Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 04 10, 10:50)
Labas rytukas  4u.gif  Augam kaip ant mieliu , kaip buvom pas gyd.tai svere 5.300g ir 60cm , dabar va eisim tai manau vel kokius4cm paauge busim ir kokie 6kg bus nes jau jauciasi kai ilgai palaikai ant ranku svoriukas  wub.gif  bet nera jis pas mus burbuliukas vos ispute zandukai , viskas eina ilgin  smile.gif  Na o taip buna dienu ramiu buna dienu neramiu rekimo , bet kai miega tas keleta val,jis jau pasiilgstu jo to rekimo , sypseneliu...  wub.gif  aisku issekina ta jo rekima kai nezinai kas yra jam ar siaip sau rekia, bet vis tiek pasiilgstu po poros val. sito  smile.gif 
Nea ne esu as FB reiks kada gal prisiregostruoti ir prisijunkti prie jusu  wub.gif

Kaip mergyte tavo auga...?  wub.gif

Na saunuoliai, krepsininkas bus thumbup.gif biggrin.gif
Mes tai miegaliukes, miega po 18 val. Tad irgi pasiilgstu lotuliukas.gif
Jau esam 60 cm ir 6570 kg. burbulytes ax.gif , I menesi po 1,3- 1,5 kg. priaugam blush2.gif
Aisku raida biski veluos, bet tikiuosi Viskas bus Gerai ir prisivysim bendraamzius g.gif
Taip tai tikras aukselis, vakare zandukus paglostau biggrin.gif ir pati uzmiega, aisku buna Kai ir balsa pakelia, Kai dar pabendrauti nori, bet visumoje, tokius 5 galima butu is karto ramius auginti biggrin.gif zinok kad tetes nera, reik mamytei leisti pailseti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 10 balandžio 2014 - 10:23
QUOTE(Raja28 @ 2014 04 10, 12:21)
Na saunuoliai, krepsininkas bus thumbup.gif  biggrin.gif
Mes tai miegaliukes, miega po 18 val. Tad irgi pasiilgstu lotuliukas.gif
Jau esam 60 cm ir 6570 kg. burbulytes ax.gif , I menesi po 1,3- 1,5 kg. priaugam blush2.gif
Aisku raida biski veluos, bet tikiuosi Viskas bus Gerai ir prisivysim bendraamzius g.gif
Taip tai tikras aukselis, vakare zandukus paglostau  biggrin.gif  ir pati uzmiega, aisku buna Kai ir balsa pakelia, Kai dar pabendrauti nori, bet visumoje, tokius 5 galima butu is karto ramius auginti biggrin.gif zinok kad tetes nera, reik mamytei leisti pailseti biggrin.gif

ir sauniai augat thumbup.gif wub.gif viskas bus gerai ir viskuom pasivysite mirksiukas.gif
Karalaitis mano visai nenori dienom miegot bet vis ji uzlauzau ir miega tada smile.gif nuo pat gimimo jis ryte pavalgo ir iki14-17h gali nemiegoti , visa diena buna nemiega tai kai uzlauziu tada parpia sau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 04 10, 15:17)
ir sauniai augat  thumbup.gif  wub.gif viskas bus gerai ir viskuom pasivysite  mirksiukas.gif
Karalaitis mano visai nenori dienom miegot bet vis ji uzlauzau ir miega tada  smile.gif  nuo pat gimimo jis ryte pavalgo ir iki14-17h gali nemiegoti , visa diena buna nemiega tai kai uzlauziu tada parpia sau  biggrin.gif

