Tikrai , kad ligonės sezonas jau baigėsi, o jūs protėjate
Gerai, gerai, tik kelkit grožius, kad galima būtų atsipalaiduoti .
O dėl foto įkelimo šiame forume, nežinau, bet kažkada seniau leisdavo įkelti kai 100 žinučių esi parašius. Gal klystu, tikrai, neesu tikra.
Na jei tiesa, dėl 100 žinučių, tai būtų apsurdas... negi dabar rašyt nesamones imt, vien dėl to kad gaučiau leidimą dėti foto...
Na nieko, aš kantri, išmoksiu tai... o kol kas likau be galimybės pasirodyti, ką keičiau, ką pardaviau... manai ir pirkimai įvyko ir be foto... ))
Ar yra žinančių, ar tikrai 100 žinučių reikia?
Na nieko, aš kantri, išmoksiu tai... o kol kas likau be galimybės pasirodyti, ką keičiau, ką pardaviau... manai ir pirkimai įvyko ir be foto... ))
QUOTE(fotoparoda @ 2014 01 21, 17:12)
Na jei tiesa, dėl 100 žinučių, tai būtų apsurdas... negi dabar rašyt nesamones imt, vien dėl to kad gaučiau leidimą dėti foto...
nebereikia, anksčiau reikėjo
atsidarom http://radikal.cc/ Загрузить изображение prikabinam foto iš kompiuterio ar kitos laikmenos ir įkeliam Загрузить. tada nusikopijuojam populiariausią 2 kodą 2. Картинка в тексте ir paste į rašomą žinutę ir viskas.
QUOTE(fotoparoda @ 2014 01 21, 16:12)
as irgi prasiau slaptazodzio albumui,bet kol kas dar negavau
paskitykite posta auksciau su pabraukta nuoroda,ja paspudus atsidarys naujas langas,ten labai smulkiai aiskinome kaip ir per kur keliame foto i foruma
Po ilgų bandymų, pavyko
Štai ir mano dalis grožių, ne visus esu dar sufotografavusi...
https://plus.google....837721674254353
QUOTE(fotoparoda @ 2014 01 23, 00:58)
Po ilgų bandymų, pavyko
na va kaip puikiai labai patiko šitas žvėris
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 01 23, 13:23)
Ačiū
Taip jis tikrai nematytas, o jo mažumas... per trečdalį delno
QUOTE(fotoparoda @ 2014 01 23, 13:53)
tai gal čia iš maliutkos rinkinio jei labai mažiukas...
o tie drezdeno žaisliukai tik už 100 litukų buvo parduoti, ech...
Gal ir iš Maliutkos, kiek esu mačiusi rinkinių, juose jo nebuvo. Bet kas gali žinoti, kokia pilna to rinkinio komplektacija buvo.
Vakar teko bendrauti su žmogumi prisidedančiu prie Sovietinių eglutės žaisliukų muziejaus įkūrimo Lietuvoje, po jo atidarymo, manau galėsime atsakyti į daug iškilusių klausimų aoie žaisliuko esančio mūsų kolekcijose istoriją.
Bent jau aš, to muziejaus atidarymo labai laukiu...
Vakar teko bendrauti su žmogumi prisidedančiu prie Sovietinių eglutės žaisliukų muziejaus įkūrimo Lietuvoje, po jo atidarymo, manau galėsime atsakyti į daug iškilusių klausimų aoie žaisliuko esančio mūsų kolekcijose istoriją.
Bent jau aš, to muziejaus atidarymo labai laukiu...
fotoparoda, gražūs žaisliukai
Papasakok kaip seniai juos turi? Ar čia visi? Ar palikimas?
Ir man reikės prisėsti prie albumo kūrimo, bet diena per trumpa
Papildyta:
[quote=fotoparoda,2014 01 23, 00:58]
Po ilgų bandymų, pavyko
Jei dar prisimeni gal gali man į a.d. parašyti eigą to albumo kūrimą ir, kad jis būtų viešas. Ir koks nuotraukų formatas, kad tokios nedidukės.
