QUOTE(rugsėjė @ 2014 02 20, 12:27)
Kai su mažuoju operavo, dalinė nejautra nesuveikė (aš jai atspari pasirodo),
pjauna, žvėriškai skauda, gydytojui sakau skauda labai, bet jūs operuokit, aš viską dėl vaiko iškentėsiu :rolleyes: ... daktaras sako, ką tu iškentėsi, vos peiliu paliečiu, tu net traukaisi. Aišku gavau pilną narkozę, kai akis atmerkiau priešais save pamačiau mažojo akis
Tokios mes mamos, kad nesvarbu kiek, kentėsim tiek kiek reiks
būčiau nualpus turbūt iškart,jeigu tik skausmą pajautus būčiau
ir taip visą operacija vis oro trūko,vis klausiau ar jau,ar jau
tai labai gerai,kad anesteziologė buvo iš mano miesto.Kalbėjo su manimi,sakė,kad va,dabar bus taip ir taip.Poto kol mane siuvo nešiojo Kernių,nes ponaitis labai rėkė
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 20, 13:00)
Kai kirpo as ir jauciau bet ne tas galvoj skausmas buvo , buvo tik kad lelius islystu , nes ruosesi jau daryt cp , bet gyd nepasidave ir pagalbos ju isstumem leliuka
saremiai pas mane ant tiek trumpi buvo kad sakes
mane 6gyd. lauze kaip gumine lele, gulejau kaip varle , dvi ant pilvo , viena prie galvos kad lenkciausi prie krutines, dvi kojas laike uzlauze , viena apacioje, padejeos ir akuseres pyle vandeny man ant veido ant kuno nes alpau ir samone aptemdavo , as ta akimirka nieko nebaujaciau nezinojau ar saremiai cia ar skauda kad gyd.lauzo mane
ir ta akimirka tik prasiau savo auksplaukes angeliukes kad padetu man ir vaikiukui
ir ta akimirka islyno lelius
Šaunuolė TU
Viską iškentei,ir dabar džiaugiesi savo stebuklu.
Į tą temą,tai labai geri žodžiai yra
... iš kančios tveriami pasauliai - nei vaikas, nei žvaigždė nėra gimę be skausmo ...