Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Ooooo, kokia graži vaivorykštė.

Šiaip ne mano reikalas, bet labai noriu už BICĘ pasidžiaugti. Gal žinote, gal ne, bet ji gi ŠAUNUOLĖ sūnelį dar pasigimdė wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 05 07, 16:45)
Labas,labas
Merginos prisiduokit kaip Jūs?
Besilaukiančios,leliukus auginančios,paaugusius vaikiukus auginančios,liūdinčios,planuojančios 4u.gif  smile.gif

Laba 4u.gif retas svečas aš čia,daugiau FB būnu ax.gif
Gyvenam vis po truputį.Mano mažei jau du metukai,tuoj darban reiks išeit,o mažę į kaimą išvežt močiutei žiūrėt verysad.gif Jau vien nuo minties širdis plyšta,kai ji be manęs o aš be jos.... Nes darželis tik nuo rugsėjo mėn. verysad.gif ech,sunki vasara bus sad.gif

QUOTE(Vaivos juosta @ 2014 05 10, 14:18)
Man per Mamos dieną Vaivutė dovanėlę padarė  wub.gif ...
... stovėjau kieme, lašai krito, o aš šypsojaus....  wub.gif  smile.gif

Tau pasisekė wub.gif

o aš ta proga,jau fb verkiau,kad radau išniekintą ir apvogtą angeliukės kapelį... baisu... skaudu... ir žodžių trūksta..... cray.gif cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divėja: 10 gegužės 2014 - 15:14
QUOTE(lairam @ 2014 05 10, 15:59)

Šiaip ne mano reikalas, bet labai noriu už BICĘ pasidžiaugti. Gal žinote, gal ne, bet ji gi ŠAUNUOLĖ sūnelį dar pasigimdė  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Super naujienos wub.gif

Vaivos juosta,vaivorykštė wub.gif Bet aš dar pamačiau angelą, kairėje nuotraukos pusėje, virš namo stogo....

divėja,tikėkimės,kad mažylei bus smagu pas močiūtę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2014 05 10, 14:59)

Šiaip ne mano reikalas, bet labai noriu už BICĘ pasidžiaugti. Gal žinote, gal ne, bet ji gi ŠAUNUOLĖ sūnelį dar pasigimdė  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif super naujiena thumbup.gif Bice,tu šaunuolė,sėkmės jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif

LU,tikiuosi,kad taip ir bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2014 05 10, 16:59)

vauuu... saunuole Bice thumbup.gif wub.gif dideliausi sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2014 05 10, 13:59)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos,auuu,kaip laikotės?
Tauskute,kada parodysi savo grožį?
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Visos matyt labai uzsiemusios, kad neapsireiskia cia smile.gif

As tai neblogai laikausi, atostogauju jau ir auginu savo pilvinuka smile.gif kartais aplanko liudesys, ypac dabar kai pradejom tvarkyti Angeliuko kapeli, statom paminkliuka...bet stengiuosi greit nuvyti liudesi ir dziaugiuosi kiekvienu bumtelejimu i sona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(estele @ 2014 05 28, 13:50)
Sveikutes smile.gif

Visos matyt labai uzsiemusios, kad neapsireiskia cia  smile.gif

As tai neblogai laikausi, atostogauju jau ir auginu savo pilvinuka smile.gif kartais aplanko liudesys, ypac dabar kai pradejom tvarkyti Angeliuko kapeli, statom paminkliuka...bet stengiuosi greit nuvyti liudesi ir dziaugiuosi kiekvienu bumtelejimu i sona smile.gif

Labai smagu dėl tavęs:)Jau nebe daug liko iki susitikimo:)
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 05 27, 21:50)
Merginos,auuu,kaip laikotės?
Tauskute,kada parodysi savo grožį?

Sveikos,

Laikooomes!!!:)smile.gif darzu ikarstis, tai darbu Iki nosies smile.gif maitinu, migdau, darze kuisiuos, namus aplekiu ir vel is pradziu doh.gif biggrin.gif
Aha tauskute rodyk savo grozi!!!!!!!

Estele dar truputi kantrybes ir grazaus susitikimo!!!! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2014 05 10, 15:59)

Šiaip ne mano reikalas, bet labai noriu už BICĘ pasidžiaugti. Gal žinote, gal ne, bet ji gi ŠAUNUOLĖ sūnelį dar pasigimdė  wub.gif   wub.gif   wub.gif   thumbup.gif

bigsmile.gif Kaip faina!!!!saunuole!!!!

QUOTE(divėja @ 2014 05 10, 16:10)
Laba  4u.gif  retas svečas aš čia,daugiau FB būnu  ax.gif
Gyvenam vis po truputį.Mano mažei jau du metukai,tuoj darban reiks išeit,o mažę į kaimą išvežt močiutei žiūrėt  verysad.gif  Jau vien nuo minties širdis plyšta,kai ji be manęs o aš be jos.... Nes darželis tik nuo rugsėjo mėn.  verysad.gif ech,sunki vasara bus sad.gif
Tau pasisekė  wub.gif

4u.gif  oi tos vasaros !!!!as irgi turejau sunkia viena, sirdis plyso, Kai sunu reikejo klykianti palikti, bet nebuvo kur detis.laikykis, gal jai nebus labai blogai kaime, juk vasarele trumpa pas mus mirksiukas.gif  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 28 gegužės 2014 - 13:21
Raja,įsivaizduoju tavo dienas su mažylę wub.gif o dar plius daržai tai veiklos tikrai sočiai 4u.gif

Diveja,kaip sekasi mažylei kaime?

Tauskute,auuu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 05 30, 18:11)
Raja,įsivaizduoju tavo dienas su mažylę wub.gif o dar plius daržai tai veiklos tikrai sočiai 4u.gif

Diveja,kaip sekasi mažylei kaime?

Tauskute,auuu 4u.gif

kaaa biggrin.gif
Atsakyti