Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Mes ir turim katyte smile.gif jau ir nebe jauna , 9metai arteja jai, bet kur vaziuojam visur kartu pasiemam ja smile.gif sirdys neleidzia ja palikti viena namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 02 11, 11:34)
Braske27 turite kaciuka maza?  wub.gif  O jeigu jus noresite grizti i Lt visam, ar pora sav.? kas liks su jo?  g.gif Oras ir Lietuvoje ne geresnis  doh.gif , mano vestukui 11 menesiuku bus rytoj  wub.gif  irgi dziaugsmas nerealus, bet koks purvinas grizta is lauko  doh.gif  lotuliukas.gif Jis man labai padejo, namie su jo praleidau gerus 2 menesius, vyras man ji padovanojo po 2 netekties, maza maza kamuoliuka  wub.gif , o dabar jau visas vyras smile.gif P.S dar ir katina turiu, bet jam jau 14 metu biggrin.gif

Joa turime, na kaip cia pasakius, bus 28 vasario puse metu musu isdykelei smile.gif o ja isigijom po poros dienu, kai grizom is ligonines po nelaimes, tikrai pakelia nuotaika rolleyes.gif tai db i LT ir gyvunelius veza, o jeigu kur sugalvotumem atostogauti, manau rastum kur palikt, juk su katiniuku maziau prieziuros nei turin koki suniuka. o cia tavo Vestukas suniukas, jei gerai supratau? kiek girdejau gyvuneliai labai ramina, pas mus tai ji labai isdykus, nes jauna, tai tik spek suktis smile.gif ant ranku ateina, jeigu labai pasiigsta ir tai neuzsibuna ilgai kokia minute, po to vel keliauja savo keliais smile.gif seniai norejom gyvunelio, o kaciuko butent sitos veisles, kur dabar turime 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 11, 11:52)
Mes ir turim katyte  smile.gif  jau ir nebe jauna , 9metai arteja jai, bet kur vaziuojam visur kartu pasiemam ja smile.gif  sirdys neleidzia ja palikti viena namie  smile.gif

musu augintine su mumis dar tik 2.5 men, bet prie jos labai prisirisom ir labai pamilom smile.gif smagu grizt namo, kai zinai,kad kazkas taves laukia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braske27 @ 2014 02 11, 19:43)
Joa turime, na kaip cia pasakius, bus 28 vasario puse metu musu isdykelei smile.gif o ja isigijom po poros dienu, kai grizom is ligonines po nelaimes, tikrai pakelia nuotaika  rolleyes.gif tai db i LT ir gyvunelius veza, o jeigu kur sugalvotumem atostogauti, manau rastum kur palikt, juk su katiniuku maziau prieziuros nei turin koki suniuka. o cia tavo Vestukas suniukas, jei gerai supratau? kiek girdejau gyvuneliai labai ramina, pas mus tai ji labai isdykus, nes jauna, tai tik spek suktis smile.gif ant ranku ateina, jeigu labai pasiigsta ir tai neuzsibuna ilgai kokia minute, po to vel keliauja savo keliais smile.gif seniai norejom gyvunelio, o kaciuko butent sitos veisles, kur dabar turime  4u.gif
Papildyta:

musu augintine su mumis dar tik 2.5 men, bet prie jos labai prisirisom ir labai pamilom  smile.gif smagu grizt namo, kai zinai,kad kazkas taves laukia  rolleyes.gif

Labai smagu kai atidarai durys ir cia pasitynka miauksinti katyte thumbup.gif Pas mane tai is vis katyte visur is paskos eina smile.gif as i wc ir ji kartu , as priguliu ir ji ziurek jau ateina lipa ant taves kad pagulet ir t.t. tikrai faina turet gyvuneli namie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 11, 16:04)
Labai smagu kai atidarai durys ir cia pasitynka miauksinti katyte  thumbup.gif  Pas mane tai is vis katyte visur is paskos eina  smile.gif as i wc ir ji kartu , as priguliu ir ji ziurek jau ateina lipa ant taves kad pagulet ir t.t. tikrai faina turet gyvuneli namie  smile.gif

mus tai islydi uzlipdama ant palanges ir vaiksto kaip podiumu smile.gif siaip tai neleidziam lipti ant lango, stalo ir pan, bet nakti tai ji visur apeina smile.gif o siokiom dienom tai nereikia net zadintuvo beveik tuo paciu metu pradeda miaukti..
Atsakyti
QUOTE(braske27 @ 2014 02 11, 21:21)
mus tai islydi uzlipdama ant palanges ir vaiksto kaip podiumu smile.gif siaip tai neleidziam lipti ant lango, stalo ir pan, bet nakti tai ji visur apeina  smile.gif o siokiom dienom tai nereikia net zadintuvo beveik tuo paciu metu pradeda miaukti..

