Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

As tai labai dziaugiuosi,kad siais laikais yra atliekama cezario operacija.Aisku,kurios bijo gimdyti ir perkasi CP,nors jokiu kliuciu pagimdyti pacioms-tada ne.Bet kada jis butinas as UZ.
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 02 20, 14:15)
As tai labai dziaugiuosi,kad siais laikais yra atliekama cezario operacija.Aisku,kurios bijo gimdyti ir perkasi CP,nors jokiu kliuciu pagimdyti pacioms-tada ne.Bet kada jis butinas as UZ.

Nors Mano cp ir probleminis ir supuliavo, tik rytoj nuims pakutinius tvarscius, bet as dziaugiuosi, kad Turiu Jo deka sveika savo lelyte wub.gif

Tauskute vargsiuke tiek iskentejai, bet Saunuole esi, viskas sugis Viskas uzsimirs, glausk savo dziaugsmeli ir dziaukis kiekviena akimirka wub.gif 4u.gif
As irgi vis buciuoju ir buciuoju Abu savo zirnius, jauciuosi, kad sirdis pilna dabar, Aisku butu vietos ir kitam leliui jei butu, bet dabar jauciu tokia pilnatve wub.gif , vos speju suktis biggrin.gif blush2.gif dar kol I ritma isivaziuosim ir apsiprasim kad esam keturiese.
Atsakyti
Kaip malonu skaityti tokias naujienas, akimirkas, ispudzius ir visus potyrius wub.gif
kad visu sirdys uzsipildytu tik tokiom emocijom 4u.gif lauksiu ir as tos dienos rolleyes.gif
Atsakyti
Tauskute 4u.gif 4u.gif 4u.gif kad greiciau viskas sugytu praeitu , kiek tau reikejo istverti , tu saunuole thumbup.gif 4u.gif

Laimingai istekejusi laikas eina,ir su laiku ateina ramybe, skausmas nedingsta, bet pasidaro kitoks 4u.gif

As irgi uz CP , jeigu tai yra butina ( del sveikatos vaiko arba mamos), bet kada pacios nori schmoll.gif

Lu geri zodziai drinks_cheers.gif

Man taip greit dienos bega, as nematau savaiciu, menesiu , doh.gif Antradieni parade mano suniukui operacija, tai ten buvo auglys, dabar darys tyrima ar vezys ar ne, laukiu atsakymo . Pasiemiau atostogas, nes sunkiai pakolkas mums sekasi, beto negaliu as jo vieno palikti visa diena namie kol esu darbe.

Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Sveikinimais Tauskutei ir Laurynukui - auk didutis, buk gerutis mama pavaduosi 4u.gif 4u.gif wub.gif

Oi, mergaites, uz visas pagimdyt galeciau biggrin.gif Maziai buvo 4400g, 3640 ir 4340g, bet tik pirma su smulkiais plysimukais pagimdziau. Greiciausias gimdymas 45 min thumbup.gif Jei bus norinciu skambinkit lotuliukas.gif
As irgi tik tylioji skaitytoja. Sukuosi kaip vovere rate - darbas, namai, vaikai, problemos.. labai retai prisedu prie kompo. Mazius eina i darza, pradejo kalbeti, dabar toks pats idomiausias laikas, graziausias.... asaros uzgniauzia kiekviena karta kai apsiveja rankomis kakla ir pasako ''mamyte''... Toks ilgai lauktas ir issvajotas mano vaikas....
Atsakyti
Mano pirmagime buvo-3200kgColiuke palyginus su kitais vaikeliais smile.gif
Angeliuke-4500kg
Sunus-4220kg
Tai kazin,kazin ar nebutu sunku tokiu druckiu paciai isgimdyti g.gif
Atsakyti
manosios, tai:
4650g, 4570g ir mažiausioji 3840g... 4u.gif mažesnį išgimdyti gal lengviau, bet skauda, tai vienodai per sąrėmius... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 02 22, 00:39)
manosios, tai:
4650g, 4570g ir mažiausioji 3840g... 4u.gif mažesnį išgimdyti gal lengviau, bet skauda, tai vienodai per sąrėmius... biggrin.gif

Mano angeliuke mazute gime tai labai lengvai isgymdziau per 1h. ir dabar galvojau kad greit bus ir gyd galvoja ir sake kad 30min ir vsio 4u.gif o cia va kaip atvirksciai viskas 4u.gif
Atsakyti
Tauškute, šaunuolė Tu! 4u.gif Gražių dienų Jūsų šeimai wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, kaip jums sekasi, ziuriu ramu cia rolleyes.gif
Angell, kaip tau sekasi, kaip tavo Vestukui, gal jau pagerejo?
Tauskute, kaip tau su lelyte sekasi? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braske27: 26 vasario 2014 - 16:07
Sveikos 4u.gif

Braske 27 aciu kad klausi 4u.gif Mes su suniuku namie atostogaujame. thumbup.gif Pirma naktis po operacijos buvo siaubinga doh.gif , su vyru ji nesiojom ant ranku , labai buvo neramus, tai nakti vyras ir i lauka nese, ir maitinom, ko tik nedareme. Tai kita diena vyras buvo su jo namie, o as atejau i darba kaip zombi, sakau einu atostogauti, nenorejo isleisti, bet paskui pasirase ir iki pirmadienio as laisva. smile.gif. Gyja viskas graziai,tyrimo rezultata suzinosiu rytoj , ryt jau isims siulus, siandien laukiu maito jam kito, nes nelabai mums sekasi maista jam surasti, tai uzsakiau is kauna, nes vln tokio nera lotuliukas.gif . Nes kasasi, lyg buvo geriau, o dabar kandzioja leteneles, tai ryt pas vete pakausiu ka daryti man, gal pas koki dermotologa reikia, bet nelabai zinau vln kur galeciau gera rasti, vetu daug bet....Zodziu gydysime toliau smile.gif O kita savaite manau gau galesime issimaudyti ir apsikirpti. Nes ziauriai atrodo ax.gif

Ant kapu jau pradeda listi gelytes, vyro mama sake wub.gif . o mes ieskome naju akmenuku, pavasari noresime viska sutvarkyti, nes tiem jau daug metu, puse nera. Gal kuri is jusu zinote kur vln arba netoli vln yra nebrangiai? Nes tie kurie daro paminklus is kazkur ima, gal ten butu pigiau. Nes nemazai ju reikes.

Braske 27 kaip tu?
Taukute kaip sunelis ?
Kaip kitos mamytes?
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif Na mes visai neblogai , parekiam , kakojam, sysiojam , apsisisiojam save retkarciais biggrin.gif gavo ir i burna ne tycia biggrin.gif miegam ir budraujam ai ir dar valgom smile.gif Naktis kol kas neramios rekiam ir viskas, o diena miega ramiai viskas oki tik naktis ir prasideda pageidavimu koncertas biggrin.gif mama be miego tetis ir smile.gif
Ryt ateina slaugytoja pas mus , pasvers , paziures kaip cia mums sekasi 4u.gif jau slaiztai 56cm ant ribos reiska augam smile.gif
o as vis dar sedet negaliu dar vis stoviu biggrin.gif stovint valgau ir rasau jums 4u.gif
Atsakyti