QUOTE(estele @ 2014 03 19, 18:01)
Kokia pazistama istorija...
skaiciau ir atrodo dar karta viska isgyvenau...
O as gal siek tiek ir slapuke, nemazai laiko dziaugemes
tik su vyru...labai bijojom sakyti kazkam todel stengemes kuo ilgiau tyleti. Kiekviena diena kovoju su baimem, veju jas salin...kai pradejau jausti judesiukus kazkaip ramiau pasidare, nes jauciu Ji
Koks malonus kiekvienas bumtelejimas
Kaip nebefaina lauke, ziema sugrizo...bet gal neilgam
Sveikos,
Kaip smagu
saunuoliai, grazaus, ramaus laukimo
QUOTE(bicė @ 2014 03 29, 20:28)
Labas vakarelis,
Sirdis syla radus tokias dziugias zinias!!! Raja28, Tauskute dideliausi sveikinai sulaukus savo stabukleliu! Glauskit , auginkit, myluokit.
Grazaus ir ramaus tau laukimo Estele!
Kazkaip pradzioje atrodo, kad didziausias noras yra sustabdyti tas nesibaigiancias netektis, su laikusupranti, kad to sustabdyti neimanoma, bet kaskart isgirdus, kad kieno nors namus aplanke angelas sugriztas tas beprotiskas liudesys, ilgesys ir skausmas. 6 metu patirtis noretu nuraminti ir pasakyti, kad tikrai bus viskas kitaip, bus sviesiau ir linksmiau, kad noras gyventi sugris, bet sustabdau save ir suvokiu, kad tom pirmom dienom, menesiais, metais tokie zodziai buvo nesuvokiami, netikri, neimanomi. Visom naujom mamytem tiesiog linkiu stiprybes ir tikejimo.
Dideli linkejimai visom su kuriom skausma dalinomes kartu!
Aciu
QUOTE(*ermita* @ 2014 04 08, 21:06)
Labas vakaras, mielosios,
sveikinu Rają28, Tauškutę, apkabinus savo stebuklus.
oi kaip seniai buvau užsukusi... ne todėl kad "pagijau". laikas moko paslėpti sielvartą giliau ir gydyti žaizdas tyliai. o jos vis atsiveria ir atsinaujina. Angelo mama liksiu visada. atrodo, lyg grįžau į namus po ilgos kelionės. o ypač nustebau ir nudžiugau perskaičius pažįstamus vardus - Lu, bicė, xiukė, Tauškutė...
vakar mano Angelui būtų sukakę 12 metų. matau jį paaugusį, atrodo kad jis čia pat, šalia. tik išpuošus kapą gėlėmis suvoki, kad ne toks turėtų būti gimtadienis. deja... tada jau ašarų nesulaikai.
visoms dideliausi linkėjimai ir kad kelias į viltį būtų kuo trumpesnis
Aciu
Tavo angelui, jau beveik paaugliukui
QUOTE(Anggell @ 2014 04 09, 16:01)
Sveikos,
Lu tikrai taip , istustejus ......
Mano princesei 12d butu 2 metukai. Verkiu, liudna, skaudu, o kas dar belieka.....
. Sestadieni vaziuosime , vyro mama sako, o kodel 12, tai gal atvaziuokite po velyku, ( nes per Velykas vyras dirbs), sakau kad mano vaikui 2 metukai, tai kaip man neatvaziuoti. Tai ji, jo , tikrai, buvau pamirsus. Iskart supykau, o paskui galvoju , o kodel ji turetu apsiminti, tai mano vaikas ..... ir tiek....Mano mama irgi panasiai pasake,: oj zinai , pas kiekviena savo problemu, kur cia viska prisiminsi.
Tai vat ..................
Ermita zvakete Jusu Angeliukui
(*) su tyliuoju gimtadieniu
Tavo princesytei
su tyliuoju!!!
Taip niekas kitas neatsimins, tik mamos sirdis, kaupia visas negandas ir vercia puslapi, po puslapio, karta pagalvojau, kiek TA mamos sirdis turi aprepti, kiek turi isgyventi Iv. Jausmu: gimimai, netektis vaiku ligos, palikimas darzelyje, islydejimas i mokykla, sekmes ir ne sekmes......ehhh, visgi mes stiprios!!!,tad nepaluskim!!!
Tauskute Kaip jus augat, Kaip Laurynas, galetumet kada pasirodyti?ar esi fb?