Įkraunama...
Įkraunama...

Tarybiniai eglutės žaisliukai

QUOTE(Marija1 @ 2014 01 14, 19:41)
Sveikinimai, labai fainos galvos, o namelio truputi pataisyt reikes kakliuka, ar bandysi? gal karstais klijais, maciau deda stiklo audini is vidaus ir paskui karstais klijais.

tie pirmi 3 nečiupinėti, ta prasme neturiu ax.gif gaila kad nebespėjau perskaityt forume apie restauravimą, o dabar jau mokamas.... o tas stiklo audinys, tai tas turbūt pats ploniausias ? čia kur tapetavimui ar koks kitoks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2003: 14 sausio 2014 - 18:50
QUOTE(ziogelis2003 @ 2014 01 14, 19:48)
tie pirmi  3 nečiupinėti, ta prasme neturiu ax.gif  gaila kad nebespėjau perskaityt forume apie restauravimą, o dabar jau mokamas.... o tas stiklo audinys, tai tas turbūt pats ploniausias ? čia kur tapetavimui ar koks kitoks?

Maciau baltas toks plonytis apibrizgusiais krastais buvo dedamas, Nijole zinau moka gerai restauruoti, tame forme pasisakinejo toje temoje, bet ji akrilu.
Atsakyti
Tai vat, kad pas mane yra tokių su nuskilusiais kakliukais. Dabar dar nerestauruosiu bigsmile.gif reikia pasimokyti.
Dar turiu tokių gerokai pabirėjusių, tai nosis nukritus, ar ausies nebeturi. Pernai papūgą išmečiau, snapą pametusi buvo bigsmile.gif paskui pagalvojau , kad durna biggrin.gif Dabar laikau visus invalidukus.
Ką Jūs darote?
Papildyta:
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 14, 19:57)
bet ji akrilu.

O kokiu -akrilu-, kur jo yra pirkti? Kaip suprantu skaidrus jis turi būti. Gal kur dekupažo priemonės?
Atsakyti
Dabar ir galvoju kokiu akrilu, aš nežinau, reikia pavilioti čia Nijolę wub.gif gal padėtų mums.
Atsakyti
Labas vakaras

ziogelis2003 ačiū už temą,jaučiasi,kad kurta ne tik iš idėjos,bet ir iš širdies 4u.gif
Gražių žaisliukų pasipildę,aš kol kas nieko,laukiu,gal Velykų bobutė nustebins biggrin.gif
Aš nerestauruoju,kaip turiu,tokį myliu,kažkaip man atrodo,jei jau senas,tai ir turi,toks likti,kaip su senais motociklais,geriau aptrupėjusiais dažais,bet orginaliais,nei perdažyti,kad ir profesionaliai.
Atsiprašau,kad retai užsuku blush2.gif ,šiais metais užsibrėžiau labai daug tikslų ir aš būčiau ne aš,jei jų neįgyvendinčiau,tad prie kompiuterio laiko,lieka vis mažiau.
Atsakyti
Tai žinokit ir mes jei restauruojam tai tik jei nuskilus kokia alkūnė (buvo mano vienas senelis) arba nutrupėjęs kakliukas, kad net nėra kaip pakabinti ant eglutės, tai tik tiek. smile.gif
Atsakyti
As tai nerestauruoju, bijau blush2.gif
Atsakyti
Akrilas tai galvoju gal bus tas kur nagus priaugina, gi jį tepa tepa ir kiek nori ir kaip nori g.gif youtube pažiūrėjau apie nagų priauginimą akrilu tai atrodo kad toks būdas labai tiktų žaisliukams, tik kaip su džiovinimu tai nežinau, kai manikiūra daro tai su ta lempa g.gif . Man su karštais klijais vienas žaisliukas tai labai gražiai pavyko nes mažo burbuliuko reikėjo ant kiškio kelio, o kakliukai gražiai nesigauna, kažkaip stora labai, nors paskui aišku nesimato ten labai.
Atsakyti
Dedant ta stiklo audini gal graziai gautusi, nu gaila, nepagalvojau, o ir nemokejau, issisaugoti ta tema kur viskas apie restauravima, jie tai ten iš viso nebijo ir perdažinėti, kai kurie tai baisiai restauruoja, as tai gyvenime tik vaikystės žaisliuką, nu taip gaila buvo tos alkunes ir taip kirbejo ji man paskui ismesti, o kai padariau pakabinom ant eglutes tai taip graziai atrodo, as kai zinau kur ten taisyta tai matau, kiti nepastebi. O senuka zveji tai su nudeginta zvakutes liepsnele alkune kiaura pirkau, labai jau senas, bet kad niekur tokio negavau tai toki ir pirkau, pasitaisiau ir dziaugiuosi.
Atsakyti
šian gavau siuntinuką su keletu naujų žaisliukų čia iš SM pirktų pelėdą, figūriuką su žvaigžde, namuką ir porą vatinukų obuoliuką ir kriaušytę, pamačiau ir viskas, noriu jų daugiau, ką daryt biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif sujuokino tas....ka daryt smile.gif
Aš vatinį grybuką pirkau kažkada seniai už 1pinigą, gražus senas, tikrai ir aš norėčiau jam į draugiją keletą daugiau vatinukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 16 sausio 2014 - 12:04
QUOTE(Marija1 @ 2014 01 16, 12:43)
biggrin.gif  sujuokino tas....ka daryt  smile.gif
Aš vatinį grybuką pirkau kažkada seniai už 1pinigą, gražus senas, tikrai ir aš norėčiau jam į draugiją keletą daugiau vatinukų.

"ką daryt" turi kelis aspektus biggrin.gif
tie tokie vaisiai tai jie nebrangūs, bet jei kas rimtesnio, tai ir kaina, o be to juos labai padirbinėja, tai va susimokėsi kaip už gerą, o paskui teks nusivilti ax.gif nors kai skaičiau dar tame forume tai net profesionalai kartais sunkiai atskiria "padielkas"
Atsakyti