Įkraunama...
Įkraunama...

Angelų mamos

QUOTE(Lu @ 2014 02 03, 20:05)
Opapa.turesim Valentina bigsmile.gif Tauskute 4u.gif Smagu,kai data paankstinama:)
diveja,tikiuosi viskas issispres ir nereikes mazyles vezti pas mociute 4u.gif
brashke, 4u.gif bijau as uzsienio vien del gydytoju.jiems viskas normal ten dazniausiai yra

tai va jie nedaro jokiu tyrimu tol kol visai nepasidaro blogai. bent mano atveju visas diagnozes pasake spejimo budu... kai kosejau 2 men tai gine pasake, sedek siltai ir praeis. nzn ar cia tik man sitaip... gal ir yra geru gydytoju, bet as matyt, tik pas sundaktarius papuolu.....
Papildyta:
QUOTE(Anggell @ 2014 02 03, 18:10)
Braske27 , tikiu sunkus periodas , daug  4u.gif  4u.gif  4u.gif  laikykis. O tau ir dabar skauda pilvas? Tai kaip supratau tau pries isvaziuojant i Lt jau skaudejo pilvas? Ir tave cia jau apziurejo ( Lt) ar tu ir dabar nezinai kodel tau skauda ? As tai dariau tyrimus chlamidiju, mikroplazmu, ureaplazmu ir dar 3 kazkokius, dabar nepasakysiu, bet visi buvo neigiami , viskas gerai zodziu. Norejau dar dėl Antifosfolipidinio sindromo , bet siuntimo man niekas nedave, ir gydytojai nemato poreikio daryti si tyrima. Bet as vistiek noreciau, bet jis nemazai kainuoja, tai dar nedariau, bet manau reikejo ji iskart daryti po nelaimes, tai jau kaip ir per velu. Dabar jau gali nieko neparodyti, nes praejo beveik 10 men. Pas genetikus buvome su vyru irgi viskas gerai. Abu issityreme, nieko nerado....., o du Angelus turime  verysad.gif Kada jau zinosi atsakyma, parasyk prasau , kokios isvados unsure.gif O citomegalo virusui tyrima matyt kiekvienai  nestuke.gif  nedaro nestumo metu?  g.gif Nes neatsimenu as toki kad darytu. Gal nebuvo poreikio.

Diveja, kartais tenka rinktis, aisku bus labai sunku, tiek km nuo vaikelio, bet jeigu kito pasireikimo nebus, tai manau taip reikes ir padaryti. Nevisada buna taip kaip mes norime, taigi cia del seimos geroves, 4u.gif Manau jai ten patiktu , tik reikia kazkaip ja paruosti, nuvezti, parvezti, kad vaikui streso nebutu, dar klausimas ar ji ten nores buti, kaip reaguos. Gal galima ir veresne ten palikti, gal joms kartu saugiau bus wub.gif  4u.gif  Pranesk kaip seksis, o gal dar pavyks i darzeli  smile.gif  4u.gif

skaudejo kazkur savaite, po to praejo, galbut tai buvo is streso, nervines itampos ir pan. maniau, kad galbut susije kazkas su moteru bedom,nes nepatikrino niekas po tu 6 sav.po gimdymo, bet is moteriskos puses viskas gerai ta patvirtino LT ginekologe... tai taip ir liko neaisku del ko.
Atsakyti
Mielos mamytės,

