Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(laimingai_istekejusi @ 2014 02 19, 00:02)

Oj mergytes, net nezinau, nenoriu girtis, bet pradejau jausti zeme po kojomis, kazkokia ramybe pagaliau ateina i mane. Noriu, kad tai testusi ilgiau, kad nebutu tai tyla pries didele audra...

labai nuoširdžiai džiaugiuosi už Tave, laimingai istekėjusi 4u.gif nevalia leisti sau suabejoti, jog tai nesitęs... ir taip nebus.
aš savosios ramybės vis dar ieškau... sunku suvokti, kad netruks ir metai prabėgti, o širdelę nepaliauja skaudėti...
Atsakyti
Sveikos mergynos smile.gif Vis pirma didelis aciu uz sveikinimus smile.gif Mes jau namie , siandiena jau namie,pagaliau grizom namo nebe vieni smile.gif vyras stopke daro vis patyket ir negali visas dreba dar is susijaudinimo smile.gif
Pagymdziau ir verkiau pasikukciodama ir vyras kartu nes patyket negalejau kad tai tikra...Kad vyras laiko rankose, glebyje musu suneli kuri atnese man pabuciuoti wub.gif
Ligonineje kol gulejom vis as kaip katinas uostinejau savo suneli, buciavau ir visas jau isbuciuotas wub.gif neapsakomas jausmas ir malonumas laikyti glebyje ji , ji maitinti ... tokia euforija ir palaima wub.gif
Atsakyti
Tauškute tikrai sunku patikėt, kad turi glėbyje vaiką ir svarbiausia, kad GYVĄ smile.gif
Aš tuo patikėjau tik kai važiavau pro ligoninės vartus namo po 6 parų, ašaros smaugė gerklę ir toks keistas jausmas, kad GYVAS mažylis ir toks pasididžiavimas, kad nugalėjau baimes ir ryžausi wub.gif
Sveikinimai dar kartelį jau grįžus namo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 19, 18:18)
Sveikos mergynos  smile.gif  Vis pirma didelis aciu uz sveikinimus  smile.gif  Mes jau namie , siandiena jau namie,pagaliau grizom namo nebe vieni  smile.gif  vyras stopke daro vis patyket ir negali visas dreba dar is susijaudinimo  smile.gif 
Pagymdziau ir verkiau pasikukciodama ir vyras kartu nes patyket negalejau kad tai tikra...Kad vyras laiko rankose, glebyje musu suneli kuri atnese man pabuciuoti  wub.gif
Ligonineje kol gulejom vis as kaip katinas uostinejau savo suneli, buciavau ir visas jau isbuciuotas wub.gif neapsakomas jausmas ir malonumas laikyti glebyje ji , ji maitinti ... tokia euforija ir palaima  wub.gif

Isivaizduoju,kad tas jausmas be proto geras smile.gif norejau paklausti, kaip tau praejo gimdymas, kiek laiko truko, kaip jauties po visko?
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 19, 18:18)
Sveikos mergynos  smile.gif  Vis pirma didelis aciu uz sveikinimus  smile.gif  Mes jau namie , siandiena jau namie,pagaliau grizom namo nebe vieni  smile.gif  vyras stopke daro vis patyket ir negali visas dreba dar is susijaudinimo  smile.gif 
Pagymdziau ir verkiau pasikukciodama ir vyras kartu nes patyket negalejau kad tai tikra...Kad vyras laiko rankose, glebyje musu suneli kuri atnese man pabuciuoti  wub.gif
Ligonineje kol gulejom vis as kaip katinas uostinejau savo suneli, buciavau ir visas jau isbuciuotas wub.gif neapsakomas jausmas ir malonumas laikyti glebyje ji , ji maitinti ... tokia euforija ir palaima  wub.gif

Oj Tauskute labai dziaugiuosi uz Jus 4u.gif daug daug dar tokiu laimingu dienu Jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 19, 22:18)
kartu nes patyket negalejau kad tai tikra...

dar daug kartų negalėsi patikėti, kad tai tikra mirksiukas.gif wub.gif ir nubučiuotas šis kūdikis bus daugiausiai už visus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 19, 20:18)

Tauskute, dar karteli labai labai sveikinu sulaukus issvajoto stebuklo. wub.gif wub.gif wub.gif Labai uz jus dziaugiuosi.
Laukiam pasakojimo apie viska issamiau. Varduka jau turit?
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif Pirma naktis namie wub.gif buvo nerami tevelius sokdino bet tai kazkas tokio malaonaus wub.gif
Dabar abu mano Karalaiciai miega wub.gif o mamyte pusryciauja smile.gif
Vardukas Laurynas wub.gif

