Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(braske27 @ 2014 01 17, 20:25)

Aciu, db truputi ant sirdies lengviau, kad padarem viska, ka galejom. Mes tai nelabai zinojom kaip ir kas cia vyksta, todel buvom tik dviese su savo MB. Gal kam ir keistai pasirodys, bet mes nusprendem savo mazycio peleniukus isbarstyti i jura, taip ir padarem(nors cia negalima to daryti). Kadangi gyvenam ne LT neiseitu taip daznai lankyti kapelio, o ir cia neaisku, kiek laiko begyvensim. tikiuosi suprasit ir nesmerksit. pagal zodiaka jis turejo buti vandenis, tai ten ji ir paleidom...........

Čia yra -buvo jūsų pasirinkimo laisvė.Tik Jūs kartu galėjot nuspręsti ką daryti su pelenukais.Kaip padarėte taip yra gerai 4u.gif
Dabar laikykitės,atsigaukit ir turėkit Vilties 4u.gif
Atsakyti
Visiskai pritariu Lu, tai Jusu pasirinkimas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai nekeista, nes kaip parasei, taip ir supratau, kada parasei, kad paleisite , del to ir paklausiau . blush2.gif
Laikykites 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braske27 @ 2014 01 17, 21:25)

ciu, db truputi ant sirdies lengviau, kad padarem viska, ka galejom. Mes tai nelabai zinojom kaip ir kas cia vyksta, todel buvom tik dviese su savo MB. Gal kam ir keistai pasirodys, bet mes nusprendem savo mazycio peleniukus isbarstyti i jura, taip ir padarem(nors cia negalima to daryti). Kadangi gyvenam ne LT neiseitu taip daznai lankyti kapelio, o ir cia neaisku, kiek laiko begyvensim. tikiuosi suprasit ir nesmerksit. pagal zodiaka jis turejo buti vandenis, tai ten ji ir paleidom...........

Tikrai nesmerksim mergyt 4u.gif Cia jusu pasirinkimas .
Tiesa pasakius mes taip pat butume padare , be ttiesiog ne tas galvoj buvo tuo metu , ta akimirka.
Tik po kiek laiko pagalvojom kad reikejo... bet dabar yra kaip yra. Turim Kur ja aplankyt , bet vis aplankius as pasipylu asarom , sunku , skaudu... Kai vaziuojam jos aplankyti jos kapelio as visa kelia tyliu ir save raminu tikrai kol kas man dar yra sunku lankyt kapeli ir nenubraukt asaru o taip tiesiog aplankyt , pabut... negaliu , visada apsiverkiu , negaliu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tauskute_: 18 sausio 2014 - 16:29
Tauskute , ne viena tu tokia, as irgi ........ verysad.gif , jeigu ne iskart apsiverkiu, tai ta pacia diena vistiek nubrakiu asaras....... , gal dar mazai laiko praejo, gal veliau bus kitaip......
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 18, 20:32)
Tauskute , ne viena tu tokia, as irgi ........  verysad.gif , jeigu ne iskart apsiverkiu, tai ta pacia diena vistiek nubrakiu asaras....... , gal dar mazai laiko praejo, gal veliau bus kitaip......

Gal veliau bus ki taip nezinau bet dar kol kas ...
Atsakyti
Visi sako, kad negalima verkti, jie Angeliukai......., o ka daryti jeigu sirdis is skausmo plysta........, jeigu asaros pacios teka ........., jau beveik menesis kaip nebuvome jos aplankyti, vaziuosime tik po 2 sav. Tevams nelabai patinka kad mes taip daznai vazinejame, bet mes kitaip ir negalime, jau pripratome karta per menesi nuvaziuoti, vasara buna ir du kartus pavyksta. Man paciai tada ramiau. Bet tevai sako kad mes neduodame jai miegoti, ilsetis.......o ka man daryti jeigu praeina menesis ir as sapnuoju kapines, zvakes ir t.t. O kada nuvaziuojame tada vel beveik menesi ramu.
Atsakyti
Man tik jura ji visada primins, kur bebuciau... Gal ir negerai verkti, bet nieko nepadarysi su ta sirdgela, kai viska drasko is vidaus......
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 18, 23:33)
Visi sako, kad negalima verkti, jie Angeliukai......., o ka daryti jeigu sirdis is skausmo plysta........, jeigu asaros pacios teka ........., jau beveik menesis kaip nebuvome jos aplankyti, vaziuosime tik po 2 sav. Tevams nelabai patinka kad mes taip daznai vazinejame, bet mes kitaip ir negalime, jau pripratome karta per menesi nuvaziuoti, vasara buna ir du kartus pavyksta. Man paciai tada ramiau. Bet tevai sako kad mes neduodame jai miegoti, ilsetis.......o ka man daryti jeigu praeina menesis ir as sapnuoju kapines, zvakes ir t.t. O kada nuvaziuojame tada vel beveik menesi ramu.

