Sveikutės
QUOTE(Lu @ 2014 05 27, 20:50)
Merginos,auuu,kaip laikotės?
Aš čia,užsukau pagaliau,radus laaaaaisvo laiko
QUOTE(estele @ 2014 05 28, 12:50)
As tai neblogai laikausi, atostogauju jau ir auginu savo pilvinuka . kartais aplanko liudesys, ypac dabar kai pradejom tvarkyti Angeliuko kapeli, statom paminkliuka...bet stengiuosi greit nuvyti liudesi ir dziaugiuosi kiekvienu bumtelejimu i sona
sėkmės tau,laukiam tavo pilvinuko
QUOTE(Raja28 @ 2014 05 28, 13:20)
oi tos vasaros !!!!as irgi turejau sunkia viena, sirdis plyso, Kai sunu reikejo klykianti palikti, bet nebuvo kur detis.laikykis, gal jai nebus labai blogai kaime, juk vasarele trumpa pas mus
tikrai,taip,nespėsiu apsidairyt o jau ruduo
Gerai jai ten kaime,smagu,abiem su sese linksma
Išvežėm abi,kad mažiukei streso mažiau būtų.
QUOTE(Lu @ 2014 05 30, 16:11)
Diveja,kaip sekasi mažylei kaime?
Aš atidirbau pirmą savaitę naujame darbe,senajame prastęsiau vaiko auginimo atostogas iki 3 metų. Naujame darbe kol kas įdomu,bet nelengva.Išmoksiu,priprasiu ir bus
Teko išvežti abi mergytes pas b mamą kaiman.Ten pasiliko jas 2savatitėm,paskui turbūt išvešim pas mano mamą.Biškį patampysim jas,nes pasirinkmo nėra.Gera žinia,ta,kad darželio direktorė priims nuo liepos mažę nelegaliai lankyt.Nes legalu bus tik nuo rugsėjo,ir beje,jau oficialiai gavom darželį
savivaldybė laišką atsiuntė.
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 30, 18:45)
Nespėjau pamatyt
o gal FB gali parodyt?
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 30, 21:30)
tikrai esu labai laiminga
nors mazius pas mane nera ramus megsta parekauti , bet viska atperka jo sypsena , kartais kai miega pietu miegelio pasiilgstu jo ziauriai ir jo net rekimo . gera glausti , uzmigti salia ir atmerkus akys pamatyt tas mazas akytes kurios ziuri i tave : o buna kai maitinu ryte uzmingu keletai min o jis laukia ir ziuri i mane tada
tai nerealu yra , as vis dar skraidau...
Kaip miela skaityt,labai džiaugiuosi už tave
taip ir toliau