Gymdymas buvo sunkus , gymdydama tik prasiau savo aukspalaukes kad padetu kad padetu isgymdyti , bet mane kirpo isore (kaklelis sveikas) ir as stumiu ir sakt mane kerpa ir lelius islindo wub.gif
Smulkiau papasakosiu kai galesiu atsisesti nes ant kedes klupedama rasau biggrin.gif Bet tas gymdymas sunkus ir skausmai atperka tas musu Karalaitis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 20, 11:17)
Bet tas gymdymas sunkus ir skausmai atperka tas musu Karalaitis  wub.gif

Kai su mažuoju operavo, dalinė nejautra nesuveikė (aš jai atspari pasirodo), pjauna, žvėriškai skauda, gydytojui sakau skauda labai, bet jūs operuokit, aš viską dėl vaiko iškentėsiu rolleyes.gif ... daktaras sako, ką tu iškentėsi, vos peiliu paliečiu, tu net traukaisi. Aišku gavau pilną narkozę, kai akis atmerkiau priešais save pamačiau mažojo akis wub.gif
Tokios mes mamos, kad nesvarbu kiek, kentėsim tiek kiek reiks
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2014 02 20, 13:27)
Kai su mažuoju operavo, dalinė nejautra nesuveikė (aš jai atspari pasirodo), pjauna, žvėriškai skauda, gydytojui sakau skauda labai, bet jūs operuokit, aš viską dėl vaiko iškentėsiu rolleyes.gif ... daktaras sako, ką tu iškentėsi, vos peiliu paliečiu, tu net traukaisi. Aišku gavau pilną narkozę, kai akis atmerkiau priešais save pamačiau mažojo akis  wub.gif

Kai kirpo as ir jauciau bet ne tas galvoj skausmas buvo , buvo tik kad lelius islystu , nes ruosesi jau daryt cp , bet gyd nepasidave ir pagalbos ju isstumem leliuka wub.gif saremiai pas mane ant tiek trumpi buvo kad sakes doh.gif mane 6gyd. lauze kaip gumine lele, gulejau kaip varle , dvi ant pilvo , viena prie galvos kad lenkciausi prie krutines, dvi kojas laike uzlauze , viena apacioje, padejeos ir akuseres pyle vandeny man ant veido ant kuno nes alpau ir samone aptemdavo , as ta akimirka nieko nebaujaciau nezinojau ar saremiai cia ar skauda kad gyd.lauzo mane 4u.gif ir ta akimirka tik prasiau savo auksplaukes angeliukes kad padetu man ir vaikiukui wub.gif ir ta akimirka islyno lelius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2014 02 20, 12:27)
Kai su mažuoju operavo, dalinė nejautra nesuveikė (aš jai atspari pasirodo), pjauna, žvėriškai skauda, gydytojui sakau skauda labai, bet jūs operuokit, aš viską dėl vaiko iškentėsiu :rolleyes: ... daktaras sako, ką tu iškentėsi, vos peiliu paliečiu, tu net traukaisi. Aišku gavau pilną narkozę, kai akis atmerkiau priešais save pamačiau mažojo akis  wub.gif

blink.gif būčiau nualpus turbūt iškart,jeigu tik skausmą pajautus būčiau smile.gif
ir taip visą operacija vis oro trūko,vis klausiau ar jau,ar jau smile.gif tai labai gerai,kad anesteziologė buvo iš mano miesto.Kalbėjo su manimi,sakė,kad va,dabar bus taip ir taip.Poto kol mane siuvo nešiojo Kernių,nes ponaitis labai rėkė smile.gif
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 20, 13:00)
Kai kirpo as ir jauciau bet ne tas galvoj skausmas buvo , buvo tik kad lelius islystu , nes ruosesi jau daryt cp , bet gyd nepasidave ir pagalbos ju isstumem leliuka  wub.gif  saremiai pas mane ant tiek trumpi buvo kad sakes  doh.gif  mane 6gyd. lauze kaip gumine lele, gulejau kaip varle , dvi ant pilvo , viena prie galvos kad lenkciausi prie krutines, dvi kojas laike uzlauze , viena apacioje, padejeos ir akuseres pyle vandeny man ant veido ant kuno nes alpau ir samone aptemdavo , as ta akimirka nieko nebaujaciau nezinojau ar saremiai cia ar skauda kad gyd.lauzo mane 4u.gif  ir ta akimirka tik prasiau savo auksplaukes angeliukes kad padetu man ir vaikiukui  wub.gif  ir ta akimirka islyno lelius  wub.gif

Šaunuolė TU 4u.gif Viską iškentei,ir dabar džiaugiesi savo stebuklu.

Į tą temą,tai labai geri žodžiai yra
... iš kančios tveriami pasauliai - nei vaikas, nei žvaigždė nėra gimę be skausmo ...

Atsakyti
Kad ir koks skausmas begalinis bebutu, bet zinai del ko kenti ir tai atperka viska smile.gif Toks jau tas mazu stebukliuku atejimas i si pasauli. Labai dziaugiuos,kad neprireike cp, mano drauge turejo, tai nekokie atsiliepimai. Saunuole, Tauskute, linkiu jums ramiu nakteliu smile.gif
Atsakyti