mes čia visos su savo begaliniu skausmu, visos savo mažutėlius praradom ir tik mes galim suprasti kaip iš tiesų skauda... man jau atsibodo iš savo artimųjų girdėti, kad jau užteks, nebeverk... verkiu tiek kiek noriu ir kada noriu, kartais su šypsena prisimenu kaip mano Gabrieliukas man šypsodavosi, koks buvo stiprus ir ramus kai sirgo, ir nuvažiuoju pas jį tada kada jaučiu, kad passiilgau ir noriu pabūti prie kapelio, tėvai sako, kad žiemą duotumėm ramybę, bet aš jo ramybės nedrumščiu. Juk kas daugiau uždegs žvakutę ant kapelio baltame sniege? Aš jam pasakau, kad jį labai labai myliu, ir namie prie nuotraukytės uždegu žvakutę, vasario 2 d. jam pusę metukų (būtų suėję), jis mano Gabrieliukas... kartais keistai jaučiuosi, nes atrodo, kad jis išėjo, nebėra, o kartais aš atgaivinu visus prisiminimus ir atrodo jis vėl šalia, mes kartu praleidom tik 1 mėnesį ir 20 d., bet jis man nemirė, JIS IŠĖJO...
Atsakyti
QUOTE(Angeliuko Gabrieliaus mama @ 2014 02 04, 02:17)
tik mes galim suprasti kaip iš tiesų skauda... man jau atsibodo iš savo artimųjų girdėti, kad jau užteks, nebeverk... verkiu tiek kiek noriu ir kada noriu,

Verkti, gedėti, tai Tavo teisė 4u.gif , tiesiog artimieji nežino, nemoka kaip paguosti, todėl taip ir sako... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2014 02 04, 00:05)
Opapa.turesim Valentina bigsmile.gif Tauskute 4u.gif Smagu,kai data paankstinama:)
diveja,tikiuosi viskas issispres ir nereikes mazyles vezti pas mociute 4u.gif
brashke, 4u.gif bijau as uzsienio vien del gydytoju.jiems viskas normal ten dazniausiai yra

Buvau vakar ten kur gymdziau savo Angeliuka , galvojau bus sunku i eiti i priemima bet gyd.pasitiko neleido man prisiminti 4u.gif

Siandiena ryte jau juodo laso kraujo paturejau , turbut kamstis salinasi 4u.gif

Labas rytukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Angeliuko Gabrieliaus mama @ 2014 02 04, 02:17)
Mielos mamytės,

console.gif jie nesupranta artimieji kaip sunku ir skaudu... jie greit pamirsta o mes mamos kaip galim pamirst savo Angelus ...
Stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Tauskute, kaip smagu jau visai visai arti finiso 4u.gif

Angeliuko Gabrieliaus mama dar tiek mazai laiko praejo ir tikrai niekas negali mum pasakyti kad viskas uztenka liudeti, verkti...lygiai po menesio bus metai kaip netekau savo maziuko, ir iki siol verkiu vos ne kasdien...nes beprotiskai vis dar jo ilgiuosi ir ilgesiuos visa gyvenima.... verysad.gif

Anggell as kaip gyvenu? nezinau net pati...atrodo viskas kaip ir nusistovejo, prasviesejo...bet pries kelias dienas bumt zinia kaip perkunas is giedro dangaus...po nelaimes visus maziuko daiktus isveze pas vyro dede, o pries kelias dienas sudege ju namas, o kartu ir visi musu daikteliai...jauciuosi kad vel praradau dalele saves...is vienos puses pagalvojus tai tik daiktai, bet is kitos puses jie man buvo labai brangus....tai buvo prisiminimas, nors nei vieno daiktelio net neprireike...Drauge sako, kad Jam buvo skirta Jis ir pasiime...

Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 04, 07:41)
Buvau vakar ten kur gymdziau savo Angeliuka , galvojau bus sunku i eiti i priemima bet gyd.pasitiko neleido man prisiminti  4u.gif 

Siandiena ryte jau juodo laso kraujo paturejau , turbut kamstis salinasi  4u.gif
Labas rytukas  4u.gif
Papildyta:

console.gif jie nesupranta artimieji kaip sunku ir skaudu... jie greit pamirsta o mes mamos kaip galim pamirst savo Angelus ...
Stiprybes  4u.gif

