tau ir ipust vilties, kad pavyks, tik tikek ir nenuleisk ranku!

PAGALIAU thumbup.gif Dideliausi sveikinimai wub.gif Kiek jau savaiteliu ? gal zinai kas apsigyveno pilvuke ? wub.gif
Atsakyti
Taip malonu skaityti tokius postus ir palaikymus, aciu merginos labai 4u.gif
Mums jau 18savaiteliu, lyties dar nezinom, neapsisprende ar noresim zinot wub.gif
Braskia - tikrai sulauksi, mes tiek metu vis laukiam 4u.gif
O gyvenam Peterborough mirksiukas.gif
Kad visoms lupu kampuciai nors truputeli pakiltu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tee: 07 liepos 2014 - 16:37
Sveikinu tee 4u.gif

O as tai taip ir nezinau, kas pas mane pilvuke gyvena smile.gif Labai daznai sapnuodavau maza mergyte, bet 19 savaite per echo lyg ir berniuka mate, o 31 savaite jau slapukas nesirode smile.gif Bande visaip gydytojas ji pajudinti kad patrauktu kojyte, bet nepavyko smile.gif Tai bus staigmenele smile.gif kai kas nors paklausia ko labiau noreciau mergytes ar berniuko, tai mintyse pagalvoju GYVO vaiko....ir sakau nesvarbu...
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2014 07 07, 14:36)
Taip malonu skaityti tokius postus ir palaikymus, aciu merginos labai  4u.gif
Mums jau 18savaiteliu, lyties dar nezinom, neapsisprende ar noresim zinot  wub.gif
Braskia - tikrai sulauksi, mes tiek metu vis laukiam 4u.gif
O gyvenam Peterborough  mirksiukas.gif
Kad visoms lupu kampuciai nors truputeli pakiltu  4u.gif

oi labai toli jau smile.gif tai taip neprarandu vilties, bet man jau ir metai spaudzia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(estele @ 2014 07 08, 06:47)
Sveikinu tee 4u.gif 

O as tai taip ir nezinau, kas pas mane pilvuke gyvena smile.gif Labai daznai sapnuodavau maza mergyte, bet 19 savaite per echo lyg ir berniuka mate, o 31 savaite jau slapukas nesirode  smile.gif Bande visaip gydytojas ji pajudinti kad patrauktu kojyte, bet nepavyko smile.gif  Tai bus staigmenele smile.gif kai kas nors paklausia ko labiau noreciau mergytes ar berniuko, tai mintyse pagalvoju GYVO vaiko....ir sakau nesvarbu...

Estele - 100% pritariu, as lygiai ta pati galvoju, jokio skirtumo kas, kad tik gyvas ir sveikas wub.gif
Braskia linkiu kuo greiciau pamatyt tas dvi juosteles 4u.gif
Atsakyti
Braske27 o kiek jums metu, jeigu ne paslaptis ? blush2.gif As irgi pritariu, kad sveikas ir gyvas thumbup.gif
Atsakyti