Na, aš su technika nelabai draugauju,tai ir klausiu.
Jei daug darbo, nesivargink.
Tik dabar pamačiau, kad ne visi albume nufotografuoti
Papildyta:
Po ilgų bandymų, pavyko
Jei dar prisimeni gal gali man į a.d. parašyti eigą to albumo kūrimą ir, kad jis būtų viešas. Ir koks nuotraukų formatas, kad tokios nedidukės.
[quote=alicija.ali,2014 01 23, 20:27]
Papildyta:
Po ilgų bandymų, pavyko
[/quote]
Ačiū alicija.
Čia tik dalis Vis neprisiruošiu visų sufotografuoti... Čia tik dovanoti, mainyti, pirkti... pas tėvus dar yra, tikrieji mano vaikystės žaisliukai, juos dar reikia sudėti į archyvą.
Domiuosi ne taip senai. Greit bus lygiai metai pernai (t.y2013 vasarį, išnešusi šiūkšles prie konteinerio radau išdėliotus ant konteinerio penkis žaisliukus. Ir vienas iš jų... mano vaikystės... parsinešiau nuvaliau... ir susirgau...
Nežianau ar ilgai tuom užsiimsiu. Bet tikslas, surinkti visus atmintyje likusius vaikystės žaisliukus. O jų buvo patikėkit... labai labai daug... egles dvi namuose puošdavom, nuo grindų iki lubų. Ir abi buvo, pilnos pilnutėlės žaisliukų. Kurių deja, liko tik lašelis... štai kokia mano istorija. Noriu susigražinti savo vaikystės žaisliukus... Nebuvo ant mūsų eglutės nei vatinių, nei popierinių žaisliukų, todėl man jie nemieli, svetimi... o va kai pamatau saviškį... net širdis ima plakti stipriau. Tad rinksiu tol, kol surinksiu visus, savus ir begalo mielus savo žaisliukus
alicija, kas dėl talpinimo foto... aš irgi tikra blondinė... ir jei atvirai, bandžiau daug kur, bet paprasčiausia yra google, per gmaila. Jei turi gamaila, pabandyk, tikrai labai paprasta jei nepavyks, pažadu padėti.
Papildyta:
Po ilgų bandymų, pavyko
[/quote]
Ačiū alicija.
Čia tik dalis Vis neprisiruošiu visų sufotografuoti... Čia tik dovanoti, mainyti, pirkti... pas tėvus dar yra, tikrieji mano vaikystės žaisliukai, juos dar reikia sudėti į archyvą.
Domiuosi ne taip senai. Greit bus lygiai metai pernai (t.y2013 vasarį, išnešusi šiūkšles prie konteinerio radau išdėliotus ant konteinerio penkis žaisliukus. Ir vienas iš jų... mano vaikystės... parsinešiau nuvaliau... ir susirgau...
Nežianau ar ilgai tuom užsiimsiu. Bet tikslas, surinkti visus atmintyje likusius vaikystės žaisliukus. O jų buvo patikėkit... labai labai daug... egles dvi namuose puošdavom, nuo grindų iki lubų. Ir abi buvo, pilnos pilnutėlės žaisliukų. Kurių deja, liko tik lašelis... štai kokia mano istorija. Noriu susigražinti savo vaikystės žaisliukus... Nebuvo ant mūsų eglutės nei vatinių, nei popierinių žaisliukų, todėl man jie nemieli, svetimi... o va kai pamatau saviškį... net širdis ima plakti stipriau. Tad rinksiu tol, kol surinksiu visus, savus ir begalo mielus savo žaisliukus
alicija, kas dėl talpinimo foto... aš irgi tikra blondinė... ir jei atvirai, bandžiau daug kur, bet paprasčiausia yra google, per gmaila. Jei turi gamaila, pabandyk, tikrai labai paprasta jei nepavyks, pažadu padėti.