Sveikos, mamos
retas svečias aš čia pas Jumis
Atėjau pas Jus ieškodama mamos, galvoju gal kartais ji čia atėjusi, nes kai netoli Ąžuoliuko pamačiau jos vaikelių kapelį, tai įstrigo gumulas gerklėje ir taip blogai jaučiausi.. vat čia tai prakeikimas.. 2012 sausį jei neklystų palaidotas pirmas broliukas kelias dieneles pagyvenęs, o 2013 gruodį palaidotas antras brolis taip pat kelias dienas dar pabuvęs su tėveliais.. kapelis toks gražus, sutvarkytas su antkapiuku ir žiūriu naujai supilta krūvelė, galvoju kokia močiutė ar senelis šalia anūkėlio ilsysi, o kai pamačiau net sustingau..
Kažkada esu sakiusi jog šalia Ąžuoliuko ilsisi mergytė, išėjusi porą dienelių anksčiau nei Ąžuoliukas, bet data ta pati, matyt jau gimė vaikiukas toks, tai beveik po 3 metų pirmą kartą teko susidurti su tėveliais.. Jauni, gražūs, labai stylingi žmonės, tetis toks kaip nuo podiumo, mamytė labai labai miela pasirodė ir kartu buvo beveik 3 metukų mergytė.. nors persimetėm tik liūdnom užjaučiančiom šypsenom, supratau jog viena sesytė auga, o antra jos dalelė išėjo.. taip ir išskirtos dvynukės
O šeima tikrai galinti auginti vaikus ir nei vieną, akivaizdu jog jiems nieko netrūksta, jog yra geri ir kultūringi žmonės.. o va mano "kaimynė" jau 6 r 7 laukiasi.. prasigėrusi, vaikai neprižiūrėti, pamenu kad mažieji kažkurį laiką buvo ir atimti.. priešpaskutinį gimdė kartu su manimi, kai gimdžiau Liepą.. kas baisiausia vaikai sveiki, kiek laukėsi tiek ir laksto tų mažųjų.. o mums.. persileidžiam, neišnešiojam, nesivysto, miršta negimę, mirštą gimę, ligos, navikai, silpnos širdys, apsigimimai, ligos... o ji nešioja ir nesuka galvos.. ji savo sūnų pagimdė ryte, o aš Liepą popiet ir praėjo ji pro mano palatos duris praviras, kadangi labai karšta buvo, tai net įsitempiau, nes pažvelgė vidun, tai mb paėmė rankinę, namo parvežė, kad man ramu būtų, tai vėliau pro langą matėm, kad brangioji parūkyt išmovė.. viršūnė galvoju.. aš kaip ant adatų sėdžių laukiu kol man Liepą atneš, nei valgyt nei gert nenoriu, o čia išlėkė parūkyt..
O dabar išgvildenusi tiek man rūpimų temų, apie kurias neturiu kam išsipasakoti, pasidžiaugsiu savo padaužyte
o čia mūsų gražusis ir baisiai pasiutęs vyresnėlis brolis )
Ačiū
Tiesa labiausiai gaila mažųjų.. iš vaikų matosi, kad tėvai buvę gražūs, tėtis toks prasigėręs Ricki Martin dainininkas, bet jį taip ir vadiname kaimynų tarpe, mama tankiai garbanotais plaukais, jau ten nebe labai įžiūrėsi kokia ji galėjo būti, nes patinusi.. gaila žmonių, bet patys pasirinko..
Kaip laikosi Tauškutė, Divėja minėjo, kad jau tuoj tuoj
Tiesa labiausiai gaila mažųjų.. iš vaikų matosi, kad tėvai buvę gražūs, tėtis toks prasigėręs Ricki Martin dainininkas, bet jį taip ir vadiname kaimynų tarpe, mama tankiai garbanotais plaukais, jau ten nebe labai įžiūrėsi kokia ji galėjo būti, nes patinusi.. gaila žmonių, bet patys pasirinko..
