Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(AfricanSun @ 2014 04 19, 20:06)
Sveikos angeliukų mamytės. Aš dar ne mama, bet laukiuosi. Galbūt čia yra patyrusių tokią situaciją, kai susilaukėte vaikelio ir jis neišgyveno. Turiu gimdyti liepą, vaikelis turi tikimybę būti su sindromu, kurio išgyvenamumo procentas labai mažas. Vaisiaus vandenų tyrimo nesidariau, nes nebūčiau žudžiusi savo vaiko, bet kokio atsakymo atveju, tačiau nežinia kankina...Ir taip baisu, jei viskas pasitvirtins, kaip reikės susitaikyti su netektimi. Gal kas kokių patarimų?  verysad.gif
Papildyta:
Kaip matau čia ir yra dauguma tos mamytės, kurios palaidojo tik gimusius lėliukus...Skaitau jus ir gerklę gniaužia. Jūs esat labai stiprios tiek ištvėrusios.

Kol laukiates- neskaitykit sios temos . . Kam save apkraut niuriom mintim. Kokia tikimybe kad vaikelis bu su sindromu? Labai linkiu kad gimtu sveika vaikelis.. Vaikelis net negime o jus jau apie jo mirti galvojate.. Aplenkit sia tema, tikrai buna atveju kai nestumo metu nusttytos vaikelio ligos nepasitvirtina jam gimus. To ir jums linkiu .
Atsakyti
Dėkui, Lauryte. Būčiau pati laimingiausia pasaulyje, jei mano dukrytei viskas būtų gerai. Tikiuosi ir neteks man pas jus užsukti, nes sėkmingai auginsiu vaikutį. Tik va kai baimė sukausto, pradeda lįsti mintys...
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 04 19, 22:19)
Dėkui, Lauryte. Būčiau pati laimingiausia pasaulyje, jei mano dukrytei viskas būtų gerai. Tikiuosi ir neteks man pas jus užsukti, nes sėkmingai auginsiu vaikutį. Tik va kai baimė sukausto, pradeda lįsti mintys...

pritariu laurytei,neikit cia.Dziaukites nestumu ir galvokit ,kad viskas bus gerai.Geros mintys-didele galia.Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šv. Velykų proga linkiu -
daugiau šviesos - kad šiandien būtų šviesiau nei vakar,
daugiau džiugesio - kad šypsenomis pasipuoštų veidai,
daugiau supratimo ir meilės artimui,
daugiau saulės spindulių, mėlynų debesėlių, spalvotų drugių,
pakilios pavasarinės nuotaikos,
daugiau gerumo ir tikro laimės jausmo...
Tegul atgimimas pasklinda ne tik gamtoje, bet ir širdyse, tegul prisikėlimo dvasia užlieja visus, atnešdama viltį, ramybę, džiaugsmą...
Jaukių, šiltų šv. Velykų!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Su Sv. Velykom. 4u.gif LU labai grazus zodziai. wub.gif

AfricanSun echoskopas mokslu seselis, is visos sirdies linkiu kad nepasitvirtintu, o liepa galetumete dziaugtis ir laikyti glebeje savo dukryte. wub.gif Dabar neskaitykite , dziaukites, kalbekite su ja, neduokite jai pajusti kad bijote, ji viska jaucia, likite stipri. As pati suzinojau kad mano dukryte gali neisgyventi 30 nestumo sav. bet tikejau, kad viskas bus gerai, dziaugiausi kiekviena akimirka, ji buvo tiek kiek Dievas mums leido.
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2014 04 19, 23:06)
Sveikos angeliukų mamytės. Aš dar ne mama, bet laukiuosi. Galbūt čia yra patyrusių tokią situaciją, kai susilaukėte vaikelio ir jis neišgyveno. Turiu gimdyti liepą, vaikelis turi tikimybę būti su sindromu, kurio išgyvenamumo procentas labai mažas. Vaisiaus vandenų tyrimo nesidariau, nes nebūčiau žudžiusi savo vaiko, bet kokio atsakymo atveju, tačiau nežinia kankina...Ir taip baisu, jei viskas pasitvirtins, kaip reikės susitaikyti su netektimi. Gal kas kokių patarimų?  verysad.gif
Papildyta:
Kaip matau čia ir yra dauguma tos mamytės, kurios palaidojo tik gimusius lėliukus...Skaitau jus ir gerklę gniaužia. Jūs esat labai stiprios tiek ištvėrusios.

