Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(fotoparoda @ 2014 01 20, 17:24)
Sveikos mamytės,

Laba, laba, laukiam pasirodant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EURIKA @ 2014 01 16, 11:37)
Parduodu eglutes zaisliukus, tik visus kartu, kaina siulykite
user posted image

va mano paskutinis pirkinys ax.gif

o tie nauji-seni zaisliukai manes kazkodel nezavi. Va Drezdeno arba cekisku konstruktoriu tai labai noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2014 01 20, 18:40)
va mano paskutinis pirkinys  ax.gif
o tie nauji-seni zaisliukai manes kazkodel nezavi. Va Drezdeno arba cekisku konstruktoriu tai labai noriu  ax.gif

tai ir žiūriu tuos Drezdeno, čekai parduoda, bet nesiunčia, tai stebiu įdomumo dėlei kiek kaina pakils ax.gif
dar buvo fainų, bet kai užklausiau siuntimo kainos, noras praėjo, nesuprantu, tai kaip man ta moteriškė siuntė už 170 kr, o dabar kiti po 700 prašo g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 20 sausio 2014 - 17:51
jazau kokie faini wub.gif

bet tai kaip christmasheaven apsakalejo...kluba sugalvojo,lyg jie butu vienintelai ant sio svieto doh.gif ir ,kad ir ipatingai ten nelabai dosniai tos informacijos budavo, apseisiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2014 01 20, 19:01)
jazau kokie faini  wub.gif
bet tai kaip christmasheaven apsakalejo...kluba sugalvojo,lyg jie butu vienintelai ant sio svieto  doh.gif ir ,kad ir ipatingai ten nelabai dosniai tos informacijos budavo, apseisiu  cool.gif

mačiau kažkur sąrašėlį tų jau pasitvirtinusių tai keli žmogeliai buvo, tai jie dabar dar labiau susimažino savo tinklalapio lankomumą, geriau reikėjo keletą reklamų įsidėti ir būtų užsidirbę tinklalapio išlaikymui...
Atsakyti
Man šiandien atisitiko nelaimė, sudužo vienas žaisliukas. Štai toks spausti
Gal kas turite parduoti doh.gif
Atsakyti
Prašom čia užsukti, gal ir turėsim.
Atsakyti
Keitimui ir paradvimui
https://plus.google....089504188565697[/IMG]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotoparoda: 20 sausio 2014 - 23:25
QUOTE(fotoparoda @ 2014 01 20, 23:24)

neleidzia ziureti,raso,kad neturime leidimo ziureti sy profili
Atsakyti
QUOTE(fotoparoda @ 2014 01 21, 00:24)

reikia, kad albumas būtų viešas, arba gali būti ribotos teisės, konkrečiam asmeniui emailu nuoroda išsiunčiama atrodo , jau ten pasiprašiau prieigos smile.gif
Atsakyti
Na su įkėlimu nuotraukų, šiame puslapyje labai sudėtinga, na bent jau man... g.gif
Man bus paprasčiau, jei norinčios pamatyti foto,arba norinčių parodyti savo parduodamus žaisliukus atsiųs laiškutį -
...
Nors turiu prisipažinti, po vakar įkeltos nuorodos, sulaukiau nemažai žinučių į asmeninį... ir daug jau iškeista, ir parduota...
Gal galite pasidalinti informacija, kaip pavyksta įkelti foto jums iškart į rašomą žinutę, o ne keliant nuorodą? Būčiau dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 27 sausio 2014 - 13:50
QUOTE(fotoparoda @ 2014 01 21, 13:08)
Na su įkėlimu nuotraukų, šiame puslapyje labai sudėtinga, na bent jau man...  g.gif
Man bus paprasčiau, jei norinčios pamatyti foto,arba norinčių parodyti savo parduodamus žaisliukus atsiųs laiškutį -
...
Nors turiu prisipažinti, po vakar įkeltos nuorodos, sulaukiau nemažai žinučių į asmeninį... ir daug jau iškeista, ir parduota...
Gal galite pasidalinti informacija, kaip pavyksta įkelti foto jums iškart į rašomą žinutę, o ne keliant nuorodą? Būčiau dėkinga.

va čia Violijai patarinėjom kaip įkelti nuo šitos ir toliau keliose žinutėse http://www.supermama...?...&p=64695508
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muzika mano siela: 27 sausio 2014 - 13:51