Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 30, 18:50)

kada parodysi savo grožį? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 05 30, 20:14)
kada parodysi savo grožį? smile.gif

stai ir mes wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 30, 19:45)
stai ir mes  wub.gif

Tauskute, kokie jus grazus wub.gif wub.gif wub.gif O mamyte kokia laiminga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aniri* @ 2014 05 30, 21:41)
Tauskute, kokie jus grazus  wub.gif  wub.gif  wub.gif O mamyte kokia laiminga  wub.gif

dekui wub.gif
Atsakyti
Tauskute, tu tiesiog švytinti!!!Kokie gražus abu!!! Sūnus mamos akis paveldėjo tokias gražias:)
Papildyta:
Tauskute, tu tiesiog švytinti!!!Kokie gražus abu!!! Sūnus mamos akis paveldėjo tokias gražias:)
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 05 30, 23:24)
Papildyta:

aciu aciu... wub.gif tikrai esu labai laiminga wub.gif nors mazius pas mane nera ramus megsta parekauti biggrin.gif bet viska atperka jo sypsena , kartais kai miega pietu miegelio pasiilgstu jo ziauriai ir jo net rekimo biggrin.gif gera glausti , uzmigti salia ir atmerkus akys pamatyt tas mazas akytes kurios ziuri i tave wub.gif o buna kai maitinu ryte uzmingu keletai min o jis laukia ir ziuri i mane tada wub.gif tai nerealu yra , as vis dar skraidau... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 30, 19:45)
stai ir mes  wub.gif

Kaip grazu!!! wub.gif mamyte svyti visa laikydama savo varliuka wub.gif grazuoliai Abu!!
As irgi dar neatsidziaugiu, norisi buciuoti ir buciuoti....... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2014 05 31, 11:22)
Kaip grazu!!! wub.gif mamyte svyti visa laikydama savo varliuka wub.gif grazuoliai Abu!!
As irgi dar neatsidziaugiu, norisi buciuoti ir buciuoti....... blush2.gif  biggrin.gif

parodyk savo grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 31, 12:52)
parodyk savo grazuole  wub.gif

lotuliukas.gif
CIA nemoku ikelt, galiu I fb, ar I pasta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

QUOTE(Lu @ 2014 05 27, 20:50)
Merginos,auuu,kaip laikotės?

Aš čia,užsukau pagaliau,radus laaaaaisvo laiko ax.gif

QUOTE(estele @ 2014 05 28, 12:50)

As tai neblogai laikausi, atostogauju jau ir auginu savo pilvinuka . kartais aplanko liudesys, ypac dabar kai pradejom tvarkyti Angeliuko kapeli, statom paminkliuka...bet stengiuosi greit nuvyti liudesi ir dziaugiuosi kiekvienu bumtelejimu i sona

wub.gif sėkmės tau,laukiam tavo pilvinuko bigsmile.gif

QUOTE(Raja28 @ 2014 05 28, 13:20)

oi tos vasaros !!!!as irgi turejau sunkia viena, sirdis plyso, Kai sunu reikejo klykianti palikti, bet nebuvo kur detis.laikykis, gal jai nebus labai blogai kaime, juk vasarele trumpa pas mus

drinks_cheers.gif tikrai,taip,nespėsiu apsidairyt o jau ruduo biggrin.gif Gerai jai ten kaime,smagu,abiem su sese linksma thumbup.gif Išvežėm abi,kad mažiukei streso mažiau būtų.

QUOTE(Lu @ 2014 05 30, 16:11)

Diveja,kaip sekasi mažylei kaime?

Aš atidirbau pirmą savaitę naujame darbe,senajame prastęsiau vaiko auginimo atostogas iki 3 metų. Naujame darbe kol kas įdomu,bet nelengva.Išmoksiu,priprasiu ir bus thumbup.gif
Teko išvežti abi mergytes pas b mamą kaiman.Ten pasiliko jas 2savatitėm,paskui turbūt išvešim pas mano mamą.Biškį patampysim jas,nes pasirinkmo nėra.Gera žinia,ta,kad darželio direktorė priims nuo liepos mažę nelegaliai lankyt.Nes legalu bus tik nuo rugsėjo,ir beje,jau oficialiai gavom darželį thumbup.gif savivaldybė laišką atsiuntė.

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 30, 18:45)
stai ir mes 

Nespėjau pamatyt doh.gif o gal FB gali parodyt? blush2.gif

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 30, 21:30)
  tikrai esu labai laiminga  wub.gif  nors mazius pas mane nera ramus megsta parekauti ,  bet viska atperka jo sypsena  , kartais kai miega pietu miegelio pasiilgstu jo ziauriai ir jo net rekimo . gera glausti , uzmigti salia ir atmerkus akys pamatyt tas mazas akytes kurios ziuri i tave  :  o buna kai maitinu ryte uzmingu keletai min o jis laukia ir ziuri i mane tada  wub.gif  tai nerealu yra , as vis dar skraidau...  wub.gif

Kaip miela skaityt,labai džiaugiuosi už tave wub.gif taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Jau šeši metai,kaip aš čia kartu su jumis.... Sunkus tas tylusis,liūdnasis gimatadienis verysad.gif
Metai nieko nekeičia,nei liūdesys dingsta,nei skausmas,nei ašaros....

Ačiū,kad jūs kartu su manimi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, Mamytes.
Mum irgi laikas greitai bega ir laikas negydo. Dar papildomas rupestis- mano sveikata suslubavo, gulejau ligoninej, itare vezi, bet aciu kazkam auksciau, kad kolkas viskas gerai ir vezio lasteliu nerado. Tikiuosi viska iveiksim kartu su vyru. Viskas labai pasitaise, sutariam gerai, visos nuodemes nuplautos. Gyvenimas ramesnis, aisku, skauda del Angeliuko, kuri turim, tai musu gyvenimo dalis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emilio_mamyte: 04 birželio 2014 - 09:33