Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(provizore @ 2014 02 06, 21:20)
mes iki sios nelaimes laukem ir tikejomes 2metus...
bet kaip nors...
ryt nauja diena gal atnes truputi saules ir vilties
o jus jau pagimdete?ar dar laukiate?

Po savaite ar kitos jau gymdysim wub.gif

zinau kad sunku tie 2metai ir pas mus , bet ... reik nenuleist ranku ir tiket kad kazkada ateis ta diena kai laikysi gleby leliuka , as taip ir gyvenau pora metu ir asaras braukiau kad vel neig, ir vel... vel keldavausi ir sakydavau kitas menuo bus teig , bet ir vel neig... ir taip du metus... bet sakiau kad bus ir ateis ta diena kai i mano kiema ateis svente 4u.gif

po netekties , krisdavau ant grindu , verkdavau... bet keldavausi ir ejau toliau, du atgal zingsniai , vienas i prieky ... taip ir gyvenau.

Papildyta:
QUOTE(tee @ 2014 02 07, 01:19)
Aciu, tikiuos paplis tas virusiukas, toms kurios laukia  4u.gif  ech galetu tas virusiukas but greitas ir dosnus  rolleyes.gif

provizore - uzjauciu del tavojo zirniuko, pritariu mamytems, tikrai skauda sirdi, juk ilgai lauktas ir jau nesiotas. Juk net skauda sirdi mums, kai negalim pastot  ir pamatyt dvieju II, verki, lieji sirdi, prarandi vilti, taciau nuramini save suimi i rankas ir vel stojies bandai viska is naujo. Stiprybe Jums! 4u.gif

Tik nenuleisk ranku tikrai laikysi gelby leliukas , reik palaukt dar truputis ir pilvukas prades augti wub.gif o poto jau gleby wub.gif
Ateis ta diena tik reik tiket ir nenuleist ranku 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(provizore @ 2014 02 07, 09:54)
aciu uz grazius zodzius smile.gif
siandien vyras i druskininkus veze mane tai bandysiu atsipalaiduoti,tikiuosi pavyks..
beje sitie namuciai tokie tikri kad net norisi grizti
aciu jums uz tai

Dabar tau reik atsigaut , sustipreti ... ne tik organizmui bet ir dvasiskai ir psichologiskai. 4u.gif Megaukis poilsiu , atsipalaiduok ir galvok apie geru dalykus kurie dar jus aplankys su vyru wub.gif Tikrai tikiu kad laikysi gleby leliuka wub.gif Siunciu ir tau si virusiuka nestuke.gif kad papilnetum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 02 06, 18:36)
bet natūralus juk jausmas tas pyktis, laikyk nelaikęs jis vis tiek yra...aš ir pvz pykstu ant gyvenimo likimo (???), biesas žino ko dar, kad tas gyvenimas toks... verysad.gif
ech, kaip pasisekė tiems, kurie tokių nelaimių nepatyrė, užtat lengva jiems sakyti: bus tų vaikų doh.gif aišku, kad bus, bet TO jau nebebus... verysad.gif  (kai girdi iš motinos dukrai tokius žodžius, dvigubai skaudžiau...man ir sakė, reikia pamiršti...neužmiršau... verysad.gif ) tik jie to nežino... 4u.gif

Visiskai sutinku drinks_cheers.gif , atrodo kaip as kalbeciau 4u.gif

Provizore uzjauciu 4u.gif , mes tave suprantame. Gero poilsio druskininkuose thumbup.gif

O as apie vaiku planavima visiskai negalvoju, daviau sau ramybe...... jokiu vaiku jokiu planavimu, pora metu..... o veliau bus matyt. Darbe daug kas keiciasi, manau jau laikas keisti darba, tai gal iki vasaros bandysiu ka nors surasti. Kada matau kitus vaikus ( gimines, bendradarbiu, draugu) stengiuosi negalvoti kiek butu mano vaikams, neskaiciuoju. Bet aisku buna ivairiu dienu. Jei dabar man pradeda sakyti, kad, va , sustipresite, atsigausite, vel pastosi,ir bando toliau sakyti, sakau "STOP", as apie tai kalbeti nenoriu. Mane tada toks siutas ima, na koks ju reikalas, pastosiu, nepastosiu. Jie vistiek nesupranta ka reikejo pereiti, koki pragara, ka isgyventi, ir kaip tai paveike, koks dabar gyvenimas, kas vyksta.
Papildyta:
O mes rytoj vaziuojame pas musu juodaplauke wub.gif , nupirkau zvakiu, ( daug) smile.gif , nupirkau viena zvake sirdeles formos, ir maza zaisliuka( irgi sirdute su rankytem ir kojytem , akytem ) , buvome ten tik per Kaledas, tai jau laaaabai noriu nuvaziuoti, laukiu wub.gif , kas dar ja galetu aplankyti jeigu ne mes . Ziema niekas ten nevaziuoja
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 02 07, 17:24)
jokiu vaiku jokiu planavimu, pora metu.....

