Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

Laikausi.
Mažius tikras teroristas, šiąnakt 3 miegot nuėjau, kėliausi 6 smile.gif , siaučia po namus, viską ima, verčia džiovyklą su rūbais apvertė, gėlę su vazonu spėjau pagaut biggrin.gif . Kai košes valgo, tai aplink 2 metrų spinduliu apčiaudi viską lotuliukas.gif . Smagu, imu sūpuoju, nešioju ir vis galvoju jei būtų dukrytė, jo nebūtų. Bet kažkaip susigyvenau su tuo, kad yra kaip yra ir tikrai džiaugiuosi esama dabartimi
va mano kraujasiurbys po valgymų biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Pastudijavau atgal - Raja28 dideliausi sveikinimai ir jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2014 02 04, 17:56)
Laikausi.
Mažius tikras teroristas, šiąnakt 3 miegot nuėjau, kėliausi 6  smile.gif , siaučia po namus, viską ima, verčia džiovyklą su rūbais apvertė, gėlę su vazonu spėjau pagaut  biggrin.gif . Kai košes valgo, tai aplink 2 metrų spinduliu apčiaudi viską  lotuliukas.gif . Smagu, imu sūpuoju, nešioju ir vis galvoju jei būtų dukrytė, jo nebūtų. Bet kažkaip susigyvenau su tuo, kad yra kaip yra ir tikrai džiaugiuosi esama dabartimi
va mano kraujasiurbys po valgymų  biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Pastudijavau atgal - Raja28 dideliausi sveikinimai ir jums  4u.gif

koks lelius wub.gif
Atsakyti
Rugseje nuostabus sveikas vaikas, ka tu nori thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , o tau kantybes kantrybes, kantrybes drinks_cheers.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2014 02 04, 13:56)
Laikausi.
Mažius tikras teroristas, šiąnakt 3 miegot nuėjau, kėliausi 6  smile.gif , siaučia po namus, viską ima, verčia džiovyklą su rūbais apvertė, gėlę su vazonu spėjau pagaut  biggrin.gif . Kai košes valgo, tai aplink 2 metrų spinduliu apčiaudi viską  lotuliukas.gif . Smagu, imu sūpuoju, nešioju ir vis galvoju jei būtų dukrytė, jo nebūtų. Bet kažkaip susigyvenau su tuo, kad yra kaip yra ir tikrai džiaugiuosi esama dabartimi
va mano kraujasiurbys po valgymų  biggrin.gif
user posted image
Papildyta:
Pastudijavau atgal - Raja28 dideliausi sveikinimai ir jums  4u.gif

fainuolis tavo sunytis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Rugseje,stebuklas tavo cia wub.gif Grazutis wub.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus mūsų padaužiukui 4u.gif
Tikrai nesiskundžiu, kad labai sunku, toks vargas - ne vargas, užaugs, praeis sunkumai
Atsakyti
Ne vargas o malonumas wub.gif

Labas rytukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 01 20, 18:13)
Kaip tu laikaisi? senai be girdeta? gal gandrai ir tave aplanke ?  4u.gif

Sveikutes 4u.gif

Nea, Tauskute, deja neaplanko gandrai musu, vis dar.. pasiusk man gal ta geraji virusiuka, mazu ka rolleyes.gif wub.gif O tau labai labai linkiu greiciau paimti savo mazuti ant rankuciu 4u.gif

Angel - aciu, kad pasiteiravai 4u.gif as dabar kaip tas ziurkeniukas ratelyje, sukasi sukasi ir vis sukasi.. kazkaip rutina itraukus i viska. As kaip ir nemazai tyliu mamyciu, ateinu perskaitau, paliudziu ir pasidziaugiu kartu, dazniausiai tyliai. Siuo metu, kazkaip labai puola blogi prisiminimai. Visos akimirkos ir emocijos kyla i pavirsiu, ypac vakarais pries miega. Toks nuovargis pecius uzgules unsure.gif

Xiuke - labai norejau pritarti Lu, kad tavo darbeliai tikrai NEREALUS! Na ir kruostumas ir sugebejimas tavo 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(tee @ 2014 02 05, 23:11)

Xiuke - labai norejau pritarti Lu, kad tavo darbeliai tikrai NEREALUS! Na ir kruostumas ir sugebejimas tavo  4u.gif

4u.gif blush2.gif ačiū, bet pasikuklinsiu: toli man iki kitų lygio...
oj merginos Šiandien lankiau leliuką unsure.gif , nežinau kokios baimės ir nerimas mane kausto, bet kai tik artėjo kelionės pabaiga mano širdis tabalavosi kaip pašėlusi, kažkoks nepaiškinamas jausmas, stresas doh.gif ...bijau svetimų vaikų doh.gif
Atsakyti
sveikos angelu mamos 4u.gif ,
sianakt skaiciau jusu istorijas ir pasidare taip geda...
mes savo leliuko netekome gruodzio 27d, buvo tik 6nestumo savaite ir iki sio laiko vis galvoju kode uz ka...
bet po jusu istorju, tai net neturiu teises paluztu, mano skausmo net negalima priliginti jusu...
visom angelu mamom linkiu, kad kuo greiciau atsirastu taip trokstamas tas mazas zmogeliukas, kuris duotu jegu gyventi toliau...
Atsakyti
QUOTE(provizore @ 2014 02 06, 06:23)
sveikos angelu mamos 4u.gif ,
sianakt skaiciau jusu istorijas ir pasidare taip geda...
mes savo leliuko netekome gruodzio 27d, buvo tik 6nestumo savaite ir iki sio laiko vis galvoju kode uz ka...
bet po jusu istorju, tai net neturiu teises paluztu, mano skausmo net negalima priliginti jusu...
visom angelu mamom linkiu, kad kuo greiciau atsirastu taip trokstamas tas mazas zmogeliukas, kuris duotu jegu gyventi toliau...

Sveika gaila, kad ir tu cia apsilankei.... negalima ismatuoti kiekvienos skausmo, nemanau, kad tau maziau skaudejo.... O nepaluzti padeda bent jau man, tik vienintele viltis, kad kada nors turesiu savo maza nuostabu stebukliuka...
Stiprybes ir vilties ir tau..
Atsakyti
dabar tai tas skausmas perejo jau i pykti, kodel visi aplink gali o mes ne...kodel vienos daro abortus o kitos taip saugo saugo ir nieko... vyras sako, kiek galima, reke ant manes kad liga ivarysiu,as protu lyg ir suprantu bet sirdis tai......
tikiuosi kad jus mane suprasit ir nesmergsit....
Atsakyti