Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Sauleta, grazi diena, o manyje tik tustuma...... Siandien buvom atsisveikinti su Angeleliu pries kremavima. Ir vel tie patys jausmai kaip gimdant nesibaigiancios asaros ir skausmas sirdy... pries akis vis dar tebestovi mazas baltas karstelis, o jame mazas Angeliukas, kurio nesugebejau issaugot... su mumis jo nebera jau 7 savaites... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(braske27 @ 2014 01 16, 15:35)
Sauleta, grazi diena, o manyje tik tustuma...... Siandien buvom atsisveikinti su Angeleliu pries kremavima. Ir vel tie patys jausmai kaip gimdant nesibaigiancios asaros ir skausmas sirdy... pries akis vis dar tebestovi mazas baltas karstelis, o jame mazas Angeliukas, kurio nesugebejau issaugot... su mumis jo nebera jau 7 savaites...  cry.gif

console.gif laikykis mergyt

as nedalyvavau laidotuvese savo mergytes, tiesiog vyras viska sutvarke kol ligonineje buvau, palaidojo jis su uosviais mano auksa plauke verysad.gif
Atsakyti
Aš laidotuvėse taip pat nedalyvavau, mama vežė kremuot, su kremuota urnoje visą naktį kartu buvo- man buvo per baisu, per skaudu...

Laikykis braske27, dar daug visko bus- ir pakilimų, ir staigių kritimų.

Vakar buvo metai po gimimo ir mirimo. Dabar bandau susiimti- nutarėm su vyru ir vyresnėliu vėl atostogų kur šilta skristi- dėl to meilė jaunėliui ne mažesnė, bet noriu, kad didžiuotųsi manimi gyvendamas ant tų minkštų debesėlių. Sakau debesėlių- nes jie tokie minkšti ir pūkuoti. Nežinau, ar danguj jis šiuo metu, ar viskas taip ir pasibaigė šiuo gyvenimu- bet kažkuo tikiu. Tikėk ir Tu...
Atsakyti
Braske27 stypriai apkabinu verysad.gif console.gif Sunku , labai sunku..... viska istverti .... verysad.gif zinau..... verysad.gif

As irgi gulejau dar ligoninej, vyras viska sutvarke, buvo musu tevai, giminaiciai ir nemazai draugu ( net labai nustebau kaip man paskui pasake, kad buvo ) ..... verysad.gif O pati nuvaziavau pas Angeliuka po savates ........ tai iki siol atsimenu ta pirma vaizda kaip vakar...............ta maza kapeli..............ir ta skausma kuris mane valge is vidaus..........ir asaras , kurios byrejo kaip pupos............ir ta begaline tustuma viduj................labai daug emociju, jausmu, skausmo, klausimu.......
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 01 16, 11:37)
console.gif laikykis mergyt

as nedalyvavau laidotuvese savo mergytes, tiesiog vyras viska sutvarke kol ligonineje buvau, palaidojo jis su uosviais mano auksa plauke  verysad.gif

Aciu uz palaikyma...Matai, Tauskute, as gyvenu UK, del to cia viskas kitaip. Per daug ilgai cia viskas uztrunka....
Papildyta:
QUOTE(Anggell @ 2014 01 16, 14:02)
Braske27 stypriai apkabinu  verysad.gif  console.gif Sunku , labai sunku..... viska istverti ....  verysad.gif zinau.....  verysad.gif

As irgi gulejau dar ligoninej, vyras viska sutvarke, buvo musu tevai, giminaiciai ir nemazai draugu ( net labai nustebau kaip man paskui pasake, kad buvo ) ..... verysad.gif O pati nuvaziavau pas Angeliuka po savates ........ tai iki siol atsimenu ta pirma vaizda kaip vakar...............ta maza kapeli..............ir ta skausma kuris mane valge is vidaus..........ir asaras , kurios byrejo kaip pupos............ir ta begaline tustuma viduj................labai daug emociju, jausmu, skausmo, klausimu.......

Aciu Anggell, siandien mano maziuka turetu kremuoti, del to tik parveze karsteli is ligonines i krematoriuma mums, kad atsisveikintumem.... ryt pasiimsim peleniukus
Atsakyti
brashke,laikykis verysad.gif
As irgi gulejau ligonineje po cp.Vyrui draugas padejo viska sutvarkyti,kuris irgi netekes vaikelio yra.Karsteli,rubelius mano mama nupirko,o laidojant buvo zmoniu nemazai.MB klasiokai,draugai mano drauges.Kai gryzinejau is ligonines uzvaziavom i kapus...ten sviezias kalnelis skestantis baltu roziu zieduose...jos buvo uzsalusios,spindejo lede....
Dabar ziema visada vezu baltas rozes,labai graziai uzsalusios atrodo ir ilgai issilaiko
Atsakyti
QUOTE(Emilio_mamyte @ 2014 01 16, 11:52)
Aš laidotuvėse taip pat nedalyvavau, mama vežė kremuot, su kremuota urnoje visą naktį kartu buvo- man buvo per baisu, per skaudu...