Kaip laikosi Tauškutė, Divėja minėjo, kad jau tuoj tuoj
Laikausi gerai laukiu kada kada...
ievoole tavo vaikai kokie dideli ir grazus o mazoji kokia jau panele
ievoole tavo vaikai kokie dideli ir grazus o mazoji kokia jau panele
Tai nejau ant dienų būsim nudžiugintos? Aš taip laukiu tavo vaikelio, ypač po šitiek laukimo
Oj tie mano vaikai, net nepastebėjau, kaip užaugo ypač mažoji, tokia pasiutusi, o kokia atsikalbinėtoja tikra princesė, tikra princesė, kaip ir visi prognozavo
Oj tie mano vaikai, net nepastebėjau, kaip užaugo ypač mažoji, tokia pasiutusi, o kokia atsikalbinėtoja tikra princesė, tikra princesė, kaip ir visi prognozavo
Ievoole vaikuciai tavo
Ir man gaila tu vaiku, kad tenka gyventi tokioj seimoj, ir pykta ir liudna kad gerems zmonems tokios nelaimes atsitinka
Tauskute, o kaip tavo tinimai ?
Siandien beveik nakti nemiegojau, pasakysite nenormali, bet pergyvenu del suniuku, kaip ten viskas bus, plius kasa jis ta vieta, vakar vakare vel buvome pas veta , nes iki kraujo Ir tas vidinis nerimas man neleidzia miegoti.....
Ir man gaila tu vaiku, kad tenka gyventi tokioj seimoj, ir pykta ir liudna kad gerems zmonems tokios nelaimes atsitinka
Tauskute, o kaip tavo tinimai ?
Siandien beveik nakti nemiegojau, pasakysite nenormali, bet pergyvenu del suniuku, kaip ten viskas bus, plius kasa jis ta vieta, vakar vakare vel buvome pas veta , nes iki kraujo Ir tas vidinis nerimas man neleidzia miegoti.....
Sveikutes
Atejau palinketi Tauskutei lengvo ir greito pasimatymo su issvajotu stebuklu. Kaip suprantu siandien jai i ligonine
Labai laukiam dziugiu ziniu. Telefona turbut turi kurios nors Turbut Lu
Visas su Meiles dienele
Atejau palinketi Tauskutei lengvo ir greito pasimatymo su issvajotu stebuklu. Kaip suprantu siandien jai i ligonine
Visas su Meiles dienele
QUOTE(*Aniri* @ 2014 02 14, 09:46)
Sveikutes
Visas su Meiles dienele
Visas su Meiles dienele
Labas.Taip,turiu Tauskutes nr.Man rodos dar viena narė turi:) Kažkuriai būtinai praneš,o mes jau čia iškart irgi pranešim
Su Meilės diena mielosios!mylėkit ir būkite mylimos!
QUOTE(ievoole @ 2014 02 13, 21:49)
Tai nejau ant dienų būsim nudžiugintos? Aš taip laukiu tavo vaikelio, ypač po šitiek laukimo
QUOTE(Anggell @ 2014 02 13, 22:05)
QUOTE(Lu @ 2014 02 13, 22:43)
QUOTE(*Aniri* @ 2014 02 14, 10:46)
Sveikutes
Visas su Meiles dienele
Visas su Meiles dienele
Labutukas Niu va grizau is ligonines, apziurejo viskas gerai , dar savaite nori palaikyt leliuka vis del to iki termino kuri poliklinika nustate21d. Paklause toniukus , geri poto paziurejo ir... tai pajutau per apziura kas yra saremiai o jie tokie ogo geri poto paziurejo kaip vandenys tai jau ant aptines dalies Tai va laukiam toliau kada vandenys pasipyls pas mane, ar saremiai kas 20min.prasides, arba 21d. tada vel vaziuosiu pas gyd.i ligonine ir spres toliakas ir kaip. Nenori skatint kai viskas gerai ir pati neprasau , tegu viskas viksta naturaliai dar savaite palukesiu ir gleby turbut turesiu leliuka
Aciukas kad rupinates ir laukiat ...
Su meiles dienele