Pas mane tai ir kai mazute lipo visur , bet paauklejom tai nelipa jau niekur smile.gif dar jaunute pas jus, mazute dar tik galvoj zaidimai ir dukima biggrin.gif Maniske ir tai senuciuke ir tai buna kai patrakusi laksto po namus , siaucia , kelia dulkes ... ir nespeja sustot tai trenkiasi tai i siena, tai i durys lotuliukas.gif poto ateina su pamusta akym lotuliukas.gif Linksmi tie katynukai wub.gif
Atsakyti
Aha vestukas , cia mano suniukas smile.gif, Vakaru skotijos baltasis terjeras wub.gif Bet turiu daug promlemu su jo sad.gif Alergiskas maistui, tai valgome tik sausa, dar isaugo spogas kazkoks, vakar buvau pas veta tai sake cista, reikia salinti, tai vasario 18d nusimato operacija sad.gif, paskui 10 d rekes su siulais buti, paskui istrauks, norejau pasiimti atostogu kad buti su jo namie( pora savaiciu), bet darbe atkalbineja, sako vistiek nieko jam nepadesiu, namie ir vienas pabus, nebent pora dienu pasiimt laivu..... ir nezinau ka daryti doh.gif , jis man kaip vaikas. Ir mane pasitinka mano gyvuneliai wub.gif irgi ir prie duru laukia, ir prie vonios ir wc lotuliukas.gif ir zadintuvo nereikia, suo ateina zadinti, jis zino jau laika. Tik buna savaitgali sunku jam paaiskinti kad mums nereikia keltis, tai buna su manim uzmiega dar pora valandu iki 9h smile.gif
Atsakyti
Jeigu apie gyvunus jau snekat,tai ir mes turim kate 6 metai jai.Didele tingine,tik miega,valgo ir tiek.Bet musu vaikas kates deka ismoko ropoti,o poto ir vaikscioti:)juk kate reikejo pagauti ir uz uodegos patampyti:|)

Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 02 12, 13:17)
Jeigu apie gyvunus jau snekat,tai ir mes turim kate 6 metai jai.Didele tingine,tik miega,valgo ir tiek.Bet musu vaikas kates deka ismoko ropoti,o poto ir vaikscioti:)juk kate reikejo pagauti ir uz uodegos patampyti:|)

lotuliukas.gif tai turbut ir pas mus tai nusimato lotuliukas.gif kates gaudymas ir patampymas uz uodegos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 12, 13:07)
lotuliukas.gif  tai turbut ir pas mus tai nusimato  lotuliukas.gif  kates gaudymas ir patampymas uz uodegos  lotuliukas.gif

beabejo:)
Kaip jauties?Jau iki termino labai mazai,ka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 02 12, 14:21)
beabejo:)
Kaip jauties?Jau iki termino labai mazai,ka? bigsmile.gif

Na neprisikalbet tai gerai jauciuosi paskutines sias dvi dienas ir naktis gerai issimiegu, atsikeliu pailsejusi tokia ir energinga , tik siandiena vienu momentu gerai su pykino , taip gerai patampe mane 4u.gif O taip tfiu tfiu...gerai smile.gif
Aga mazai jau be liko wub.gif su kiekviena diena artejant prie susitikimo nuotaika tik gereja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 02 12, 08:15)
Aha vestukas , cia mano suniukas smile.gif, Vakaru skotijos baltasis terjeras  wub.gif Bet turiu daug promlemu su jo sad.gif Alergiskas maistui, tai valgome tik sausa, dar isaugo spogas kazkoks, vakar buvau pas veta tai sake cista, reikia salinti, tai vasario 18d nusimato operacija sad.gif, paskui 10 d rekes su siulais buti, paskui istrauks, norejau pasiimti atostogu kad buti su jo namie( pora savaiciu), bet darbe atkalbineja, sako vistiek nieko jam nepadesiu, namie ir vienas pabus, nebent pora dienu pasiimt laivu..... ir nezinau ka daryti  doh.gif , jis man kaip vaikas. Ir mane pasitinka mano gyvuneliai  wub.gif irgi ir prie duru laukia, ir prie vonios ir wc  lotuliukas.gif ir zadintuvo nereikia, suo ateina zadinti, jis zino jau laika. Tik buna savaitgali sunku jam paaiskinti kad mums nereikia keltis, tai buna su manim uzmiega dar pora valandu iki 9h smile.gif

Gaila tavo Vestuko cia ziuriu su tom alergijom ne tik vaikiukam bedos unsure.gif ,bet dar jaunas suniukas viskas susitvarkys su ta operacija. Zinau sios veisles suniukus labai mieli 4u.gif Pas mus tai Britu trumpiaplauke katyte, ji vienintele, kuria radom pirkti, matyt buvo mums skirta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Lu @ 2014 02 12, 09:17)

Na va kokie pliusai smile.gif mano drauges kate tai atliko vos ne aukles pareigas, sededavo visada salia miegancios mergaites rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 12, 10:32)
Na neprisikalbet tai gerai jauciuosi paskutines sias dvi dienas ir naktis gerai issimiegu, atsikeliu pailsejusi tokia ir energinga , tik siandiena vienu momentu gerai su pykino , taip gerai patampe mane  4u.gif  O taip tfiu tfiu...gerai smile.gif
Aga mazai jau be liko  wub.gif  su kiekviena diena artejant prie susitikimo nuotaika tik gereja  smile.gif

Be galo dziaugiuos uz tave,Tauskute, o susitikimas su tavo dziaugsmeliu gali buti jau bet kuria diena rolleyes.gif labai lauksim naujieneliu is taves thumbup.gif
Atsakyti
Buvau per pietus parduotuvej, nupirkau savo suniukui kauliuka smile.gif, kad turetu ka kramtyti biggrin.gif, ir dar nupirkau sau gele hiacinta vazone wub.gif , buvo paskutine, nors net nezinau kokios spalvos, labai idomu bus smile.gif, taigi darbe turesiu gelyte smile.gif.
Tikrau Tauskute, mazai kaip jau liko, wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti