Aš čia užsuku kartą per metus. Pačią liūdniausią dieną metuose. Šiandien mano saulytei būtų suėję penkeri...
Skausmas niekur nedingo. Tik neleidi sau apie apie tai pagalvoti... Išskyrus šią dieną. Šiandien leidžiu ašaroms lietis laisvai...
Labas mergaitės
Užsuku su jumis pasidžiaugt, kad gyvenimas teka į priekį, kad siekiam svajonių kurias numetėm mirus dukrytei, mažasis padaužiukas atstoja tris vaikus , kaip iš šono pasako - kompensacija už dukrytę ir avansas už skausmą .
Kaip širdį suspaudė - veduosi mažąjį už rankytės tėvų sode, o jis netvirtais žingsneliais eina ... aš būtent taip įsivaizdavau save ir dukrytę. Yra kaip yra, dėkinga likimui už savo vaikus, už jų teikiamą džiaugsmą
Užsuku su jumis pasidžiaugt, kad gyvenimas teka į priekį, kad siekiam svajonių kurias numetėm mirus dukrytei, mažasis padaužiukas atstoja tris vaikus , kaip iš šono pasako - kompensacija už dukrytę ir avansas už skausmą .
Kaip širdį suspaudė - veduosi mažąjį už rankytės tėvų sode, o jis netvirtais žingsneliais eina ... aš būtent taip įsivaizdavau save ir dukrytę. Yra kaip yra, dėkinga likimui už savo vaikus, už jų teikiamą džiaugsmą
QUOTE(morena_V @ 2014 06 23, 01:27)
Sveikos mamytes,
Vis dar nesuprantu kodel dievulis nusprendė atimti iš mūsų taip ilgai lauktą pirmagymį sūnų Gabrielių, kuris isgyveno 3 val 31 min. Jau praėjo daugiau nei mėnuo bet vis dar skausmas plėšo širdį kiekvieną dieną. Tikriausiai niekas manes geriau nesupras nei angeliukų mamos.
Vis dar nesuprantu kodel dievulis nusprendė atimti iš mūsų taip ilgai lauktą pirmagymį sūnų Gabrielių, kuris isgyveno 3 val 31 min. Jau praėjo daugiau nei mėnuo bet vis dar skausmas plėšo širdį kiekvieną dieną. Tikriausiai niekas manes geriau nesupras nei angeliukų mamos.
užuojauta prireiks nemažai laiko, kol nustos skaudėti, tvirtybės ir stiprybės...
QUOTE(morena_V @ 2014 06 23, 00:27)
Sveikos mamytes,
ir vėl...dar viena mama,Angelo mama.Kaip gaila Stiprybės ir vilties,kad kitą kartą bus viskas gerai
QUOTE(morena_V @ 2014 06 23, 12:38)
Dėkui mamytės. Atrodo kad visi jau pamiršo mūsų angelą išskyrus mus su vyru. Net sapnavau sapną prieš kelias dienas: ateinu prie kapelio o jis man iš balto karstelio sako neverk mama eik ilsetis as labai greitai sugrįšiu. Tikiuosi kad kuo greičiau sugrįš....
Nepamiršo... Žmonėms, esantiems aplink Jus, irgi sunku. Tikiu, kad turite artimų žmonių, kurie nori paguosti, bet jie tiesiog nežino, kaip tai padaryti, jiems nejauku. Gerokai vėliau tai suprasite ir pati, tačiau dabar jums yra didžiulis skausmas, į viską reaguojate jautriai. Tai yra normalu. Mano geriausia draugė man paskambino po dviejų mėnesių, kai palaidojau aš savo kūdikėlį. Pradžioje aš ant jos pykau, kad ji nesusisiekė su manimi. Kai pagaliau susisiekė, ji man pasakė, kad daug kartų norėjo skambinti, bet bijojo, nes nežinojo, ką man pasakyti. Aš suprantu ir aplinkinius.
Laikykitės, kai tik organizmas atsistatys, tai drąsiai bandykite susilaukti dar vieno vaikelio. Jis jums bus geriausias vaistas, dvigubas džiaugsmas, paguoda, viltis.
QUOTE(lairam @ 2014 06 23, 12:48)
Nepamiršo... Žmonėms, esantiems aplink Jus, irgi sunku. Tikiu, kad turite artimų žmonių, kurie nori paguosti, bet jie tiesiog nežino, kaip tai padaryti, jiems nejauku. Gerokai vėliau tai suprasite ir pati, tačiau dabar jums yra didžiulis skausmas, į viską reaguojate jautriai. Tai yra normalu. Mano geriausia draugė man paskambino po dviejų mėnesių, kai palaidojau aš savo kūdikėlį. Pradžioje aš ant jos pykau, kad ji nesusisiekė su manimi. Kai pagaliau susisiekė, ji man pasakė, kad daug kartų norėjo skambinti, bet bijojo, nes nežinojo, ką man pasakyti. Aš suprantu ir aplinkinius.
Laikykitės, kai tik organizmas atsistatys, tai drąsiai bandykite susilaukti dar vieno vaikelio. Jis jums bus geriausias vaistas, dvigubas džiaugsmas, paguoda, viltis.
Tu tikriausiai teisi. Nes daug zmoniu, kuriuos sutinku sako: "tiesiog nezinau ka pasakyti'. Na tikiuosi su laiku viskas praeis ir supuosiu savo antra kudykeli
QUOTE(morena_V @ 2014 06 23, 01:27)
Sveikos mamytes,
uzuojauta didele
Kas nutiko?
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 06 24, 07:51)
Labai ilga ir liudna istorija. Pagrindine problema sirdute buvo vandens maisely (
Morena_V uzuojauta Jusu seimai ...., stiprybes . Nemanau kad pamirso, kaip jau kitos minejo, jie tiesiog nezino kaip elgtis, o su laiku pasimirs jiems, bet Jums ne. Man net tevai sako, viskas, jau laikas pamirsti, gyventi toliau, paleisti kas buvo ir t.t. Bet jie net neisivaizduoja kas mano galvoje. Jie nesupranta ir nezino kaip prisiminimai, isgyvenimai mane kasdien kankina, kaip viduryj baltos dienos islenda kaip pabaisos...... O kam idomu, niekam, jie turi savo gyvenimus......
Jei kada noresite daugiau psipasakoti, rasykite mes visada cia
Jei kada noresite daugiau psipasakoti, rasykite mes visada cia
QUOTE(morena_V @ 2014 06 24, 14:11)
Labai ilga ir liudna istorija. Pagrindine problema sirdute buvo vandens maisely (
o tik gimus paaiškėjo ta bėda?kad neišgyvens