Laikykis braske27, dar daug visko bus- ir pakilimų, ir staigių kritimų.

Vakar buvo metai po gimimo ir mirimo. Dabar bandau susiimti- nutarėm su vyru ir vyresnėliu vėl atostogų kur šilta skristi- dėl to meilė jaunėliui ne mažesnė, bet noriu, kad didžiuotųsi manimi gyvendamas ant tų minkštų debesėlių. Sakau debesėlių- nes jie tokie minkšti ir pūkuoti. Nežinau, ar danguj jis šiuo metu, ar viskas taip ir pasibaigė šiuo gyvenimu- bet kažkuo tikiu. Tikėk ir Tu...

aciu uz palaikyma, nemoku net pasakyt kaip drasko sirdi, nes po 7 sav. po gimdymo atrodo vel viskas is naujo.... Noriu tiketi, kad jam ten geriau, man neisejo jo issaugoti....... laiko jau nebeatsuksiu atgal
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2014 01 16, 14:34)
brashke,laikykis verysad.gif
As irgi gulejau ligonineje po cp.Vyrui draugas padejo viska sutvarkyti,kuris irgi netekes vaikelio yra.Karsteli,rubelius mano mama nupirko,o laidojant buvo zmoniu nemazai.MB klasiokai,draugai mano drauges.Kai gryzinejau is ligonines uzvaziavom i kapus...ten sviezias kalnelis skestantis baltu roziu zieduose...jos buvo uzsalusios,spindejo lede....
Dabar ziema visada vezu baltas rozes,labai graziai uzsalusios atrodo ir ilgai issilaiko

Aciu uz palaikymo zodzius. Stiprybes ir tau ir visoms kitoms mamytems, kad ir kiek laiko bepraeitu skausmas isliks visada...
mes tik rytoj ji paleisim.....
Atsakyti
Atsiprasau uz toki kvaila klausima, o ka pas jus daro su peleniukais? Tai Jus kapelio neturesite? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 01 16, 20:34)
Atsiprasau uz toki kvaila klausima, o ka pas jus daro su peleniukais? Tai Jus kapelio neturesite?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Urna su pelenais palaidoja i žemę. Mes irgi kremavom, tik Lt sekančia dieną kremavom, UK labai ilgai laukti.. Tas laikas iki laidotuvių laaabai sunkus.. Laikykis Braske..
Laikykimės visos, Mano dukrytė iškeliavo prieš 2.5 mėn, aš jau pradėjau dirbti. Kol dirbu- gerai jaučiuosi, mintys visai kitur būna.. Bet jau gryžinėju namo, ir ašaros kaupiasi.. Liudna gryžti į namus kur JOS nėra.. Labai liūdna..
Atsakyti
mea au vyru dalyvavom laidotuves ir karsteli patys inesem i krematoriuma, visi draugai dalyvavo... pelenukus pasieme kita ryta... iki pat siol jie su mumis...

braske, stiprybes, begalines stiprybes tau noriu palinket verysad.gif

zvakeles angeleliams wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauryte80 @ 2014 01 17, 07:05)
Urna su pelenais palaidoja i žemę. Mes irgi kremavom, tik Lt sekančia dieną kremavom, UK labai ilgai laukti.. Tas laikas iki laidotuvių laaabai sunkus.. Laikykis Braske..
Laikykimės visos, Mano dukrytė iškeliavo prieš 2.5 mėn, aš jau pradėjau dirbti. Kol dirbu- gerai jaučiuosi, mintys visai kitur būna.. Bet jau gryžinėju namo, ir ašaros kaupiasi.. Liudna gryžti į namus kur JOS nėra..  Labai liūdna..

verysad.gif console.gif
Atsakyti
[quote=zoroboba,2014 01 17, 11:43]
mea au vyru dalyvavom laidotuves ir karsteli patys inesem i krematoriuma, visi draugai dalyvavo... pelenukus pasieme kita ryta... iki pat siol jie su mumis...

braske, stiprybes, begalines stiprybes tau noriu palinket verysad.gif

zvakeles angeleliams wub.gif
Aciu, db truputi ant sirdies lengviau, kad padarem viska, ka galejom. Mes tai nelabai zinojom kaip ir kas cia vyksta, todel buvom tik dviese su savo MB. Gal kam ir keistai pasirodys, bet mes nusprendem savo mazycio peleniukus isbarstyti i jura, taip ir padarem(nors cia negalima to daryti). Kadangi gyvenam ne LT neiseitu taip daznai lankyti kapelio, o ir cia neaisku, kiek laiko begyvensim. tikiuosi suprasit ir nesmerksit. pagal zodiaka jis turejo buti vandenis, tai ten ji ir paleidom...........
Atsakyti