Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Anggell taip jie ten gyveno ir visko neteko...svarbiausia kad visi sveiki liko 4u.gif

Provizore uzuojauta Jums ir neturetume jausti gedos, nes tai buvo Jusu vaikutis, Jis buvo...ir Jum skauda kaip ir mums visoms... verysad.gif Jus isgyvensit skirtingus etapus kol kazkiek susitaikysit su netektim...pradzioj ir man kilo tie patys kalusimai, kodel uz ka man taip uz kaaaaa???? paskui pyktis kad vienos daros abortus, kitos beprotiskai geria bet turi...dar po kiek laiko supratau kad reikia gyventi toliau, ir kad vaikiuko man jau niekas nebesugrazins ar as verksiu ar juoksiuos, ar sedesiu uzsidariusi ir eisiu i zmones...dirbant per diena matau tiek daug mamu su mazais vaikiukais ir stengiuosi save itikinti kad jeigu jos visos turi juk galiu tureti ir as....tai dabar labai stengiuosi gyventi tikejimu, viltim kad greitai ir as laikysiu rankose savo mazaji stebukla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tee @ 2014 02 05, 23:11)
Sveikutes  4u.gif

Nea, Tauskute, deja neaplanko gandrai musu, vis dar.. pasiusk man gal ta geraji virusiuka, mazu ka  rolleyes.gif  wub.gif  O tau labai labai linkiu greiciau paimti savo mazuti ant rankuciu  4u.gif 

Angel - aciu, kad pasiteiravai  4u.gif  as dabar kaip tas ziurkeniukas ratelyje, sukasi sukasi ir vis sukasi.. kazkaip rutina itraukus i viska. As kaip ir nemazai tyliu mamyciu, ateinu perskaitau, paliudziu ir pasidziaugiu kartu, dazniausiai tyliai.  Siuo metu, kazkaip labai puola blogi prisiminimai. Visos akimirkos ir emocijos kyla i pavirsiu, ypac vakarais pries miega. Toks nuovargis pecius uzgules  unsure.gif 

Xiuke - labai norejau pritarti Lu, kad tavo darbeliai tikrai NEREALUS! Na ir kruostumas ir sugebejimas tavo  4u.gif

siunciu tau si virusa mergyt wub.gif wub.gif wub.gif linkiu kuo greiciau gandrai kad aplankytu wub.gif

Laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(estele @ 2014 02 06, 12:52)
Anggell taip jie ten gyveno ir visko neteko...svarbiausia kad visi sveiki liko 4u.gif

Provizore uzuojauta Jums ir neturetume jausti gedos, nes tai buvo Jusu vaikutis, Jis buvo...ir Jum skauda kaip ir mums visoms... verysad.gif Jus isgyvensit skirtingus etapus kol kazkiek susitaikysit su netektim...pradzioj ir man kilo tie patys kalusimai, kodel uz ka man taip uz kaaaaa???? paskui pyktis kad vienos daros abortus, kitos beprotiskai geria bet turi...dar po kiek laiko supratau kad reikia gyventi toliau, ir kad vaikiuko man jau niekas nebesugrazins ar as verksiu ar juoksiuos, ar sedesiu uzsidariusi ir eisiu i zmones...dirbant per diena matau tiek daug mamu su mazais vaikiukais ir stengiuosi save itikinti kad jeigu jos visos turi juk galiu tureti ir as....tai dabar labai stengiuosi gyventi tikejimu, viltim kad greitai ir as laikysiu rankose savo mazaji stebukla smile.gif

aciu uz paguoda, nes aplinkiniai nesupranta,net mama sako ko cia liudyk bus tu vaiku, jauni..tai db net nesneku su ja sia tema..
Papildyta:
beje dziugiuosi kad kai kurios vel esate nestuke.gif , ir greit galesite dziaugtis mazais leliukais...kitame kontekste sakyciau angeliukais(bet ne musu atveju...)
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2014 02 06, 13:30)
dabar tai tas skausmas perejo jau i pykti, kodel visi aplink gali o mes ne...kodel vienos daro abortus o kitos taip saugo saugo ir nieko... vyras sako, kiek galima, reke ant manes kad liga ivarysiu,as protu lyg ir suprantu bet sirdis tai......
tikiuosi kad jus mane suprasit ir nesmergsit....