Kaip smagu, Tauskute, tikriausiai jau tavo tauskutis beldzias 4u.gif smile.gif
Papildyta:
[quote=Angeliuko Gabrieliaus mama,2014 02 03, 22:17]
Mielos mamytės,

mes čia visos su savo begaliniu skausmu, visos savo mažutėlius praradom ir tik mes galim suprasti kaip iš tiesų skauda... man jau atsibodo iš savo artimųjų girdėti, kad jau užteks, nebeverk... verkiu tiek kiek noriu ir kada noriu, kartais su šypsena prisimenu kaip mano Gabrieliukas man šypsodavosi, koks buvo stiprus ir ramus kai sirgo, ir nuvažiuoju pas jį tada kada jaučiu, kad passiilgau ir noriu pabūti prie kapelio, tėvai sako, kad žiemą duotumėm ramybę, bet aš jo ramybės nedrumščiu. Juk kas daugiau uždegs žvakutę ant kapelio baltame sniege? Aš jam pasakau, kad jį labai labai myliu, ir namie prie nuotraukytės uždegu žvakutę, vasario 2 d. jam pusę metukų (būtų suėję), jis mano Gabrieliukas... kartais keistai jaučiuosi, nes atrodo, kad jis išėjo, nebėra, o kartais aš atgaivinu visus prisiminimus ir atrodo jis vėl šalia, mes kartu praleidom tik 1 mėnesį ir 20 d., bet jis man nemirė, JIS IŠĖJO...
[/quo
Stiprybes tau. Musu iseja vaikai visada buvo ir liks musu sirdyse ir mintyse ir niekas kitas nepalengvins to skausmo...
Atsakyti
Po truputi po truputi jau beldziasi wub.gif Tiek gamintas ir tiek lauktas jau nebe daug beliko kad ji laikysiu glebyje wub.gif
Isejau i lauka pasivaikscioti koks geras oras smile.gif tikras pavasaris atrodo jau ateina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tauskute_ @ 2014 02 04, 13:24)
Po truputi po truputi jau beldziasi  wub.gif Tiek gamintas ir tiek lauktas jau nebe daug beliko kad ji laikysiu glebyje  wub.gif
Isejau i lauka pasivaikscioti koks geras oras  smile.gif  tikras pavasaris atrodo jau ateina  smile.gif

wub.gif
Ar tu įsisvaizduoji kokia Tu būsi laiminga,kokie Jūs visi būsit laimingi šį pavasarį 4u.gif

Mergaitės kurios turi Vilties,o jos tikrai turit turėti.Imkit iš tauskutes pavyzdį,atsipalaiduokit ir leiskit stebuklui apsigyventi pas Jūs 4u.gif
Atsakyti
Angeliuko Gabrieliaus mama jie nesupranta ir nesupras ir nereikia, zvakute jusu Anegeliukui (*) wub.gif Man irgi sako kad nereikia ziema ten vaziuoti, o as noriu ir vaziuoju, tai mano vaikas, as pati zinau kaip man geriau ir kada ka daryti. Ir man sako kad neverkciau, bet kartais asaros pacios teka. Tauskute teisi, artimieji greit pamirsta, o mums ir toliau skaudu ir sunku....

Estele kaip baisu verysad.gif , kaip dede? Ar visi sveiki? Kokia tragedija. Jie ten gyveno? Tai dabar jie irgi nieko neturi? Jeigu taip atsitiko su daiktais, reikia taip turejo buti console.gif , nieko siaip sau nebuna.

Tauskute tikrai ilgai lauktas 4u.gif , ir oras nuostabus wub.gif tikrai kaip pavasaris bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2014 02 03, 21:12)
o tai vietų nėra darželiuose ar kaip? ar Tavo mažė pasiliktų su močiute? mano net dičkė niekur nepasilieka, o apie mažę, net negalvoju, kad galėčiau net ir norėdama palikt... verysad.gif  doh.gif o dar tiek toli...nenuvažiuosi vakare pasiimti...suprantama situacija, kai nėra kam palikti vaikų...

Taigi nauja Zuoko tvarka,į darželį priima tik nuo rugsėjo mėn. Va,dabar rodo,kad esame eilėj į darželį,į jį galėsim eit nuo rugsėjo.O ką daryt mamom iki to rugsėjo,visiem dzin.Va teip vat.Aš optimstė,bus kaip bus,ir bus gerai smile.gif
Atsakyti
Tauskute jau tau finišo tiesioji thumbup.gif laikysiu kumščius kad lengvai ir greitai
Atsakyti
Rugseje kaip tu laikaisi? smile.gif
Atsakyti