Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Braske27 verysad.gif Stipriai apkabinu verysad.gif

user posted image

Jusu Angeliukui . wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 02 09, 19:27)
Braske27  verysad.gif Stipriai apkabinu verysad.gif

user posted image

Jusu Angeliukui .  wub.gif

Aciu uz apkabinima ir zvakute mano mazyciui verysad.gif
Atsakyti
uzdegu ir as zvakute mintyse jusu angeleliui
Atsakyti
Labas 4u.gif

braske27 zvakute Jusu Angeliukui...

Mamytes, turiu toki klausimuka...arteja net nezinau kaip pavadinti ar metines ar pirmasis tylusis gimtadienis mano berniuko verysad.gif Ar jus uzpirkinejot misias savo Angeliukams? mes laidojom su kunigu, nors vieni sake kad reikia, kiti sake kad nereikia...ir as nezinau ar vis dar tikiu D....per tuos metus viena karta buvau baznycioj ir tai tik kelias min, nes labai pykau ant D.... kad ateme is manes vaikiuka...Ir nezinau kaip dabar elgtis, ar reikia misiu ar ne?
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mes neispirkinejome, nes ji jau gime Angeliuku verysad.gif , ir pas mus buvo kunigas kai laidojo, ir tai sake kad galima buvo ir be jo, bet as labai norejau, ir esu labai dekinga kad jis buvo. Estele tu ne viena ant jo pyksti (D...), as irgi per 2 metus beveik ten nebuvau, tik labai trumpai , nezinau kodel bet po naujuju einu i baznycia, po misiu man ramiau, geriau, stengiuosi nelaikyti pykcio, jei D taip pasielge, reiskia jis zinojo ka dare, taip reikejo.
Papildyta:
Estele pas jus irgi gime jis angeliuku verysad.gif , sakyciau kad nereikia misiu , nebent patys labai norite.
Atsakyti
QUOTE(estele @ 2014 02 10, 10:16)
Labas  4u.gif

braske27 zvakute Jusu Angeliukui...

Mamytes, turiu toki klausimuka...arteja net nezinau kaip pavadinti ar metines ar pirmasis tylusis gimtadienis mano berniuko verysad.gif Ar jus uzpirkinejot misias savo Angeliukams? mes laidojom su kunigu, nors vieni sake kad reikia, kiti sake kad nereikia...ir as nezinau ar vis dar tikiu D....per tuos metus viena karta buvau baznycioj ir tai tik kelias min, nes labai pykau ant D.... kad ateme is manes vaikiuka...Ir nezinau kaip dabar elgtis, ar reikia misiu ar ne?

musu Angela irgi kunigas palydejo i paskutine kelione.pasventino duobyte.O misiu neuzpirkinejom,kunigas sake,kad nereikia.

brashke,zvakute tavo Angelui...
Atsakyti
aciu jums visoms uz palaikyma...
Atsakyti
QUOTE(braske27 @ 2014 02 09, 21:10)
Sveikos, siandien mano mazyciui buvo numatytas gimtadienis, labai liudna, nes jau 2.5 men jo nebeturiu.... uzdegu zvakute, ir kasien pries miega pasakau, kaip ji myliu....

Angelui degu tavo zvakute user posted image
Atsakyti
Sveikos,

Ilga laika neverkiau kapinaitese, na o vakar sirdis neatlaike. nuvaziavom su vaikais. paprastai jie ratais sukasi, laksto. Pakaitom su vyru pastovim prie angeliuku. Vakar mazoji nei is sio nei is to priejo prie kiekvieno angeliuko ir apkabino. kiekviena...bet taip tikrai, kaip zmones. Tada didysis sako, mama ka tu angeliukams sakai, kad tetis neleidzia tau trukdyt...(Jis nezino, kad ten broliai. Mes visasda sakom, kad vaziuojam pas angeliukus zvakiu uzdegt). Nematant nusivaliau asaras ir pakartojau savo maldele... Pakartojo ir jis...
Atsakyti
QUOTE(braske27 @ 2014 02 09, 17:10)
Sveikos, siandien mano mazyciui buvo numatytas gimtadienis, labai liudna, nes jau 2.5 men jo nebeturiu.... uzdegu zvakute, ir kasien pries miega pasakau, kaip ji myliu....

zvakute tavo angeliukui braske27.. stiprybes

Pamelo - apkabinu, turbut dar daug kartu pratruksim, juk skausmas nedingo, tiesiog jis susigyveno kartu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tee: 10 vasario 2014 - 20:19
Sveikos mamytes, stiprybes tau Pamelo. Kaip man igriso angliskas oras verysad.gif neprisimenu jau dienos, kada nelijo, jeigu ispuola,kad diena nelija,tai vakare ar nakti vel pila.......jau ir taip nuotaikos ne pacios geriausios, o kai toks oras uz lango tai visai....... gerai tik tiek, kad musu isdykes katiniukas i namus inesa siokios tokios gyvybes, kasdien sukelia daug juoko rolleyes.gif
Atsakyti
Braske27 turite kaciuka maza? wub.gif O jeigu jus noresite grizti i Lt visam, ar pora sav.? kas liks su jo? g.gif Oras ir Lietuvoje ne geresnis doh.gif , mano vestukui 11 menesiuku bus rytoj wub.gif irgi dziaugsmas nerealus, bet koks purvinas grizta is lauko doh.gif lotuliukas.gif Jis man labai padejo, namie su jo praleidau gerus 2 menesius, vyras man ji padovanojo po 2 netekties, maza maza kamuoliuka wub.gif , o dabar jau visas vyras smile.gif P.S dar ir katina turiu, bet jam jau 14 metu biggrin.gif
Atsakyti