o kam apibrėžti laiką? ir tiek ilgai? neplanuok, bet pasvajok...ir tyliai ateis wink.gif nereikės nei 2metų smile.gif viskas savaime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 02 07, 22:28)
o kam apibrėžti laiką? ir tiek ilgai? neplanuok, bet pasvajok...ir tyliai ateis wink.gif nereikės nei 2metų smile.gif viskas savaime 4u.gif

Kalbejome su vyru gal pries menesi, tai sake noretu dar bent metus palaukti, kad jam sunku ir jis noretu kad daugiau laiko praeitu, paklause ar man taip tinka, ar noreciau jau vel bandyti, pasakiau kad siuo metu nenoriu, gal po metu ir geriau butu, bet dabar galvoju neaisku kaip ten bus po tu metu doh.gif , plius dar tas euro ivedimas, kokios bus kainos, kokie atlyginimai g.gif Del to ir pagalvojau kad dar metams reiketu atideti blush2.gif , todel taip ir parasiau,gal tai ir kvaila, suprantu ir zinau kad ne viskas pagal musu plana. O dar baime .... labai labai didele. Ji ima virsu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 02 08, 00:59)
O dar baime .... labai labai didele. Ji ima virsu  blush2.gif

kartais gaunasi ir netyčiukai biggrin.gif , tada visiems planams galas biggrin.gif aš ir gyvenu be išmokų vaikui, sunku, bet...yra kaip yra 4u.gif o nuo baimės nepabėgsi...ji visada šalia, bet galima ją nugalėti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 02 08, 00:12)
kartais gaunasi ir netyčiukai biggrin.gif , tada visiems planams galas biggrin.gif  aš ir gyvenu be išmokų vaikui, sunku, bet...yra kaip yra  4u.gif o nuo baimės nepabėgsi...ji visada šalia, bet galima ją nugalėti wink.gif

Zinai , labiausia ir noreciau netyciuko lotuliukas.gif , butu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 02 08, 01:19)
Zinai , labiausia ir noreciau netyciuko  lotuliukas.gif , butu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

tai vat 4u.gif ir nesuk galvos, patikėk, 2 metai yra laaabai daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 02 08, 01:12)
kartais gaunasi ir netyčiukai biggrin.gif , tada visiems planams galas biggrin.gif  aš ir gyvenu be išmokų vaikui, sunku, bet...yra kaip yra  4u.gif o nuo baimės nepabėgsi...ji visada šalia, bet galima ją nugalėti wink.gif

Tikrai galima nugaleti baime ir neisileisti jos i vidu nei baimes, nei nerimo 4u.gif
As ne velnio ne isileidziu ir ne isileisiu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(xiuke @ 2014 02 08, 03:02)
tai vat 4u.gif  ir nesuk galvos, patikėk, 2 metai yra laaabai daug doh.gif

tikrai daug 2metai pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš suprantu Angell,visgi 2 vaikiukai.Bijočiau ir aš labai......
Bet...bet...Angell,jau beveik metai po 2 vaikelio netekties.Todėl,linkiu labai stipriai nesusiveržti ir nesakyti,kad dar tiek ir tiek lauksim.Daug priežasčių galima surasti -euro įvedimas,euro remontas ir t.t biggrin.gif
Labai linkiu netyčiuko,kuris Jums atneštų begalinę laimę 4u.gif
Atsakyti
O man 2 metai nera daug, nes jau greit bus 2 metai kaip netekome savo dukrytes, as ju net nepastebejau..... blush2.gif atrodo tik viskas nutiko, asiku jeigu planuoti ir gandru nesulaukti 2 metus tai butu laaabai daug.

Tauskute as dar negaliu nugaleti baimes, gal del to kad ir antras nestumas buvo nesekmingas. blush2.gif verysad.gif Nezinau kiek reikai to laiko kad galeciau vel svajoti, tiketi, noreti ir t.t verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Anggell @ 2014 02 09, 17:32)
O man 2 metai nera daug, nes jau greit bus 2 metai kaip netekome savo dukrytes, as ju net nepastebejau.....  blush2.gif atrodo tik viskas nutiko, asiku jeigu planuoti ir gandru nesulaukti 2 metus tai butu laaabai daug.

Tauskute as dar negaliu nugaleti baimes, gal del to kad ir antras nestumas buvo nesekmingas.  blush2.gif  verysad.gif Nezinau kiek reikai to laiko kad galeciau vel svajoti, tiketi, noreti ir t.t  verysad.gif

As ne svajoju , negaliu sau to leisti , nes nenoriu prisisvajoti ir poto ... Tai as po nelaimes nebe svajoju... pasvajoju kaip butu jai ji butu salia mano Simona tik tiek galiu sau leisti 4u.gif O toliau nebe ...
Baimes visada veju salyn , tik jos aplanko visada pasakau siandiena nera kada apie tai galvoti , rytoj pagalvosiu , gal ir kvailai tai skamba bet man tai padeda smile.gif Tik nerimas nori i eiti , sakau kad viskas gerai , tikrai viskas gerai ir nera cia ko ... taip va ir gyvenu tuos metus po nelaimes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, siandien mano mazyciui buvo numatytas gimtadienis, labai liudna, nes jau 2.5 men jo nebeturiu.... uzdegu zvakute, ir kasien pries miega pasakau, kaip ji myliu....
Atsakyti