Kaip susitaikyti patarimų nėra... verysad.gif kiekvienai skirtingai, priklauso nuo pačio žmogaus, kiek jis pakelia nelaimę sad.gif
čia renkasi įvairaus amžiaus Angeliukų mamos... verysad.gif
Be to nereikia galvoti apie tai, ko nėra nutikę, ir tikėkimės nenutiks 4u.gif
džiaukitės šia diena...žinau kelias mamas, kurioms žinojimas labiau pagelbėjo išsikapstyti, kažkaip iš anksčiau (gal) susitaikai, bet kai nelaimė ištinka kaip iš giedro dangaus ir sugriūva tavo pasaulis svajonės per akimirką, būna labai sunku suvokti ir atsitiesti...
Atsakyti
Labas,labas
Merginos prisiduokit kaip Jūs?
Besilaukiančios,leliukus auginančios,paaugusius vaikiukus auginančios,liūdinčios,planuojančios 4u.gif smile.gif

Atsakyti
Laba smile.gif Mes augame gerai smile.gif buna dienu rekimu, buna dienu sypsomes smile.gif ryt vaziuosime pas ortopeda profilaktiskai pasitikrinti smile.gif O taip viskas gerai 4u.gif

Pirmadieni nakti negalejau uzmigti , guzas gerkleje tik asaros kaip pupos ir upeliais pradejo teketi , ilgiuosi jos , sunku , kiek laiko ir be praeitu sunku , skaudu ,ilgu ... verysad.gif ziuredama i sunu vis pagalvoju jai ji butu salia , kokia didele butu jau, jai ji salia tik butu ...
motinos diena (sekmadieni)sededama gale masinos su maziuku su vyru pradejome kalbeti kad reik nuvaziuoti aplankyti , gelyciu pasodinti... vos asaras sutvardziau , vos neapsiverkiau ... turbut tokios kaip kialedos , velykos, motinos diena ir ... truksta to mazo zmogeliuko , truksta jos , aplinkui apsidairai ieskai jos bet nerandi ... ir vel asaros liejasi cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 07, 18:05)
Laba  smile.gif Mes augame gerai  smile.gif  buna dienu rekimu, buna dienu sypsomes  smile.gif  ryt vaziuosime pas ortopeda profilaktiskai pasitikrinti  smile.gif  O taip viskas gerai 4u.gif

Pirmadieni nakti negalejau uzmigti , guzas gerkleje tik asaros kaip pupos ir upeliais pradejo teketi , ilgiuosi jos , sunku , kiek laiko ir be praeitu sunku , skaudu ,ilgu ...  verysad.gif ziuredama i sunu vis pagalvoju jai ji butu salia , kokia didele butu jau, jai ji salia tik butu ...
  motinos diena (sekmadieni)sededama gale masinos su maziuku su vyru pradejome kalbeti kad reik nuvaziuoti aplankyti , gelyciu pasodinti... vos asaras sutvardziau , vos neapsiverkiau ... turbut tokios kaip kialedos , velykos, motinos diena ir ... truksta to mazo zmogeliuko , truksta jos , aplinkui apsidairai ieskai jos bet nerandi ... ir vel asaros liejasi  cray.gif  cray.gif  cray.gif

Smagu,kad augat gražiai.Aš pridėjau tave FB pas Angelų mamas.Kai prisijungsi-parodyk savo grožį 4u.gif

Man pavyksta sulaikyti ašaras.Matyt jau ir širdis apsiprato.Likęs ilgesys...labai didelis ilgesys...prisiminimai...Ir aišku,kad įsivaizdavimas kaip atrodytų,kaip šnekėtų ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 05 07, 19:52)
Smagu,kad augat gražiai.Aš pridėjau tave FB pas Angelų mamas.Kai prisijungsi-parodyk savo grožį 4u.gif

Man pavyksta sulaikyti ašaras.Matyt jau ir širdis apsiprato.Likęs ilgesys...labai didelis ilgesys...prisiminimai...Ir aišku,kad įsivaizdavimas kaip atrodytų,kaip šnekėtų ir t.t

mintyse auginu ir isivaizduoju ka sakytu , ka darytu ... ka jau moketu ...

As zinok is FB issiregistravau ten ne man , man tokios svetaines ne man 4u.gif imesiu kada cia foto pasirdysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 05 07, 20:10)

As zinok is FB issiregistravau ten ne man , man tokios svetaines ne man  4u.gif  imesiu kada cia foto pasirdysim  smile.gif

eik,eik galejai gi likt ,siaip pas angelu mamas ateitum ir tiek:)
Atsakyti
Man per Mamos dieną Vaivutė dovanėlę padarė wub.gif ...
... stovėjau kieme, lašai krito, o aš šypsojaus.... wub.gif smile.gif

user posted image

Mano džiaugsmeliai:

http://s31-temporary...e/-88693455.jpg

http://s31-temporary...7/-88693455.jpg

http://s31-temporary...a/-88693455.jpg
Atsakyti