Nelaikyk pykcio.Pries 4 metus vasario 7 d.ir nuo musu pabego zirniukas 6 sav.kartais pagalvoju,kad koks jau didelis vaikelis butu.Po 2 men vel lauktis pradejau.
Atsakyti
Tikrai nereikia pikcio laikyti , reikia ji pamirsti ir toliau gyventi , toliau bandyti ir uzkabinti vel... wub.gif Ko tikrai linkiu is visos sirdies 4u.gif
As nepasidaviau du metus , o poto ai poilsis ... ir ka IIteig. ir tai mm ne ateina , ai galvoju gryba pjauna tos mm , nusipirkau testa pamirsau pasidaryt , poto ryta atsikeliau nu ejau i wc vel pamirsau pasidaryt , nu ejau i darza tvarkyt (buvome kaime) , tai sekmadienio ryta pasidariau ir ziuriau II teig. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 02 06, 19:06)
Nelaikyk pykcio.

bet natūralus juk jausmas tas pyktis, laikyk nelaikęs jis vis tiek yra...aš ir pvz pykstu ant gyvenimo likimo (???), biesas žino ko dar, kad tas gyvenimas toks... verysad.gif
ech, kaip pasisekė tiems, kurie tokių nelaimių nepatyrė, užtat lengva jiems sakyti: bus tų vaikų doh.gif aišku, kad bus, bet TO jau nebebus... verysad.gif (kai girdi iš motinos dukrai tokius žodžius, dvigubai skaudžiau...man ir sakė, reikia pamiršti...neužmiršau... verysad.gif ) tik jie to nežino... 4u.gif
Atsakyti
Na as kalbejau apie kitoki pikti ... o ant gyvenimo as ir pikstu ir piksiu nieks nepakeis to ka reikejo atiduoti, ka reikejo isgyventi...
O tokie pasisakymai bus tu vaiku ir t.t. norisi tik pasiust juos toli toli ... geriau patyletu ir nieko nesakytu 4u.gif
To vaiko nieks neatstos ...
Atsakyti
aciu labai uz paguodos zodzius,nuo kito menesio vel bandysim nestuke.gif , bet labai abejoju kad vel uzkibs, del to dar skaudziau...
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2014 02 06, 19:54)
aciu labai uz paguodos zodzius,nuo kito menesio vel bandysim nestuke.gif , bet labai abejoju kad vel uzkibs, del to dar skaudziau...

Tik nerekia pasiduoti 4u.gif Bus vienas men neig, reiskia bus kitas men.teig wub.gif as taip gyvenau ir nenukabinau nosies du metus 4u.gif ir verkiau ir... bet vis ejau toliau ... 4u.gif Linkiu ir tau to paties nenukabint nosies ir eit toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 06, 18:25)
Tik nerekia pasiduoti  4u.gif  Bus vienas men neig, reiskia bus kitas men.teig  wub.gif as taip gyvenau ir nenukabinau nosies du metus  4u.gif  ir verkiau ir... bet vis ejau toliau ... 4u.gif Linkiu ir tau to paties nenukabint nosies ir eit toliau  mirksiukas.gif

mes iki sios nelaimes laukem ir tikejomes 2metus...
bet kaip nors...
ryt nauja diena gal atnes truputi saules ir vilties
o jus jau pagimdete?ar dar laukiate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo provizore: 06 vasario 2014 - 19:20
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 06, 10:52)
siunciu tau si virusa mergyt  wub.gif  wub.gif  wub.gif  linkiu kuo greiciau gandrai kad aplankytu  wub.gif
Laba  4u.gif

Aciu, tikiuos paplis tas virusiukas, toms kurios laukia 4u.gif ech galetu tas virusiukas but greitas ir dosnus rolleyes.gif

provizore - uzjauciu del tavojo zirniuko, pritariu mamytems, tikrai skauda sirdi, juk ilgai lauktas ir jau nesiotas. Juk net skauda sirdi mums, kai negalim pastot ir pamatyt dvieju II, verki, lieji sirdi, prarandi vilti, taciau nuramini save suimi i rankas ir vel stojies bandai viska is naujo. Stiprybe Jums! 4u.gif
Atsakyti
aciu uz grazius zodzius smile.gif
siandien vyras i druskininkus veze mane tai bandysiu atsipalaiduoti,tikiuosi pavyks..
beje sitie namuciai tokie tikri kad net norisi grizti
aciu jums uz tai
Atsakyti