As I lauka Turiu galimybe isgrusti, tai tik ten ir parpia, namie tiek nemiegotu, nebent ant pirstu Galu vaiksciociau biggrin.gif
Tikras karalaitis biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2014 04 10, 16:25)
As I lauka Turiu galimybe isgrusti, tai tik ten ir parpia, namie tiek nemiegotu, nebent ant pirstu Galu vaiksciociau biggrin.gif
Tikras karalaitis biggrin.gif  wub.gif

na siandiena as jau suvysciau Karalaiti savo kaip kareivuka ir tada jis pamiegojo apie2val tai thumbup.gif buvo , pavalgem ir abu kartu paie 30min miegojom taip pirma karta uzsnudau su juo , pramerkus akys pamaciau ji ziurinti i mane ir sypsojosi taip gera ir miela wub.gif kartais nesitiki kad tai tikra wub.gif kad galiu apkabinti pabuciuoti, liesti, ciupineti jo mazus pirstukus... kad tiek laukta ir sulaukta... wub.gif
O taip lauke ir nemiega jis pas mane , kai griztam namo tada ji i balkona as dar ivezu ir tada tik uzmiega na cia taip daraiu savaite kokia, nes taip kad balkone jis miegotu ir schmoll.gif nemiega velniukstis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 04 08, 23:51)
mes žinok FB matomės, gal ir Tu turi susikūrusi?

neturiu aš FB, bet vis dažniau galvoju, kad reikalingas. jei kada susikursiu, pasirodysiu. o mūsų nuotraukėlių puslapio ir adresą ir slaptažodį pamiršau blush2.gif kažin, ar ten dar kas nors vyksta?
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2014 04 10, 20:42)
neturiu aš FB, bet vis dažniau galvoju, kad reikalingas. jei kada susikursiu, pasirodysiu. o mūsų nuotraukėlių puslapio ir adresą ir slaptažodį pamiršau blush2.gif  kažin, ar ten dar kas nors vyksta?

turbut kads nebe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2014 04 10, 19:42)
neturiu aš FB, bet vis dažniau galvoju, kad reikalingas. jei kada susikursiu, pasirodysiu. o mūsų nuotraukėlių puslapio ir adresą ir slaptažodį pamiršau blush2.gif  kažin, ar ten dar kas nors vyksta?

QUOTE(Tauskute_ @ 2014 04 10, 21:08)
turbut kads nebe  4u.gif

Ateikit abi į FB mirksiukas.gif Ten ir nuotraukomis pasidalinam.
As irgi slaptazodzi pamirsau:)
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 04 11, 09:52)
Ateikit abi į FB mirksiukas.gif Ten ir nuotraukomis pasidalinam.
As irgi slaptazodzi pamirsau:)

sveikos mergaites ir as noriu i FB ax.gif kaip jus ten rasti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2014 04 11, 22:02)
sveikos mergaites ir as noriu i FB ax.gif  kaip jus ten rasti? 4u.gif

reikia kuria nors is musu pasikviesti i draugus,kad prijungtume i grupe 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 04 12, 10:20)
reikia kuria nors is musu pasikviesti i draugus,kad prijungtume i grupe 4u.gif

pakvieskit mane kuri i draugus, zydrune ivanauskaite aciu 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms ! Seniai cia jau besilankiau unsure.gif Labai dziaugiuosi ir sveikinu visas likimo drauges ,kurios jau dziaugiasi ir supuoja savo aukselius bei ,kurios dar tik laukia ir dziaugiasi pilvuku..

Atsakyti
Sveikos angeliukų mamytės. Aš dar ne mama, bet laukiuosi. Galbūt čia yra patyrusių tokią situaciją, kai susilaukėte vaikelio ir jis neišgyveno. Turiu gimdyti liepą, vaikelis turi tikimybę būti su sindromu, kurio išgyvenamumo procentas labai mažas. Vaisiaus vandenų tyrimo nesidariau, nes nebūčiau žudžiusi savo vaiko, bet kokio atsakymo atveju, tačiau nežinia kankina...Ir taip baisu, jei viskas pasitvirtins, kaip reikės susitaikyti su netektimi. Gal kas kokių patarimų? verysad.gif
Papildyta:
Kaip matau čia ir yra dauguma tos mamytės, kurios palaidojo tik gimusius lėliukus...Skaitau jus ir gerklę gniaužia. Jūs esat labai stiprios tiek ištvėrusios.
Atsakyti