Pirmus metus vaziavau kas menesi ant kapu , sirdziai ramu buvo , ir sakydavo mums kad nereik taip daznai vaziuot , bet as neklausiau ju ir vaziavau kiek norejau tai mano vaikas, o jiems jau tai viskas pamirsta , bet ne man. Kai pastatem paminkla sirdyje pasidare ramuma, kazkoks savaime atejo ta ramuma ir toks dziaugsmas kad pagaliau bus paminkliukas smile.gif Kai pastatem paminkliuka reciau vaziuojam kas du ar trys men. dabar buvom per metines (sausio11d) , pries tai buvom spalio pabaigoje pries mirusiu diena , nevaziavom lapkricio1d.nes nesamone pas mus vaziuot praitais metai 3val.vaziavom ir ejo dar peskom , tai nusprendem viska pasidaryt , susitvarkyti spalio pabaigoje.
Dabar turbut pavasari vaziuosim aplankyt , gelyciu pasodint.
Dabar jos kapelis apgaubtas ir apklotas baltu sniegu bus.
Atsakyti
Mes pas vyro tevus vaziuojam, jie uz vln, arti kapines, tai iseina kad mes pakeliui uzvaziuojame karta per menesi blush2.gif , kazkaip neiseina mums nuvaziuoti pas tevus o savo Angelo neaplankyti, viena karta neaplankeme tai sirdis nerimo, kad buvau ir neaplankiau, bet gal cia laiko klausimas.

Kaip siandien blogai miegojau doh.gif , suo beveik visa nakti zaide, kramte, lakste po buta, kosmaras, o as uzmigti negaliu ir viskas, tik uzmiegu o jis vel pazadina . O ryte taip salta buvo i lauka iseiti..... unsure.gif Atejo salciai ax.gif

Tauskute kaip nestuke.gif gyventojas wub.gif ?

Kaip jus mamytes? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 20, 11:06)
Mes pas vyro tevus vaziuojam, jie uz vln, arti kapines, tai iseina kad mes pakeliui uzvaziuojame karta per menesi  blush2.gif , kazkaip neiseina mums nuvaziuoti pas tevus o savo Angelo neaplankyti, viena karta neaplankeme tai sirdis nerimo, kad buvau ir neaplankiau, bet gal cia laiko klausimas.
Kaip siandien blogai miegojau  doh.gif , suo beveik visa nakti zaide, kramte, lakste po buta, kosmaras, o as uzmigti negaliu ir viskas, tik uzmiegu o jis vel pazadina . O ryte taip salta buvo i lauka iseiti.....  unsure.gif  Atejo salciai  ax.gif

Tauskute kaip  nestuke.gif gyventojas wub.gif  ?

Kaip jus mamytes?  4u.gif

Labas rytukas 4u.gif Na pilvuko gyventojas gerai laikosi , tik vakar is niekur nieko spaudimas pakylo , bet poto nukrito tai vyras ratais vaiskciojo , bet nukrito spaudimas , siandiena kol kas tfiu tfiu gerai... bet stebiu save ir spaudima , ir tynimus (ar tynstu ar nea) nes po nauju cia pradejau tynti , tai gyd.liepe per diena 2l isgerti o nakti grieztai nebe gerti skysciu , tai va vykdau viska ka liepe gyd.tai ne tynstu. Kiekviena diena skaiciuoju judesiukus (siaip senai jau skaiciuoju taip ramiau man) smile.gif Eisiu po savaites pas gyd.darys eho ziuresim ka sakys ir ka toliau darys su manimi. Tiesa pasakius jau noreciau kokiu po poros sav.gymdyti, jai viskas oki tegu skatina ir gymdau. Bet cia bus matyt po savaites ka sakys. 4u.gif O taip esu rami , laikausi dar vis , vis laikausi ir baimei neleidziu ieiti smile.gif
Atsakyti
Tai tada lauksime ziniu is taves po savaites cool.gif 4u.gif Svarbiausia kad rami thumbup.gif
Laikysiu kumsciukus uz tave wub.gif Ir lauksiu geru naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 20, 20:26)
Tai tada lauksime ziniu is taves po savaites  cool.gif  4u.gif  Svarbiausia kad rami  thumbup.gif
Laikysiu kumsciukus uz tave  wub.gif Ir lauksiu geru naujienu  4u.gif

Prasinesiu smile.gif

Anksciau sis forumas gyvavo , bet dabar jau( senbuves tarp kuriu esu ir as ) nebe aktyvus , budavo vos suspeji kurt nauja temele, o dabar viena kita ...

Noretusi tikrai suzinot kaip kitoms sekasi mergynoms , kaip gyvena, kaip ju vaikai ir t.t.
Atsakyti