[quote=alicija.ali,2014 01 23, 20:27]
fotoparoda, gražūs žaisliukai
Papasakok kaip seniai juos turi? Ar čia visi? Ar palikimas?
Ir man reikės prisėsti prie albumo kūrimo, bet diena per trumpa
Papildyta:
[quote=fotoparoda,2014 01 23, 00:58]

Po ilgų bandymų, pavyko

Jei dar prisimeni gal gali man į a.d. parašyti eigą to albumo kūrimą ir, kad jis būtų viešas. Ir koks nuotraukų formatas, kad tokios nedidukės.
Na, aš su technika nelabai draugauju,tai ir klausiu.
Jei daug darbo, nesivargink.
Štai ir mano dalis grožių, ne visus esu dar sufotografavusi...
Tik dabar pamačiau, kad ne visi albume nufotografuoti
[/quote]
Ačiū alicija.
Čia tik dalis

Vis neprisiruošiu visų sufotografuoti... Čia tik dovanoti, mainyti, pirkti... pas tėvus dar yra, tikrieji mano vaikystės žaisliukai, juos dar reikia sudėti į archyvą.
Domiuosi ne taip senai. Greit bus lygiai metai

pernai (t.y2013 vasarį, išnešusi šiūkšles prie konteinerio radau išdėliotus ant konteinerio penkis žaisliukus. Ir vienas iš jų... mano vaikystės... parsinešiau nuvaliau... ir susirgau...
Nežianau ar ilgai tuom užsiimsiu. Bet tikslas, surinkti visus atmintyje likusius vaikystės žaisliukus. O jų buvo patikėkit... labai labai daug... egles dvi namuose puošdavom, nuo grindų iki lubų. Ir abi buvo, pilnos pilnutėlės žaisliukų. Kurių deja, liko tik lašelis... štai kokia mano istorija. Noriu susigražinti savo vaikystės žaisliukus...

Nebuvo ant mūsų eglutės nei vatinių, nei popierinių žaisliukų, todėl man jie nemieli, svetimi... o va kai pamatau saviškį... net širdis ima plakti stipriau. Tad rinksiu tol, kol surinksiu visus, savus ir begalo mielus savo žaisliukus
alicija, kas dėl talpinimo foto... aš irgi tikra blondinė...

ir jei atvirai, bandžiau daug kur, bet paprasčiausia yra google, per gmaila. Jei turi gamaila, pabandyk, tikrai labai paprasta

jei nepavyks, pažadu padėti.